Tue seuraasi

Tue Loisketta ja auta seuraa jatkamaan jo vuodesta 1947 alkanutta nuoriso- ja lapsityötä tulevaisuudessakin. Loiskeen toiminta kattaa lisäksi aikuisväestön erimuotoista liikuntaa ja erilaisia sosiaalisia aktiviteetteja kuten viikottainen kahvilatoiminta seuran toimistolla.

Erilaisia mahdollisia tukimuotoja on paljon sekä yrityksille että yksityisille henkilöille, joista voi valita oman mielenkiinnon mukaan sopivimmat ja tarvittaessa luoda uusia yhteistyössä Loiskeen kanssa. Tuki voi olla esimerkiksi aikaa, palveluita, tavaraa, rahaa tai bonusten keruuta ilman omaa suoraa rahallista panosta. Kaikki tuki on arvokasta. Lisäksi pyytämällä lähipiiriä mukaan sopiviin tukiohjelmiin, saat maksimoitua omalta osaltasi tuen määrän. Osa tukimuodoista voidaan kohdistaa vaihtoehtoisesti koko seuralle, yleisesti nuorisotoimintaan tai valitsemallesi joukkueelle.

Alla lyhyet kuvaukset erilaisista vakituisista tukivaihtoehdoista satunnaisessa järjestyksessä, osassa lisätietoja linkin takana. Poimi itsellesi luontevimmat ja Loiske kiittää!

• SEURAJÄSENYYS

Liity Loiskeen jäseneksi ja kannatat paikallista toimintaa, jossa on ohjelmaa leikki-ikäisestä veteraaneihin. Jalkapallon lisäksi Loiskeessa hiihdetään, yleisurheillaan, lentopalloillaan ja pelataan pentankkia. Tule mukaan liikkumaan tai muuten vaan yhteisölliseen seuratoimintaan.

2017 jäsenmaksu henkilöltä/ perheeltä 15 €. Maksa jäsenmaksu tilille: FI85 5733 0420 0111 92. Kerro viitekentässä perheen jäsenten nimet.

• STADIUM

Stadium on Loiskeen varustehankinnan yhteistyökumppani. Jos et kerää Stadium-bonuspisteitä itsellesi tai et ole Stadium:n jäsenasiakas, niin kannattaa mainita aina kassalla ennen maksamista, että bonukset menevät Loiskeelle. Vaihtoehtoisesti voi valita netissä, että omien henkilökohtaisten bonusten päälle tulevat lisäbonukset menevät Sääksjärven Loiskeelle. Molemmissa edellä mainituissa tapauksissa voit itse määrittää, haluatko tukea koko seuraa tai joitain tiettyä joukkuetta bonuksilla.  Bonuksilla saamme puolihuomaamatta lisää arvokkaita varoja toimintaamme. Ostokset voivat olla ihan mitä vaan eli ei tarvitse olla mitään jalkapalloon tai muuhun Loiskeen toimintaan liittyvää ja kuka vaan voi halutessaan kerryttää Loiskeen bonuksia tarvitsematta olla mitenkään Loiskeen toiminnassa mukana.

• VEIKKAUS

Seuramme on mukana SLU:n (Suomen Liikunta ja Urheilu ry) ja Veikkauksen yhdessä kehittämässä toimintamallissa, joka on osa seuratoiminnan auttamiseen tähtäävää yhteistyötä. Toimintamalli on yhteistyö, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla tarjotaan kehittyviä palveluja urheilun ystäville.

Pelaamalla veikkauspelisi Sääksjärven kukkakaupassa tai  tämän linkin kautta verkossa  tuet samalla seuramme toimintaa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

• AULIS LAVIKAISEN RAHASTO

Loiskeen jalkapallon perustaja Aulis Lavikainen testamenttasi omaisuuttaan Sääksjärven Loiske ry:n seura- ja nuorisotyön tukemiseen. Lavikaisen rahastoon kerätään  vapaaehtoisilla lahjoituksilla lisää pääomaa, jonka tuotolla tuetaan nuorisourheilua.

• KIOSKIPALVELUT, ARPAJAISET, LOISKE-TUOTTEET

Käyttämällä Loiskeen edullisia kioskipalveluita  ja ostamalla seuratuotteita tuet samalla Loiskeen toimintaa.  Erilaisia seuratuotteita on myynnissä Loiskeen kioskilla (pääosin auki turnausten ja edustuksen pelien aikana) ja Loiskeen verkkokaupassa. Loiskeen junioreiden arpajaiset pidetään tyypillisesti kerran kesässä, ostamalla arpoja tuet samalla seuran juniorityötä.

• YRITYSSPONSOROINTI

Yritykset voivat osallistua jo tutuksi tulleilla tavoilla Loiskeen toiminnan tukemiseen muun muassa ostamalla mainostilaa Loiskeen vuosittaisesta kausijulkaisusta, tarjoamalla edullisesti tuotteita tapahtuma- ja arpajaiskäyttöön sekä sopimalla pitemmistä yhteistyöhankkeista valitsemallaan laajuudella (esimerkiksi paitamainonta, turnaustuotteet, erilaiset varainhankintamahdollisuudet).

• AKTIIVI TOIMIJA

Seuran toiminta saadaan luotettavammin jatkossakin tuettua ja samalla tasapainoitettua erilaisten sidosryhmien tarjotessa aikaansa yhteiseen toimintaan. Ilman riittäviä vapaaehtoisvoimia, toiminnan tulevaisuus on lyhyt. Tyypillisestihän seura ja sen jokainen jaos ja  joukkue vastaavat omasta toiminnan pyörityksestä ja jos ei löydy riittävää tukiorganisaatiota, niin eihän semmoinen toiminta pitkälle pötki.  Aktiivisia toimijoita voisi mielellään olla enemmänkin, jotta kenenkään työmäärä ei olisi kohtuuton. Resurssien rajallisuuden vuoksi osasta tavoitteita joudutaan aina tarvittaessa luopumaan.

Tarjoa omaa aikaasi niin toiminta on kestävämmällä pohjalla tulevaisuudessakin. Varsinainen toiminta tarvitsee aina innokkaita valmentajia, huoltojoukkoja, kuskaajia sekä erilaisia hallinnollisia toimihenkilöitä seura/jaos/joukkuetasoilla. Edellisten lisäksi tarvitaan lisävoimia erilaisiin talkoisiin (esim. turnaukset, päättäjäiset) ja muihin lyhytaikaisiin projektitehtäviin (esim. kausijulkaisu, arpajaiset) , jotta vuosi saadaan nätisti pakettiin. Jokaiselle halukkaalle löytyy sopivaa puuhaa.

Ilman vapaaehtoisia seurakaan ei pysty toimimaan aktiivisesti ja kokonaistoiminnan kehittäminen jää minimiksi. Vapaaehtoistyön avulla osallistujien kausimaksut ja muut palvelut saadaan hinnoiteltua edullisiksi niin, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori (= seuran volyymitoiminta) pystyy osallistumaan toimintaan niin halutessaan samalla saaden varhaisen tartunnan urheilulliseen elämään. Tyypillinen seuratoimija on samalla vapaaehtoistyöntekijä, mikä mahdollistaa toimintaan osallistumisen useammalle kohtuullisen kustannustason kautta. Lisäksi pyrimme tarjoamaan toiminnassa mukana oleville nuorille oppimismahdollisuuksia osallistumalla toiminnan pyörittämiseen resurssien tarjoamissa rajoissa (esim. kioskitoiminta, ohjaajana, valmentajana tai peliohjaajana toimiminen).