PRINSESSA- JA RITARIFUTIS

Tervetuloa Sääksjärven Loiskeen Prinsessa- ja Ritarifutiksen sivuille!

HUOM! Helatorstaina 25.5. ei järjestetä P&R-harjoituksia.

Mikä Prinsessa- ja Ritarifutis on?

P&R-futis on tarkoitettu noin 3-5-vuotiaille liikunnasta ja yhdessäolosta kiinnostuneille lapsille.

P&R-futiksen tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus liikkua erilaisten leikkien ja pelien parissa, tutustuttaa lapset jalkapalloon ja opettaa lapsia toimimaan ryhmässä.

Lisäksi P&R-futis on helppo tapa tutustua liikuntaharrastukseen.

Tervetuloa liikkumaan Loiskeessa.

Toiminta kesällä 2017

Kesän 2017 P&R-harjoitukset ovat Sääksjärven tekonurmella torstaisin klo 18-19. Toiminta alkaa 4.5.2017 ja jatkuu aina syyskuulle asti. Tämän jälkeen innokkaimpien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa.

Sääksjärven Loiske järjestää P&R-toimintaa myös tulevana kesänä. Tänä kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2011-2014 syntyneille vasta-alkajille. P&R-futiksen hinta on 90 euroa sisältäen Loiskeen seurajäsenyyden, varustepaketin (pallo ja paita) sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle.

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla junioripaallikko.loiske@gmail.com.

2010-2011-syntyneiden poikien joukkueen lisäksi tarkoituksenamme on perustaa tulevaksi kesäksi joukkue myös pienemmille tytöille.

ILMOITTAUTUMINEN kesän 2017 P&R-futikseen