PRINSESSA- JA RITARIFUTIS

Tervetuloa Sääksjärven Loiskeen Prinsessa- ja Ritarifutiksen sivuille!

Mikä Prinsessa- ja Ritarifutis on?

P&R-futis on tarkoitettu noin 3-5-vuotiaille liikunnasta ja yhdessäolosta kiinnostuneille lapsille.

P&R-futiksen tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus liikkua erilaisten leikkien ja pelien parissa, tutustuttaa lapset jalkapalloon ja opettaa lapsia toimimaan ryhmässä.

Lisäksi P&R-futis on helppo tapa tutustua liikuntaharrastukseen.

Tervetuloa liikkumaan Loiskeessa.

Toiminta kesällä 2019

Sääksjärven Loiske järjestää P&R-toimintaa myös tulevana kesänä. Tänä kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2013-2016 syntyneille vasta-alkajille. P&R-futiksen hinta on 120 euroa sisältäen Loiskeen seurajäsenyyden, varustepaketin (pallo ja paita) sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle. Jos useampi lapsi samasta perheestä osallistuu P&R-toimintaan, niin toisesta lapesta annetaan sisaralennus 20 euroa.

Kesän 2019 P&R-harjoitukset ovat Sääksjärven tekonurmella maanantaisin klo 18-19. Toiminta alkaa 13.5.2019 ja jatkuu 9.9.2019 asti (heinäkuun harjoittelusta sovitaan erikseen).

P&R-kesäkauden jälkeen pikkufutaajien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa. Tämä tietysti edellyttää myös aktiivisuutta vanhemmilta, jotta heistä löytyisi perustettaviin joukkueisiin vetäjiä niin valmennuksen kuin joukkueenjohdonkin osalta.

Kausimaksun voi suorittaa tilisiirtona seuraavin tiedoin:

Saaja: Sääksjärven Loiske ry P&R

Tilinumero: FI31 5228 3420 0160 49

Summa: 120,00 eur/osallistuja

Viesti: Lapsen/lasten nimi/nimet

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla junioripaallikko.loiske@gmail.com tai ilmoittamaan lapsi suoraan ikäkausijoukkueeseen saman ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautumaan pääset tästä