SEURA

Voimistelu- ja Urheiluseura Sääksjärven Loiske perustettiin 30.3.1947. Perustamiskokouksessa seuran lajeiksi valittiin voimistelu, yleisurheilu, hiihto ja uinti. Sääksjärven urheilukentän valmistettua kesällä 1956 aloitti ensimmäinen Loiskeen jalkapallojuniorijoukkue toimintansa. Seuraavana kesänä, vuonna 1957, kun kentälle saatiin maalitkin, perustettiin miesten jalkapalloilun edustusjoukkue. Naisten joukkue aloitti ensimmäisen taipaleensa vuonna 1978 ja nykyään seurassa on yhtä pajon tyttö- ja naispelaajia kuin poika- ja miespelaajiakin. Vuosien saatossa jalkapallosta yhdessä futsalin kanssa on tullut laji, josta seura parhaiten tunnetaan. Vuosi 2022 Sääksjärven Loiskeen 75. toimintavuosi.

Sääksjärven Loiske ry:n tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja aikuisten jalkapallon, futsalin ja muiden erilaisten liikuntamuotojen harrastusta sekä terveitä elämäntapoja. Sääksjärven Loiske on yksi Lempäälän kunnan merkittävimmistä jalkapallo- ja futsalseuroista ja sen tavoitteena on kehittää toimintansa laatua jatkuvasti. Seuran jäsenmäärä on yhteensä noin 1100 henkilöä. Loiske tarjoaa erityisesti Sääksjärven taajamassa ja sen ympärillä asuville mahdollisuuden harjoitella jalkapalloa ja futsalia. Seura toimii aktiivisesti ja sen taloudellinen tilanne on vakaa.

Seura tunnetaan parhaiten jalkapallosta ja erityisesti hyvästä juniorijalkapallokasvatuksestaan. Seurassa on noin 200 junioria. Jalkapallon lisäksi seuran muita toimintamuotoja ovat mm. futsal, yleisurheilu, hiihto, lasten liikunta- ja palloilukoulu ja veteraaniurheilu.

Loiskeen kotikenttä on Lempäälän kunnassa, Sääksjärven tekonurmella. Seuran toimisto sijaitsee Sääksjärven nuorisotalon alakerrassa.

PDF-tiedostoLoiske Säännöt.pdf (114 kB)
Yhdistyksen viralliset säännöt PRH:ssa