Futsal KKI

Futsal KKI35 2020
Joukkue piirisarjan ottelussa 2016

 

 

 

 

 


 

Loiskeen KKI-35 selvitti tiensä SM-lopputurnaukseen

 

1.3.2016

Karsintaottelussa kaatui SoVo Somerolta jännittävien vaiheiden jälkeen vasta rangaistuspotkukilpailussa.

Hakkarin keskiviikkoillassa pelattu ottelu oli tiukka ja maaleja tehtiin vuoron perään. Maalinteon aloitti SoVo, mutta Loiskeen kulttipelaaja Mika "Koide" Koikkalainen ohjasi Miika Saarenrinteen vedon verkon perukoille ja tasoitti ottelun.

Toisen jakson alussa Markus Sairiala johdatti joukkueensa johtoasemaan. Johtoasema ei kauan säilynyt, vaan SoVo pääsi hieman onnekkaasti tasoittamaan. Kun ottelua oli pelattu 34 minuuttia, Sami Vartiainen teki upean maalin käännettyään rangaistusalueen rajan tuntumaan annetun kulmapotkun aivan ylänurkkaan suoraan ilmasta. SoVo tuli vielä kerran tasoihin pelattuaan viimeiset minuutit viidellä kenttäpelaajalla.

Rangaistuspotkukilpailussa molemmista joukkueista valittiin kolme laukojaa, jotka ratkaisisivat pelin. Loiskeesta Markus Sairiala, Sami Vartiainen ja takavuosien maalitykki Antti Kuusisto onnistuivat kaikki maalinteossa, ja kun neljännellä kierroksella Loiskeen maalivahti Jarmo Hankela venyi näyttävään torjuntaan, oli Loiskeen lopputurnauspaikka sinetöity.

 


 

 

Loiske piirinmestariksi KKI-35 -sarjassa

 

26.2.2016

 

Mestaruus varmistui sunnuntaina, kun Loiske kaatoi FC Vapsin Ylöjärvellä pelatussa ottelussa lukemin 3-2 (1-1).

Kauden aikana joukkueesta kunnostautui muun muassa joukkueen kolme parasta pistemiestä Antti Sinkkilä (7+9), Miika Saarenrinne (10+4) ja Markus Sairiala (8+6).

 

Em. pelaajien lisäksi itsensä kauden aikana likoon laittoivat

 

Jouni Antinaho

 

 

 

 

 

 

 

Hannu Immonen

 

 

 

 

 

 

 

Pekka Kemppainen

 

 

 

 

 

 

 

Mika Koikkalainen

 

 

 

 

 

 

 

Kimmo Kuhlman

 

 

 

 

 

 

 

Antti Karttunen

 

 

 

 

 

 

 

Pasi Suominen

 

 

 

 

 

 

 

Petteri Väänänen

 

 

 

 

 

 

 

Jussi Viheriäranta

 

 

 

 

 

 

 

Antti Kopponen

 

 

 

 

 

 

 

Miika Räisänen

 

 

 

 

 

 

 

Aki Peltonen

       

 

 

 

 

 

 

 

Jarmo Hankela MV

 

 

 

 

 

 

 

Tuomas Hoppu

 

 

 

 

 

 

 

Sami Vartiainen

 

 

 

 

 

 

 

Timo Vuori

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Joukkuetta valmensi Antti Karttunen

 

                                  Sarjataulukko 2015-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P

V

T

H

M

P

 

Loiske

10

8

1

1

53-21

25

 

YlöR

10

8

1

1

51-23

25

 

KaVo

10

8

0

2

54-26

24

 

PJK

10

7

0

3

57-33

21

 

FC SorPa

10

5

0

5

53-50

15

 

PP-70

10

5

0

5

49-51

15

 

TP-49

10

5

0

5

45-56

15

 

FC Vapsi

10

4

1

5

32-31

13

 

Soho SS Seniors

10

1

2

7

24-39

5

 

FC Teivo

10

1

1

8

23-57

4

 

Ilves FS

10

0

0

10

15-69

0

 

 

 


 

       
KKI-40 SM-pronssia 2013 (Lapua)
KKI-40 SM Pronssia 2010 (Vantaa)
KKI-45 pronssijoukkue
KKI 45 pronssia 2009 (Iittala)

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKEEN KKI-45 SENIORIT SM-PRONSSILLE

 

Sääksjärven Loiskeen KKI-45 joukkue piti oranssipaitojen futsal mainetta yllä Iittalassa 14-15.2.2009 järjestetyissä SM-kisoissa. Sääksjärven Loiske hävisi ainoastaan yhden ottelun, sen välierän ja jäi pronssiotteluun.

Pronssiottelua Loiske vei vakuuttavasti ja otti voiton ansaitusti.

Sääksjärven Loiskeen joukkueessa pelasivat seuraavat pelaajat.

