Info

Treeneihin saapuminen:

Kokoontuminen tapahtuu 10-15 min ennen harjoituksia. Kentälle siirrytään vasta, kun edellinen ryhmä on lopettanut.

Varusteet:

Pallo (sisältyy ensimmäisen kauden varustemaksuun)

Tavalliset lenkkarit tai vastaavat kengät riittävät, nappikset auttavat pallonkäsittelyssä, mutta eivät ole välttämättömät.

Muistakaa myös juomapullo. Vesi on paras urheilujuoma lapsille!

Säärisuojat on hyvä olla, koska välillä pelaamme jalkapalloa ja tällöin ei tule loukkaantumisia lisäksi vakuutusehdoissa mainitaan että ne pitävät olla, jotta vakuutuskorvauksia voi saada.

Harjoitusten kulku:

Ryhmän vastuuvalmentaja vastaa harjoitusten kulusta ja ohjeistaa myös apuvalmentajia ennakkoon ja harjoitusten aikana. Harjoitukset valmistellaan etukäteen ja kaikkien valmennustiimiin kuuluvien tulee tutustua harjoitusten sisältöön etukäteen.

Harjoitukset koostuvat kolmesta osasta:

1. alkuleikistä (esim. helppo ja tuttu leikki, jotta kaikki pääsevät harjoituksiin mukaan)

2. varsinaisista harjoituksista/leikeistä (esim. koordinaatio- ja lajiharjoitteita/leikkejä, nimileikkejä (ryhmäytyminen) + pelejä ryhmän tason mukaan)

3. loppuleikistä (selkeä lopetus harjoituksille, joka tehdään aina samalla tavalla, esim. ilmapallo+läpyt, ryhmäkohtainen vakiotu lopetus).

Juomataukoja pidetään hallitusti harjoitteiden välissä.

Tiedottaminen:

P&R-futiksen asioista tiedotetaan näillä nettisivuilla ja ryhmäsähköpostien välityksellä. Yleisten asioiden tiedottamisesta vastaa joukkueenjohtaja ja ryhmäkohtaisten asioiden tiedottamisesta vastuuvalmentajat.