Loiske haki tasapelipisteet Hyvinkäältä ja Raahesta

7.11.2016


La 5.11.2016 PS Villa - Loiske 1-1 (1-0)

 

Villa ja Loiske tasasivat pisteet Hyvinkäällä käydyssä ottelussa. Peli oli juuri niin tasainen kuin etukäteen saattoi odottaa, molemmat joukkueet puolustivat kurinalaisesti ja peli olikin melkoista tarkkailua ja virheiden välttämistä.

Villa iski kertaalleen ekalla puoliskolla, kun Tomi Kohosen tarjoilun jälkeen Zegiri laittoi pallon koteloon. Molemmissa päissä maalivahdit pelasivat varmasti ja tauolle mentiin Villan 1-0 johdossa.

Siitä sitten pelaan taas ja Ali Al-Zubeidi  karkasi Villan puolustuksella ja tälläsi millimetrin tarkan kärkkärin maalin alakulmaan ja pelin tasatulokseen. Tilannetta Mansikkamäen loistava jalkatorjunta omassa päässä. 

Lopussa Villa otti rohkeasti reikäpaitaa kehiin ja haki täyttä kolmea pistettä siinä kuitenkaan onnistumatta ja näin pisteet tasattiin lukemin 1-1.

Vieraspeli sarjakärkeä vastaan ja ilman Reiskaa - näin ollen  pisteeseen täytyy olla tyytyväinen.

 


La 22.10.2016 Loiske taisteli pisteen Raahesta. 

 

AS Moon - Loiske 2-2 (1-2) 

Loiske lähti saalistamaan Raahen hornan kattilasta kauden toista kolmen pisteen voittoa ja alku olikin lupaava, sillä joukkueen kapteeni Markus Sairiala laukoi hirvittävän pelaajasumpun takaa 1-0. kellossa oli kulunut aikaa kymmenen minuuttia. Vierasjoukkue osui toistamiseen heti minuutin kuluttua kulmakuvion päätteeksi. TeemuHeinonen pelasi laukaisu paikan Eeli huotarille, joka lähetti laukauksen maalia kohti, jossa oli Juuso Järvenpää jatkamassa, ohjaus osui maalivahdin käsiin ja pallo ohjautui Manu Helmiselle, joka laittoi pallon varmasti maaliin. Vielä ennen taukoa raahelaiset saivat kavennusmaalin aikaiseksi. Hyvin läpi ottelun pelannut Timi Knuutinen pääsi kääntymään Loiskeen maalin edessä ja laukoi taukotuloksen 1-2.

Toinen puoliaika olikin melkoista raahelaisten hallintaa. Paikkoja siunaantui useita tehdä tasoitusmaali, mutta hyvän pelin pelannut maalivahti Ville Mansikkamäki torjui useita kertoja sekä raahelaisten huono viimeistely olikin tuoda Loiskeelle täyden pistepotin, kunnes ajassa 18.50 Raahelaisten jauhaessa viidellä pelaajalla Juha-Pekka Patasen laukaus muutti suuntaa Markus Sairialan selän kautta ja meni vastustamattomasti ohi Loiskeen maalivahdin. Enempää maaleja ei nähty, joten joukkueet tasasivat pisteet.