Raumalle tekemään tulosta

19.11.2015

Raumalle tekemään tulosta

Loiske lähtee metsästämään sarjakärjen päänahkaa varsin hyvän harjoitusviikon siivittämänä. Harjoituksista huokui eritoten tällä viikolla kova taisteluinto ja taktisia oivalluksiakin saatiin tämän tästä pelaajien tietopankkiin. Selkeänä vahvuutena voidaan pitää myös ketjujen pysymistä samana läpi kauden ja sitä kautta myös hyökkäyspelaaminen on saatu uomiinsa. Helppo tehtävä ei tule tänäkään viikonloppuna olemaan, mutta mikäli treenatut asiat saadaan pelikentälle, ei voittajasta liene kellään epäselvyyksiä.

Kiinnitä katseesi:

FC Rauman ehdottomasti kiinnostavin yksilö ennakkoon on Geru Aalto. Vielä kaksi viikkoa sitten Colosseumin rappusissa kompuroinut laiskuri on saapunut talveksi Rauman vahvuuteen. Kuti lähtee joka asennosta, kuten Keke totesi aikanaan Lampardista, joten varuillaan saadaan olla.

Loiskeen tasaisesta ryhmästä voidaan nostaa esille maalivahtien kova kilpailutilanne. Tällä hetkellä joukkueella on kolme hyvää, joskin eri vahvuuksilla varustettua maalivahtia. Nuori Jarmo Hanksu Hankela on mielenkiintoinen tuttavuus tällä tasolla. Kakkosjoukkueessa maalivahdin tontilta tähän mennessä jo 3+1 tehot nakutellut futsalin Pepe Reina odottaa varmasti jo debyyttiä Ykkösenkin tasolla.