Nopsajalkaturnauksen satoa

6.8.2012

 3-5.8 Järjestetyssä Nopsajalkaturnauksessa olivat paikalla Loiskeesta poikien ikäluokat 2001, 2003 ja 2004. Turnaus toi kaikille hyvää kokemusta viakka välillä pelien välissä oli pitkiä taukoja.

2001 syntyneet pojat tulivat lopputuloksissa 6. 9 joukkueen sarjassa ja taakse jäivät kaikki Nokialaiset joukkueet. Peleissä näkyi hyvää yritystä ja varsinkin sijoitusotteluissa joukkue pystyi nostamaan tasoaa mukavasti.

2003 pojat olivat mukana kahdella joukkueella Oranssit ja Mustat ja Oranssit. Mustien pelit menivät hyvin hieman vaihtelevalla joukkueella, jossa mukana oli välillä myös muutama nuorempi pelaaja. Joukkueen peliesitys oli pirteää, lukuunottamatta yhtä peliä. Oranssi joukkue taasen oli täysin pitelemätön ja voitti kaikki pelinsä turnauksessa hyvällä ja mielikuvitksekkaalla pelillä.

2004 pojissa oli mukana hyvin sekalainen joukkue, jossa pelasi muutama 2005 syntynyt poikakin. Ottelut olivat peliesityksellisesti tasaisia lukuunottamatta lopputuloksia, mutta pojat pääsivät myös voiton makuun turnauksessa.

Hauskana anekdoottina voisi mainita että lauantain viimeisissä peleissä oli kolmen joukkueen maalilla veljekset täysin suunnittelematta ja mikä hauskinta niin kaikki kolme peliä eri ikäluokissa päättyivät Loiskeen 2 - 0 voittoihin.