Futsal Edustus

Takarivissä pv Mika Järvinen, Ville Mansikkamäki, Mikko Järvinen, Juuso Järvenpää, Tommi Ahola, Manu Helminen, av Aki Lehtinen, Lari Kotilainen, pj Esa Kuusisto.

Eturivissä Markus Sairiala, Samuli Salminen, Kai Jyrkiäinen, Marko Virtanen, Janne Peltonen, Ilkka Leppänen, Teemu Heinonen, Eeli Huotari

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE FUTSAL 2016 - 2017

Sääksjärven Loiske suuntaa futsalkauteen 2016-2017 perinteisesti kasvatustyön kautta. Seuralla on juniorijoukkueita piirin sarjoissa, sekä aikuisten joukkueita kolme tulevalla kaudella. Edustusjoukkue liiton sarjassa sekä kaksi joukkuetta piirin sarjoissa.

Sääksjärven Loiske futsal koostuu edustusjoukkueesta, joka siis pelaa liiton ykköstä. Sekä reservijoukkueesta, joka pelaa piirin kolmosessa, samoin kuin KKI-35 omaa piirinsarjaansa sekä tavoittelee paikkaa SM turnaukseen. Saamme täten pelaajille iloisesti peliaikaa, joka taas harjoittelun kanssa yhdessä auttaa pelaajia kehittymään edelleen huippupelaajiksi.

Edustusjoukkueemme on toiminut erittäin hyvänä kasvatusalustana niin pelaajille, valmentajille sekä muillekin toimihenkilöille. Yksilöinä liigaan joukkue on pelaajia saanut, ja valmentajiakin. Tulevalla liigakaudella mm Loiskekasvatit istuu päävalmentajan roolissa useammassakin liigajoukkueessa. Se on todella hienoa. Se myös kertoo, että joitain asioita vuosien saatossa on onnistuneesti tehty.

Vaikka joukkue on taas isosti muuttunut ja rakennusvaiheessa, annetaan nuorille vastuuta kentällä ja kentän ulkopuolella. Siten kehitys seurassa, joukkueissa ja keskiössä olevan pelaajan osalta etenee ja paranee.

Muutoksia on tehty myös kauttaaltaan valmennuspuolellakin. Nykyään jo vahvat Sääksjärven Loiske ja futsal taustat omaavat hienot palloilumiehet kantavat vastuun valmennuksestamme. Valmennustiimimme vahvuus edustusjoukkueen osalta on Raimo Ahola, Markus Sairiala sekä Mika Järvinen. Päävastuun kantaa kokonaisuudesta Loiske kasvatti Raimo Ahola, joka ansiokkaasti Loiskeen kouluttamana on käynyt aktiivisesti kaikki liiton järjestämät kurssit futsalin osalta. Joten ajan hermolla lajitiedon osalta on Sääksjärven Loiskekin. Joukkueenjohto lepää Janne Peltosen ja Esa Kuusiston harteilla. Ja ansiokkaasti huollosta vastaa Jarkko Altonen.

Sääksjärven Loiske pitää ovet avoinna kaikille nälkäisille ja kehityshaluisille pelaajille, jotka eivät tekemistä tai kilpailua pelkää, tarjoamalla hyvän kasvualustan hienon palloilulajin tiimoilta.

On todella hienoa seurata kun pelaajat ja valmentajat toimihenkilöineen kehittyy ja kehittää lajia, pelaajia Sääksjärven Loiskeen, Lempäälän, Tampereen piirin, liiton ykkösen, liigan ja maajoukkueenkin käyttöön.

Sinne astihan pelaajia on mahtavasti Loiskeesta kiivennyt.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan.

Kasvatetaan jatkossakin pelaajia ja annetaan pallon pyöriä.

Palloiluterveisin,

Esa Kuusisto

Sääksjärven Loiske

Jalkapallo ja futsaljaoston pj.

Joukkueenjohtaja