Futsal Edustus

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE FUTSAL 2018-2019

Sääksjärven Loiske suuntaa futsalkauteen 2018-2019 todella vahvalla ja kokeneilla toimihenkilöillään ja valmentajillaan. Sellaista kokemusta ei tahdo tänä päivänä liigajoukkueistakaan löytyä. Taustalla toimii peräti neljä liigassakin valmentanutta toimijaa, sanoin useampia ykkösessäkin päävastuuta kantanutta valmentajaa. Löytyy viimeistä valmennustietoa, Uefa B suorittanut valmentaja, viime vuosina liigassa valmentanut valmentaja. Myös huollosta ja joukkueenjohdosta vastaavissa ei ensikertalaisia ole. Tästä voi vetää sen johtopäätöksen, että pelaajat ovat todella hyvässä kasvuympäristössä. Perinteisestihän Sääksjärven Loiske kulkee kasvatustyön kautta. Viimekaudestakin saatiin jälleen pelaaja liigakartalle. Siinä suhteessa hyvä tekeminen jatkuu. Seuralla on futsalissa juniorijoukkueita piirin sarjoissa, aikuisten sarjoissa liiton ykkösessä edustusjoukkue sekä KKI-35 joukkue.

Futsal ykkönen on sarjana aika kallis ja raskas, vaan todella hyvä kasvualusta pelaajille, jotka haluavat kehittää itseään ja päästä pelaajapolussaan pidemmälle. Täällä voimme tarjota sitä hyvää kasvualustaa, harjoittelua sekä peliaikaa, joka harjoittelun kanssa yhdessä auttaa pelaajia kehittymään edelleen huippupelaajiksi.

Edustusjoukkueemme on toiminut erittäin hyvänä kasvatusalustana niin pelaajille, valmentajille sekä muillekin toimihenkilöille. Tämä on arvokasta tekemistä koko lajiakin silmällä pitäen. Yksilöinä liigaan joukkue on pelaajia saanutkin, samoin valmentajiakin. Rahkeet Loiskeella taloudellisesti ei tahdo liigatasolle riittää, ja olemmekin määritelleet itsemme niin jalkapallossa kuin futsalissakin kasvattajaseuraksi.

Myös aina silloin meille tulee takaisin myös paluumuuttajia. Se jos mikä, kertoo, että joitain asioita vuosien saatossa on onnistuneesti oikein tehty.

Vaikka joukkue on taas isosti rakennusvaiheessa, annetaan nuorille vastuuta kentällä ja kentän ulkopuolella. Siten kehitys seurassa, joukkueissa ja keskiössä olevan pelaajan osalta etenee.

Joukkueen valmennus on vain vahvistunut viime kaudesta. Kolme viimeisintä kautta liigassa valmentanut, Loiske kasvatti, Janne Malmi teki paluun kotiin. Siten meillä on myös viimeisin osaaminen liigatasoltakin. Valmennuksesta meillä vastaakin todella kova valmennustiimi, seuran omat hienot palloilumiehet, joista mikä tahansa liigajoukkuekin olisi mielissään. Valmennustiimiimme kuuluu Aki Lehtinen, Janne Malmi, Raimo Ahola, Mika Järvinen. Ison ja vahvan tuen antaa kentällä jo käsitteeksi muodostunut, kapteenimme Markus Sairiala. Raimo Aholaa seura on kouluttanut aina Uefa B myötä, joten ajan hermolla lajitiedon osalta on Sääksjärven Loiskekin. Joukkueenjohdosta vastaa Janne Peltonen ja Esa Kuusisto. Ansiokkaasti huollosta vastaa huoltopäällikkömme Jarkko Altonen. Vuosikausia pelit kuvannut ja editoinut, oma virtuoosimme Eero Latukka, kuvaa jatkossakin, joukkueen ja pelaajien saadessa niistä hyvää koulutusmateriaalia.

Sääksjärven Loiske pitää ovet avoinna kaikille nälkäisille ja kehityshaluisille pelaajille, jotka eivät tekemistä tai kilpailua pelkää, tarjoamalla hyvän kasvualustan hienon palloilulajin tiimoilta.

On todella hienoa seurata kun pelaajat ja valmentajat toimihenkilöineen kehittyy ja kehittää lajia, pelaajia Sääksjärven Loiskeen, Lempäälän, Tampereen piirin, liiton ykkösen, liigan ja maajoukkueenkin käyttöön.

Sinne astihan pelaajia on Sääksjärven Loiskeesta kiivennyt. Tavoitteena on, että kiipeää jatkossakin.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Sääksjärven Loisketta Hakkarin Liikuntahalliin.

Kasvatetaan pelaajia ja annetaan pallon pyöriä.

Palloiluterveisin,

Esa Kuusisto