Loiskeen voittokulku Futsal Ykkösessä jatkuu - raportti Hyvinkäältä

20.2.2016

Loiske haki arvokkaan vierasvoiton Hyvinkäältä lukemin 1-3 (1-2).

 

Sääksiläinen aamu valkeni hernerokkasumuisena, kun oranki armeija päätti matkata Hyvinkäälle.

Ruusteri oli kunnossa, ainoastaan eteläkorealaisvahvistus Kiatsu puuttui.

Mutkia oli toki matkassa, kun ensin Taipaleen Reiska Heinonen vähän myöhästyi ja matkalla törmättiin paikalliseen nähtävyyteen, Kari Vepsän omistamaan hamppariyritykseen nimeltä MC Bandidos!

Jaahans, mennäänkö sitten itse peliin?

Loiskeen valmistautuminen ja lähtö peliin ei antanut kauheasti odotuksia voitosta ja Villa käyttikin sen hyväksi ja Musawi teki ottelun avausmaalin.

Loiskeen 14% pallonhallinta alkoi tuottaa tulosta ja Vulli Järvinen käveli yksin läpi ja moninkertainen pistepörssiykkönen ei erehtynyt ja taululle numerot 1-1.

Sitten Jöbis Järvenpää puhui maalin itselleen, vaikka Illu Leppänen teki kaiken työn työntämällä kolme vastustajaa ja pallon maaliin. Numerot 2-1 orangeille ja tässä vaiheessa tiedettiin jo miten pelissä käy!

Nyt alkaa toinen erä!

Villa myllytti mutta vaarattomasti. Tasaisesta Villan porukasta eivät tänään taitavat yksilöt erottuneet (paitsi Kohonen keltaisella kortilla) eivätkä pystyneet ratkaisemaan ottelua.

Ottelun toista erää oli pelattu noin 13 minuuttia, kun tapahtui jotain käsittämätöntä, jarruketju oli suunnitellu jäätävän kulmakuvion pilkkireissullaan, jossa pallo kävi joka jätkällä ja lopuksi Taipale-Heinonen painoi pallon pitseihin. Lukemat 3-1 orangeille ja tässä vaiheessa joka ukon (paitsi Rimmin) päässä soi biisi nimeltä Voitolla yöhön!

Tämän jälkeen Villa otti Bandidoksen ja yritti kehitellä muka jotain järkevää, mutta Loiske kesti mokensa eli Patrik Laineen isukin (Peltonen) johdolla kaikki mitä vastaan tuli. Peli päättyi siis 3-1 orankeille!

Erityismaininnat:

  • Jöbis Järvenpää, vouuuuuu vouuuuuu vouuuuu.
  • Meidän ykkösmoke Peltosen maaginen peli, vaikkei tehnyt tehtäväänsä (torjua nollapeli).
  • Kuuden lampaan Sir Markku Sairiala, kuudes tuli yöllä baarissa.
  • Vain kaksi takaiskua kahteen viime peliin surullisesta päästettyjen maalien sarakkesta huolimatta.
  • Mehtosen Kipi otti sakon, kun meni katsomaan väärää lajia.

Jääkiekko on parasta Koulukadulla!