Tulos jäi tekemättä Raumalla

22.11.2015

Raumalle lähdettiin hakemaan ainoastaan kolmea pistettä hyvän treeniviikon päätteeksi. Menomatkalla bussissa istuikin keskittyneitä miehiä, aina takapenkin Vullista lähtien. Itse ottelu alkoi varsin tunnustelevasti, eikä kummallakaan joukkueella ollut otetta. Rauma yritti prässätä ylhäältä, mutta Loiske pystyi hyvin kuitenkin pitämään palloa ja lähtemään hyökkäyksiin. Ottelun ensimmäinen maali tuli vaarattoman näköisestä tilanteesta, kun laidasta 1 vs 1 tilanteen voittanut Juuso Aalto pääsi läpiajoon ja sijoitti pallon verkkoon. Ottelu oli pelattu 7 minuuttia ja tätä oli jo edeltänyt muutama Rauman kulmapotku ja sivuvapari. Avausjaksolla paisti alkoi kuitenkin kääntyä vieraille ja peliä saatiinkin kotijoukkueen päätyyn. 14 minuutin pelin jälkeen pääsi Arvikainen suorastaan sivaltamaan pallon riman alle. Tilanteessa kotijoukkueella oli koko ketju mennyt varmuuden vuoksi makuulleen ja peitti taktisesti alanurkkia. Vierasjoukkueen faniryhmä ihasteli kovaäänisesti tätä osumaa ja muisti myös pelin tiimellyksessä kannustaa kotijoukkueen tamperelaispeluri Majamaata, joka saatiin pidettyä pimennossa. Tauolle tilanteessa 1-1.

Toisella jaksolla vieraiden peli rullasi erittäin mallikkaasti 30. minuutille asti, jossa johtotilanne oli 2-3 ja sitä ennenkin vielä turvallinen 1-3. Tommi Ahola laukoi ensin tarkkaan suunnitellusta ja hyvin harjoitellusta sivurajapotkusta 1-2. Tätä seurasi Juuso Järvenpään soolo, jonka seurauksena sai Akseli Tiensuu laittaa pallon maaliin, 1-3. Jere Kyrkkö, se huonompi Kyrkkö, toi kuitenkin kotijoukkueen vielä tasoihin ja masennushan siinä meinasi jo tulla. Ei kuitenkaan päässyt Kyrköllä kauaa olemaan makeat suussa, kun Arvikainen ja Nalle juonivat pelin 3-4 tilanteeseen. Siinä vaiheessa luuli jo Rauman Keisari, Reijo Ringbomkin, että täältähän lähtee pisteet Sääksjärvelle. Vaan eipä lähtenyt, kun kaveri otti Kari Vepsän, eli liivimiehen, viidenneksi kenttäpelaajaksi ja laittoi päätöslukemiksi 4-4. Huono makuhan tästä sitten jäi, mutta pääasia että ketjut on nyt hyvin kasassa ja samoilla päästään myös viikon päästä pelaamaan. Parhaina palkittiin Jere Kyrkkö ja vierailta Manu Helminen. Hankela oli kotona.

Maalintekijät

10 Aalto Juuso
(Kyrkkö Jere)
12 Kyrkkö Jere