P&R-futiksen ilmoittautuminen käynnissä

10.4.2017

Toiminta kesällä 2017

Sääksjärven Loiske järjestää P&R-toimintaa myös tulevana kesänä. Tänä kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2011-2014 syntyneille vasta-alkajille. P&R-futiksen hinta on 90 euroa sisältäen Loiskeen seurajäsenyyden, varustepaketin (pallo ja paita) sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle.

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla junioripaallikko.loiske@gmail.com.

2010-2011-syntyneiden poikien joukkueen lisäksi tulevaksi kesäksi on perustettu joukkue myös pienemmille tytöille.

ILMOITTAUTUMINEN kesän 2017 P&R-futikseen

Kesän 2017 P&R-toiminta alkaa 4.5.2017 klo 18-19  Sääksjärven tekonurmikentällä ja jatkuu aina syyskuulle asti. Tämän jälkeen innokkaimpien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa.