Loiske pelasi upporikasta ja rutiköyhää

20.3.2016

Lauantaina Hakkarin taisteluareenalla kohtasivat Loiske ja MuSa Futsal. Ottelu olikin kiihkeä ja molemmat joukkueet jakelivat kovia taklauksia pelaten tilanteet loppuun asti.

Alusta asti pelin kuva oli selvä, Loiske hallitsi palloa ja MuSa iski terävästi vastaan. MuSan tasaisesta porukasta erottui vikkeläjalkainen Miettinen, joka aiheutti Loiskeen puolustukselle jatkuvasti harmia

Loiskeen parasta osaamista näytti debyytissään maalivahti Ville "Mansikka" Mansikkamäki ja tekikin tukun hyviä torjuntoja, muttei täyttänyt maalivahdin ainoata tehtävää - ottaa kaikki pallot kiinni.

MuSa teki pari maalia ensimmäisellä jaksolla. Vahvasti esillä oli Miettinen tehden käytännössä molemmat, vaikka ensimmäinen merkittiinkin omaksi maaliksi.

Loiske tuli peliin mukaan erän viime hetkillä, Arvikainen tarjoili niin maukkaan syötön takatolpalle, että jopa Sairialan poikakin onnistui tekemään siitä maalin, muuten ei sitten osunutkaan mihinkään.

Loiske painosti vahvasti toisella puoliskolla ja loi maalipaikkoja melko mukavan määrän, mutta kun ei maalinteko onnistunut sitten millään eikä mistään.

Lopulta 6 metrin pilkusta Ile "Pommittaja" Leppänen pommitti ottelun tasoihin 2-2.

Loiske tiesi, että se tarvitsee ottelusta kolme pistettä taistellakseen vielä karsintapaikasta, joten Loiske otti Kari Vepsän kehiin ja haki vimmatusti voitto-osumaa viidellä.

Yritys kuitenkin epäonnistui, kun Loiskeen kapu hukkasi pallon ja lahjoitti MuSalle 3 pistettä ja sarjapaikan ykköseen, joten porilaisten kanssa väännetään tiukkoja matseja taas ensi kaudella.

"Loiske pelasi kokonaisuutena hyvän matsin, maalit jäivät ikävä kyllä puuttumaan ja olihan MuSakin vaarallinen. Ihan hyvätasoinen matsi mielestäni", kommentoi Markus Sairiala.

Kiitoksia runsaslukuiselle yleisölle mahtavasta kannustuksesta. Kipi otti roolia, kun Vulli nähtiinkin yllättäen parketilla eikä fanilauman johtajana.