Junioripuolen toimihenkilöpuolella muutoksia

14.11.2011 klo 12:00

Loiskeen junioripuoli on ollut parin viimevuoden ajan kovassa nosteessa, joka vaatii myös jatkuvaa panostusta toimihenkilötilanteeseen.

Loiskeen junioripuolen toimihenkilötilanne näyttää valoiselta kautta 2012 silmälläpitäen. Junioritoiminnassa panostetaan entistä enemmän laatuun ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvät. Loiske panostaa myös jatkossa vahvasti junioritoimintaan ja kutsuu itseään kasvattajaseuraksi, joka antaa pelaajille valmiudet nauttia ja harrastaa jalkapallosta tai saada laadukasta ohjausta, joka mahdollistaa pelaajan kehittymisen aina huipulle asti.

Junioripuolen hallinnollisesta toiminnasta vastaa tulevalla kaudella Pasi Suominen, jonka kanssa on tehty vuoden sopimus marraskuun alusta 2011 alkaen. Pasi toimii myös juniorijaoston puheenjohtajana.

J-P Nieminen, joka toimi jo viimekaudella Loiskeen junioripuolen promoottorina ja puuhamiehenä, aloittaa seuran valmennuspäällikkönä. J-P:n tärkeimpänä tehtävänä on valmennuksen laadun parantaminen ja suunnitelmallisen valmennustyön kehittäminen. J-P toimii myös Loiskeen taitokoulun rehtorina.

Juniorivalmennuspäällikkönä jatkaa Mika Järvinen, joka vastaa nuoremmasta poikapuolesta. Junioritiimiin liittyy myös Juha Saviahde, joka toimi viime vuonna jo tyttöjen mukana. Juha keskittyy luonnollisesti tyttöpuolen toimintaan. Yhden juniorivalmennuspäällikön kanssa ovat neuvottelut vielä kesken ja niistä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Pertti Suhonen vastaa jatkossa kotisivujen ylläpidosta ja tehokkaan viestinnän toiminnasta varsinkin junioripuolella.

Kaudella 2011 junioripäällikkönä toiminut Mika Björksten siirtyy uusien haasteiden perään Tampereelle Ilveksen 01 junioreiden valmennusryhmään. Juniorivalmennuspäällikkö Simo Tynkkynen lähtee opiskelujen puitteissa vaihtoon ulkomaille ja palaa takaisin Suomeen alkusyksystä 2012.

Loiskeen junioritoiminnan ensi vuosi ja sitä kautta tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä ja näin ollen uusien valmentajien ja muiden toimihenkilöiden mukaantuleminen seuratoimintaan on entistä helpompaa. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyöhön nuorten hyvinvoinnin ja liikkumisen edistämiseksi. Meitä on monta, mutta lisää porukkaa kaivataan aina mukaan.

Yhteistyöllä menestykseen!

Loiske liikuttaa myös 2012!