PRINSESSA- JA RITARIFUTIS

Tervetuloa Sääksjärven Loiskeen Prinsessa- ja Ritarifutiksen sivuille!

Mikä Prinsessa- ja Ritarifutis on?

P&R-futis on tarkoitettu noin 3-6-vuotiaille liikunnasta ja yhdessäolosta kiinnostuneille lapsille.

P&R-futiksen tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus liikkua erilaisten leikkien ja pelien parissa, tutustuttaa lapset jalkapalloon ja opettaa lapsia toimimaan ryhmässä.

Lisäksi P&R-futis on helppo tapa tutustua liikuntaharrastukseen.

Tervetuloa liikkumaan Loiskeessa.

Kesän 2021 aikataulut

Toiminta alkaa toukokuun toisella viikolla Tiistaina 11.5.2021 kello 18:00-19:00 ja jatkuu elokuun loppuun asti. Heinäkuussa pidämme kahden viikon tauon (vkot 29-30).

Harjoitukset:

• Tiistaisin kello 18:00-19:00
  • parillisten viikkojen Lauantait 11:30-12:30. (22.5, 5.6, 19.6, 3.7, 14.8, 28.8)

Ensimmäisen P&R harjoitusten 11.5.2021 yhteydessä järjestetään pieni tapahtuma, jossa mahdollisuus ostaa myös Loiskeen peliasu ja/tai pallo. Tarjolla myös kahvia, mehua sekä pientä purtavaa...

Toimintamaksut

Kausimaksun voi suorittaa tilisiirtona seuraavin tiedoin

Saaja: Loikse P&R

Tilinumero: FI31 5228 3420 0160 49

Viestiksi: <Osallistujan nimi> P&R 2021

Eräpäivä:31.5.2021

Toiminta kesällä 2021

Sääksjärven Loiske järjestää P&R-toimintaa myös tulevana kesänä. Tulevana kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2015-2018 syntyneille vasta-alkajille. P&R toiminnan maksu sisältää Loiskeen seurajäsenyyden sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle. Jos useampi lapsi samasta perheestä osallistuu P&R-toimintaan, niin toisesta lapsesta annetaan sisaralennus 20 euroa.

P&R-kesäkauden jälkeen pikkufutaajien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa. Tämä tietysti edellyttää myös aktiivisuutta vanhemmilta, jotta heistä löytyisi perustettaviin joukkueisiin vetäjiä niin valmennuksen kuin joukkueenjohdonkin osalta.Kesäkauden maksu on 120 euroa  - sisältäen T-paidan

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla loiskejunnujaosto@gmail.com tai ilmoittamaan lapsi suoraan ikäkausijoukkueeseen saman ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautumaan pääset tästä