Loiske otti tärkeän voiton JoSePasta

8.2.2016

Loiske - JoSePa 6-4 (3-0), Hakkari

Loiskeen vieraaksi saapui lauantaina Joutsasta JoSePa. Pelistä oli odotettavissa tasainen ja sellainen siitä myös muodostui. Ottelun alkuminuuteilla Loiske sai hyviä maalipaikkoja ja tolppaakin kertaalleen osuttiin. Avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella, kun Helmisen Manu riistää pallon vastustajalta, syöttää toiseen laitan Järvenpään Juusolle, joka laittaa pallon maaliin vastustajan jalan kautta. Loiske 1-0.

Tämän jälkeen Josepa saa muutamia hyviä maalintekopaikkoja Loiskeen maalille, mutta Loiskeen maalilla Japa Peltonen ottaa vuorenvarmasti kaikki vedot ja torjuu ne pois Loiskeen maalilta. Hetkeä myöhemmin Loiske siirtyy 2-0 johtoon, kun Teemu “Reiska” Heinonen kääntyy laidassa hienosti vastustajasta ohi ja pistää pallon takatolpalle Eeli Huotarille juoksuun ja Huotari saa kuin saakin jalan väliin ja pallo lopulta menee vastustajan kautta omaan maaliin. Loiske 2-0.

Tämän jälkeen peli jatkui rikkonaisena ja Loiske sortui virheisiin. Tuomarilinjasta nyt ei sen enempää, joitakin olisi voinut jättää viheltämättä.. Loiskeen virhetili täyttyi, ja JoSePa pääsi jopa kahdesti 10 m:n pilkulle, mutta Japa Peltonen torjuu molemmat eikä JoSePa saa kavennusmaalia avauspuolikkaalla tehtyä. Loiske siirtyy tauolle kumminkin kolmen maalin johdossa, kun Sami Vartiainen sijoittaa kutosen rajalta varmasti alanurkkaan. Taukotilanne siis 3-0.

Toinen puoliaika ei lähdekkään niin sujuvasti liikkeelle kuin ensimmäinen. JoSePa iskee kaksi nopeaa maalia Japan selän taakse ja ottelu olikin yhtäkkiä 3-2. Maalit syntyivät Loiskeen pikkuvirheistä ja vierasjoukkue käytti paikat tehokkaasti. Sitten peli tasoittui hieman ja molemmat joukkueet saivat hyviä maalintekopaikkoja kuitenkaan onnistumatta maalinteossa. Hetken pyörityksen jälkeen JoSePa saa kulman ja Loiskeen huonon kulmapuolustuksen takia JoSePa pääsee tekemään 3-3 tasoitusmaalin.

Loiske ei tästä lannistunut vaan heti seuraavaan vaihtoon sivurajapotkusta Samuli “Arvi” Salminen potkaisee hienosti takanurkkaan ja Loiske johtaa jälleen numeroin 4-3. Paikkoja syntyy tiuhaan tahtiin molempiin päihin. JoSePan pyöritys toimii tehokkaammin ja vastustaja pääsee maalin edestä puttaamaan tasoitusmaalin. Lukemat 4-4. Tämän maalin jälkeen Loiske saa erittäin hyviä hyökkäyksiä aikaiseksi ja lopulta se palkitaan, kun Helminen riistää keskialueella pallon, syöttää Huotarille ja Huotari laukoo pallon alanurkkaan ja Loiske johtaa 5-4.

Loiske maalaa vielä kertaalleen kun Sami Vartiainen ja Sir Make Sairiala pelaavat hyvin yhteen ja sir Make pistää pallon maaliin lukemiksi 6-4. JoSePa yrittää maalia vielä viidellä kenttäpelaajalla, mutta Japa Peltonen Loiskeen maalilla on tänään timanttia eikä kavennusmaaleja synny. Loiske ottaa erittäin tärkeät 3 pistettä ja voittaa ottelun numeroin 6-4.

Seuraava kotiottelu on seuraavana lauantaina kun Loiskeen vieraaksi saapuu FC Rauma. Futsal on parasta paikan päällä, joten tule Hakkariin ja kannusta Loiske voittoon!

Linkki ottelukoosteeseen