Juniorijalkapallo

Loiskeen nuorisotyön tärkein muoto on juniorijalkapallotoiminta.
Loiskeen oranssipaidossa pallon perässä kirmaa jo yli kaksisataa tyttöä ja poikaa.

Nuorimmat 5-7-vuotiaat aloittavat Prinsessa & Ritarifutiksessa, jossa pelien ja leikkien avulla tutustutetaan lapset jalkapallon maailmaan ja opetetaan perusasiat niin liikkumisesta kuin joukkueeseen kuulumisesta.

8-11- vuotiaat muodostavat JalkapalloLeikkiMaailman, jossa korostuu leikinomaisuus ja tasapuolinen peluuttaminen.

12-15 vuotiaiden JalkaPalloKaveriMaailmassa avainasemassa ovat kaveruus ja oppiminen. 

Tavoitteena on, että Loiske pystyy tarjoamaan kaikenikäisille pojille ja tytöille mahdollisuuden harjoitella ja pelata jalkapalloa ja sen ohessa harrastaa monipuolista liikuntaa. Jalkapalloilijat ottavat osaa yleisurheiluun, hiihtoon ja talvella harjoittelumuotona voi olla kaukalossa höntsäily.

Prinsessa ja Ritarifutis

Pienten junioreiden P&R toiminta on 4-7 vuotiaille tytöille ja pojille.

Leikki-muotoisen yhdessäolon päätavoitteena on saada lapset leikkien ja mahdollisesti pienpelien avulla tutustumaan peliin ja toisiinsa.
 

Jalkapalloleikkimaailma

Tavoitteena on leikinomainen lasten ohjaaminen, toiminnan monipuolisuus ja turvallisuus sekä tasapuolinen lasten erilaiset lähtökohdat huomioiva pelaaminen ja vastuun jakaminen.

Kaikki pelaa sääntöjen mukaisesti pelaajat ja vanhemmat tekevät yhteiset pelisäännöt ja noudattavat niitä. Kaikille pyritään antamaan tasapuolisesti peliaikaa. Joukkueet osallistuvat SPL:n Tampereen piirin sarjoihin, tai Suomen Nappulajalkapalloliiton sarjoihin sekä turnauksiin. Sarjoissa ottelut ovat ystävyysotteluita, sarjataulukoita ei pidetä.

Valmennuksessa pääpaino on perustaitojen, tasapainon ja koordinaation kehittäminen sekä lasten itsetunnon ja motivaation kehittäminen     

Jalkapallokaverimaailma

Kaverimaailmassa tavoite on enemmän kilpailullinen ja täten myös sekä joukkuehengen kehittäminen ja yksilöllisten lajitaitojen ja joukkuepelin kehittämiseen kiinnitetään enemmän huomiota.


Siirtyminen isolle kentälle ja vaihtopelaajien määrän väheneminen lisää myös peruskunnon merkitystä.