Loiske kohtasi voittajansa

9.3.2016

Kotiottelu Ilves Akatemiaa vastaan päättyi tappiolukemiin 4-6 (2-4).

Lauantai 5.3. avautui kirkkaan talvipäivän merkeissä. Kaksi kärkipään joukkuetta suuntasivat kohti Hakkarin hornankattilaa ottamaan mittaa toisistaan, vähän taitavimmilla yksilöillä varustettu Loiske ja konefutsalia pelaava Ilves Akatemia!

Ennen peliä kaikki näytti hyvältä, kun Loiske oli saanut mukaansa parisenkymmentä kadunvarrelta löytynyttä fania ja kokoonpanokin näytti taas hyvältä, kun Veijo Suojan räkä ei enää valunut ja Pommittaja-Leppänenkin oli saanut työvuoron vaihdettua ekaa kertaa sitten joulun jälkeen!

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti ja jo toisella peliminuutilla Jafar Jyrkiäinen pommitti pallon vastustamattomasti maalin kattoon upean kulmakuvion päätteeksi, esityön teki Söör Sairiala. Tätä ei kauan ehditty juhlia, kun tuli tasoitus. Erän puolivälissä Ilves Akatemia karkasi jo 3-1 johtoon, kunnes Futsal Ykkösen tämän kauden pelätyin vasuri heilahti. Jöbis Järvenpään uskomaton kärkkärin tykki löysi tilaa vastustajan verkosta ja taas oltiin pelissä mukana. Tauolle mentiin tilanteessa 4-2 Ilvekselle!

Toisella puoliajalla Loiskeen peli oli jo paljon pirteämpää ja hyökkäyksiä vyöryi kohti kaverin maalia. Kavennusta haettiin hullun lailla ja paikkoja oli tehdä vaikka kymmenenkin maalia (kapteenilla pari läpiajoa).

Toinen puoliaika oli ehtinyt jo yli puolenvälin, kun Loiske onnistui vihdoin maalinteossa. Hodari-Huotari laittoi sellaisen tykin ilmoille, että vastustajan maalivahti ehti juuri ja juuri pallon tielle, mutta torjui sen hölmösti suoraan Vullin jalkaan. No pallohan siitä kimposi pitseihin, kun ei jalkaa ehtinyt ottaa pois tieltä.

Tämän jälkeen Ilves meni taas kahden maalin johtoon. Loiske otti "Kari Vepsän" eli liivimiehen noin neljä minuuttia ennen loppua, mutta vastustaja pääsi rokottamaan tyhjään maaliin pienen sekoilun takia.

Illan upein maali nähtiin vielä tämän jälkeen, kun kaksikko Helminen-Leppänen sahasivat puolustuksen sekaisin kahdeksan syötön kombinaatiolla ja pallo verkon perukoille. Maalin iski Maukka, Illun kauden ensimmäisestä syöttöpisteestä. Lopputulos Loiske-Ilves Akatemia 4-6.