TYTÖT

Tervetuloa Loiskeen tyttöjalkapalloilun pariin!

 

Loiskeen tyttöjalkapallo aloitti toimintansa Lempäälässä kesällä 2006. Tämänhetkinen tyttöjen ikähaarukka on 2005-2011. Edellisiä nuoremmat tytöt voivat tutustua Loiskeen toimintaan Prinsessa&Ritari -toiminnan kautta. Pyrimme järjestämään kaikille sopivaa jalkapalloilullista tekemistä harjoituksissa ikä, taito, koko ja motivaatio huomioiden.

Tyttöjoukkueet ovat perinteisesti osallistuneet jalkapallon ja futsalin Futis-Liigaan ja piirinsarjoihin joukkueen valinnan mukaan. Tämän lisäksi joukkueet järjestävät ja osallistuvat muiden järjestämiin turnauksiin mahdollisuuksien mukaan.

Innokkaita uusia pelaajia rohkaisemme olemaan yhteydessä ja tulemaan mukaan turhan tarkkaan ikään tuijottamatta, kaikki tytöt ovat tervetulleita!  

Harjoituksia on pidetty pääasiassa Sääksjärvellä, joko tekonurmella tai liikuntahallissa. Harjoitusten kesto on ollut 60-75 minuuttia. Niissä on painotettu pallollista pelaamista, ja harjoituksista on pyritty tekemään mukavia ja hyödyllisiä. Harjoittelemista toisen ikäluokan mukana on rohkaistu taitojen kehittyessä.  Tarkemmat tiedot harjoituksista ja peleistä kannattaa tarkistaa kyseisen joukkueen sivuilta tai valmentajilta, koska vuoroissa saattaa olla hiukan eroja viikottain.

Osallistuminen Suomessa jalkapallon/futsalin sarjapelaamiseen edellyttää pelaajan vakuuttamista. Harjoituksissa voi aluksi käydä ilman vakuutuksen voimassaoloakin tutustumassa toimintaamme(tai monella oma vakuutus kattaa harrastuksetkin), jos vanhemmat selvästi antavat tähän luvan ja ymmärtävät vastuunsa tässä menettelyssä. Kun päätös jatkamisesta pysyvästi joukkueen mukana syntyy, opastaa joukkueenjohto vakuutusten, pelaajalisenssien ym. kanssa.

Pelaajilta odotamme asiallista, liikunnallista varustusta, jalkapalloiluun sopivia kenkiä, säärisuojuksia sekä iloista mieltä ja asiallista käytöstä. Vanhemmilta toivomme jaksamista lastensa liikunnallisten harrastusten tukemisessa.