Hannu Toola, Timo Raittinen, Rifet Omarovic, Kimmo Mörö, Esa Virtanen, Juha Ikonen, Asko Piri, Antti Karttunen sekä Esa Kuusisto.

 

Lisätietoja:

Juha Ikonen

Esa Kuusisto
****************************************************************

KKI 40 SM Pronssia 2009 (Vantaa)

 

KKI 40 SM Pronssia 2006 (Iittala)
KKI 35 Suomen mestarit 2006 (Lappeenranta)

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE FUTSALIN KKI-35 SUOMEN MESTARIKSI

Todella tasaisten ja tiukkojen ottelujen ja vaiheiden jälkeen Sääksjärven Loiske voitti jo toistamiseen Suomen mestaruuden futsalissa KKI-35 sarjassa 2006. Edellinen mestaruus tuli 2004 vuonna. Viime viikonloppuna Lappeenrannassa pelatussa turnauksessa Loiske esitti vahvoja otteita ja kypsää taktista pelaamista. Loiske on hallinnut Suomen Palloliiton Tampereen piirissä Futsalia KKI-35 sarjassa useita vuosia ja selviytyi myös tänä vuonna SM lopputurnaukseen. Se, että Loiske on hallinnut useita vuosia Tampereen piirissä on aiheuttanut myös sen, että nykyisestä joukkueesta löytyy jo pelaajia myös KKI-40 sekä –45 sarjoihin. 

Loiske voitti alkusarjansa ja lohkonsa puhtaalla pelillä. Ensin kaatui lauantaina perinteikäs GFT Espoosta 2-1 Loiskeen maalareina ottelussa hääri Tuomas Hoppu sekä Ari Kalliokoski.

Sunnuntaina ensimmäisessä ottelussa kaatui vahva ennakkosuosikki, hallitseva mestari ja kotijoukkue WIFK samoin 2-1 luvuin maalareinaan Juha Hoppu sekä Ari Kalliokoski. Lohkovoittaja sai vastaansa toisen lohkon kakkosen välieräpelissään, joka oli CST Tampereelta. Tasaisten vaiheiden jälkeen ottelu päättyi tasan 0-0. Ratkaisu haettiinkin rangaistuspotkukisasta. Loiskeen hermo piti paremmin ja Antti Karttusen sekä Esa Kuusiston maaleilla Loiske otti 2-0 voiton ja loppuottelupaikan.

Loppuottelussa Loiske sai vastaansa vahvan mestarisuosikin, Valon Vantaalta. Joukkueessa oli osaamista, taitoa ja leveyttä jopa futsal-liigasta asti, mutta Loiske pelasi vahvan ottelun väsyneenäkin ja näytti taktista osaamistaan sekä Loiskeelaista peräänantamattomuuttaan. Ottelu päättyi tasan 1-1 ja  Loiskeen maalarina toimi Antti Karttunen. Loiskeella oli jopa sekunti ennen peliajan päättymistä ratkaista ottelu, mutta hyvin uurastanut Antti Karttunen laukoi väsyneenä pallon yli maalin.

Loppuottelussakin siis päädyttiin rangaistuspotkuihin. Siitä syntyikin varsinainen thilleri. Valo aloitti onnistuneesti 1-2,  Loiske ja Antti Karttunen, maalivahti torjui. Valo onnistuneesti 1-3. Loiskeen Esa Kuusisto toi joukkueen maalillaan mukaan taisteluun 2-3. Valon pelaaja ei onnistunut, mutta Juha Hoppu toi Loiskeen tasoihin 3-3. Valo 3-4 jonka Timo Vuori tasoitti 4-4. Valo 4-5 jonka taas Ari Kalliokoski tasoitti 5-5. Valon vuoro, ei maalia ja Loiskeen Asko Piri pääsi laukomaan upeasti 6-5 voittoluvut Loiskeelle.

Loiskeen parhaaksi nostaisin koko turnauksen hyvin pelanneen maalivahdin Pertti Kankaan, joka oli itse rauhallisuus koko turnauksen ajan ottaen pari todella tärkeää torjuntaa rangaistuslaukauskisassa. Toiseksi parhaaksi suoritukseksi nostaisin tavan jolla kaikki ottelut pelattiin. Mm sunnuntain kaikki kolme kovaa peliä Loiske pelasi vain kuudella kenttäpelaajalla ja huippu maalivahdilla. Kuorma oli, myönnetään, kohtalaisen kova, mutta antoisa. Useita Loiske futsalin pelimiehiä puuttui turnauksesta lievien loukkaantumisten myötä, mutta kaikki olivat hengessä hienosti mukana.

Loiskeen Suomenmestari joukkueessa pelasivat Pertti Kangas, Juha Hoppu, Tuomas Hoppu, Ari Kalliokoski, Antti Karttunen, Hannu Hämäläinen, Asko Piri, Timo Vuori ja Esa Kuusisto.

Terveisin Sääksjärven Loiske / Esa Kuusisto

KKI 35 Suomen mestarit 2004 (Kälviä)