PRINSESSA- JA RITARIFUTIS

Tervetuloa Sääksjärven Loiskeen Prinsessa- ja Ritarifutiksen sivuille!

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ

Mikä Prinsessa- ja Ritarifutis on?

P&R-futis on tarkoitettu noin 3-5-vuotiaille liikunnasta ja yhdessäolosta kiinnostuneille lapsille.

P&R-futiksen tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus liikkua erilaisten leikkien ja pelien parissa, tutustuttaa lapset jalkapalloon ja opettaa lapsia toimimaan ryhmässä.

Lisäksi P&R-futis on helppo tapa tutustua liikuntaharrastukseen.

Tervetuloa liikkumaan Loiskeessa.

Toiminta kesällä 2018

Kesän 2018 P&R-harjoitukset ovat Sääksjärven tekonurmella tiistaisin klo 18-19. Toiminta alkaa 8.5.2018 ja jatkuu 18.9.2018 asti (heinäkuussa pidetään tauko).  Tämän jälkeen innokkaimpien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa.

Sääksjärven Loiske järjestää P&R-toimintaa myös tulevana kesänä. Tänä kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2012-2015 syntyneille vasta-alkajille. P&R-futiksen hinta on 100 euroa sisältäen Loiskeen seurajäsenyyden, varustepaketin (pallo ja paita) sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle.

Maksun voi suorittaa tilisiirtona seuraavin tiedoin:

Saaja: Sääksjärven Loiske ry P&R

Tilinumero: FI31 5228 3420 0160 49

Summa: 100,00 eur/osallistuja

Viesti: Lapsen/lasten nimi/nimet

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla junioripaallikko.loiske@gmail.com.

Ilmoittautumaan pääset tästä