D-Tytöt (07-08)

Meidän joukkue

 

Loiskeen D-tytöt ovat hyvän mielen ja innokkaan tekemisen joukkue. Puolustus on rautaa ja hyökkäämisessä on iloa ja taistelutahtoa. 

Joukkueen valmentajina toimivat Marko Heinonen ja Tonis Azarov. 

Hyvää menestystä on tullut viime kesänä Tampereen piirinsarjassa ja aiempina kausina Ilves-liigassa. Turnauksissa on tietysti myös käyty oppimassa, mutta myös voittamassa: 

Silja-turnauksen voittajien on helppo hymyillä!

 

Lisää valokuvia ja joukkueen tapahtumia Instagramista @loiske0809!

Tytöt treenaa! 

 

Oman kylän seurassa on hyvät vaikuttamismahdollisuudet. Tekemistä ja tavoitteita löytyy vaikka harrastuksen hinta pyritään pitämään kohtuullisena. Tulevan talvikauden maksu on meillä 180€/pelaaja. Tällä summalla tytöt treenaa kolme kertaa viikossa, fysiikat ja taitotreenit salissa sekä toiset kaksi kertaa sisätekonurmella.

Mikäli syystä tai toisesta vuoroja jäisi välistä on tavoitteena tehdä muuta ohjeisliikuntaa kuten hiihtoa, uimista jne. Tavoitteena nostaa kuntoa sekä tiivistää joukkuetta puuhaamalla muuta mukavaa yhdessä. 

KESÄKAUDELLA treenit ovat keskellä kylää eli Sääksin tekonurmella, tähän on helppo tulla läheltä ja kauempaa.

JOULU - HELMIKUU

  • KESKIVIIKKOISIN 17:00-18:30 Sääksjärven liikuntahallissa
  • LAUANTAISIN 13:00 Pikku vapari hallissa Sääksjärvellä

Talvikauden pelit järjestetään ystävyystotteluiden merkeissä mm. Hervannan Jalitsuhallissa. Talvikaudelle osallistumme halliturnauksiin.

 

Lisätietoja 041 5353 276/Karoliina

Joukkue etsii uusia pelaajia!

 

Tyttöfutis on nousussa ja Loiske on loistava paikka harrastaa. Tule kokeilemaan - ensimmäiseltä kuukauden kokeilujaksolta ei peritä maksua lainkaan. Vakuutukset pitää myös kokeilevalla pelaajalla olla kunnossa!

Soita ja kysy lisää! 

Talvi on erinomainen aika aloittaa jalkapalloharrastus - sisänurmella pääset mukaan porukkaan jo hyvissä ajoin ennen kuin lumi sulaa ja päästää meidät taas ulos pelaamaan! 

Joukkueen sähköposti: loisket0809@gmail.com