Futsal Edustus

Takarivi vasemmalta oikealle Raimo Ahola, Aki Lehtinen, Farid Mehrabkhani, Niklas Lautala, Riku Gröndahl, Tommi Ahola, Sami Vartiainen, Markku Niskala, Jarkko Altonen, Ilkka Suortti, Esa Kuusisto ja Janne Peltonen.
Eturivi vasemmalta oikealle Sampo Suonpää, Markus Sairiala, Ville Mansikkamäki, Lari Kotilainen, Teemu Heinonen ja Majid Ahmadi

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE FUTSAL 2017-2018

Kyläseura Sääksjärven Loiske suuntaa futsalkauteen 2017-2018 perinteisesti kasvatustyön kautta. Seuralla on juniorijoukkueita piirin sarjoissa, sekä aikuisten joukkueita kolme tulevalla kaudella. Edustusjoukkue liiton sarjassa futsal ykkösessä sekä kaksi joukkuetta piirin sarjoissa, reservijoukkue piirin kolmosessa sekä KKI joukkue, joka tavoittelee paikkaa myös SM turnaukseen. Saamme täten pelaajille iloisesti peliaikaa, joka taas harjoittelun kanssa yhdessä auttaa pelaajia kehittymään edelleen paremmaksi, jopa huippupelaajiksi.
Edustusjoukkueemme on toiminut erittäin hyvänä kasvatusalustana niin pelaajille, valmentajille sekä muillekin toimihenkilöille. Yksilöinä liigaan joukkue on saanut niin pelaajia, kuin valmentajiakin. Tulevalla liigakaudellakin Loiske kasvatit istuu valmennustehtävissä useammassakin liigajoukkueessa. Se on todella hienoa. Se myös kertoo, että joitain asioita vuosien saatossa on onnistuneesti tehty oikeinkin.
Vaikka joukkue on taas isosti muuttunut ja rakennusvaiheessa, annetaan nuorille vastuuta kentällä ja kentän ulkopuolella. Siten kehitys seurassa, joukkueissa ja keskiössä olevan pelaajan osalta etenee ja paranee.
Muutoksia on tehty myös valmennuspuolellakin. Nykyään jo vahvat Sääksjärven Loiske ja Loiske futsal taustat omaavat hienot palloilumiehet kantavat vastuun valmennuksestamme. Valmennustiimimme vahvuus edustusjoukkueen osalta on Aki Lehtinen, Markus Sairiala sekä Raimo Ahola. Päävalmentajana ensimmäistä kauttaan Sääksjärven Loiskeen edustuksessa vastuun kantaa Aki Lehtinen. Mainittakoon, että kyllä kyläseurassakin on se tuorein futsalvalmennustieto, sillä viimeisin ja ajankohtaisin futsaltieto löytyy hiljattain UEFA futsal B-kurssilta valmistuneelta Raimo Aholalta. Joukkueenjohto on Janne Peltosen ja Esa Kuusiston vastuulla. Ja ansiokkaasti huollosta vastaa Jarkko Altonen.
Sääksjärven Loiske pitää ovet avoinna kaikille nälkäisille ja kehityshaluisille pelaajille ja toimijoille, jotka eivät tekemistä tai kilpailua pelkää, tarjoamalla hyvän ja hienon kasvualustan kehittyvän ja kasvavan palloilulajin tiimoilta.
On todella hienoa olla mukana ja seurata lajin kehitystä, kun pelaajat ja valmentajat toimihenkilöineen kehittyy. Kyläseurana, kasvattajaseurana riittää tekemistä ja haasteita. Siinä kohtaa mikään Loiskeessa ei ole muuttunut. Matka jatkuu. Annetaan pallon pyöriä.

Kiitos

Palloiluterveisin,

Esa Kuusisto
Sääksjärven Loiske
Jalkapallo ja futsaljaoston pj.
Joukkueenjohtaja