Loiske vei Pirkanmaan derbyn nimiinsä

26.10.2015

25.10.2015        Loiske – PJK                 6-5 (3-3)

Loiske vei Pirkanmaan derbyn nimiinsä

Läpi syysmyrskyn Hakkariin matkanneet futsalin ystävät saivat seurata hyvätasoista Pirkanmaan derbyä Loiskeen ja PJK:n välillä.

Kotijoukkue aloittikin ottelun myrskyn lailla, kun Loiskeen kapteeni Markus Sairiala iski ensimmäisessä vaihdossa lukemiksi 1-0.  Ottelun edetessä vieraat pääsivät peliin paremmin mukaan ja hieman onnellakin PJK iski kolme seuraava maalia. Ennen puoliaikaa kotijoukkue otti ohjat takaisin, ensiksi läpi ottelun erinomaisesti pelannut Juuso Järvenpää kavensi ja seuraavassa vaihdossa alati vaarallinen Mikko Järvinen tasoitti. Puoliajalle tilanteessa 3 - 3.

Toinen puoliaika jatkui tasaisissa merkeissä, jossa maaleja tehtiin vuorotahtiin. Ensiksi Järvenpää vei toisella osumallaan kotijoukkueen johtoon ja pari minuuttia myöhemmin tilanne oli jälleen tasan. Toinen puoliaika oli ylittänyt puolivälin, kun erinomaista tulokaskautta pelaava Akseli Tiensuu vei kotijoukkueen jälleen johtoon. Sisukas PJK tuli kuitenkin vielä kerran tasoihin, kun vajaat viisi minuuttia oli ottelua jäljellä.  Tästä ei kotijoukkue kuitenkaan lannistunut, vaan peliä taitavasti pyörittänyt Samuli Salminen iski tarkalla laukauksella lukemiksi 6 - 5, ottelua oli pelaamatta vajaat kaksi minuuttia. Ottelun lopun PJK haki tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla ja lähelle pääsikin, mutta Loiskeen maalia vartioinut Janne Peltonen venyi muutamaan todelliseen gamesaverin, joten pisteet jäivät ansaitusti Hakkariin.

0.58      1-0    Markus Sairiala (Mikko Järvinen)

4.29      1-1    Valtteri Similä (Antti-Petteri Mäkinen)

11.16    1-2    Antti-Petteri Mäkinen (Antti Ala-Myllymäki)

12.53    1-3    Antti-Petteri Mäkinen (Jiri Simola))