Loiske kaappasi komean voiton Oulusta

14.1.2017 klo 19

Näin murskasimme OPAn

Kun kello löi 11, Loiskeen piti lähteä Ouluun, mutta Heinosilla meneillään oleva putkiremontti viivästytti lähtöä 15 min. Seuraava viivästyminen koettiin Pyhäjärven ABC:lla, kun paikallinen Hans Välimäki ei saanut  pastojen keitinvettä kiehumaan.

Edellämainituista syistä johtuen ottelupalaveri pidettii Arpecon viihtyisässä bussissa ja Ouluhalliin saavuttiin 45 min ennen ottelun alkua. Loiske ottikin alkulämmöt pelikellon ollessa kolmen ja kahdeksan minuutin välillä. Kotijoukkue veikin peliä ensimmäiset kahdeksan minuuttia. Ottelusta mainitaan ainoastaan debytantti Viinamäen vapauttava avausmaali sekä ottelua ja Oulun yötä dominoinut Ilkka "El Bomber" Leppänen, joka tykitti aina kun paikan sai.

Ottelun päätyttyä Loiske siirtyi laivueen komentajan (Kipi) johdolla Hotelli Cumulukseen lepäämään ja odottamaan huomista paluumatkaa... Mutta mitä vielä, vastoin kaikkia odotuksia Loiskeen pelaajat lähtivät etsimään "Kruunun kurssi romahtaa" Mika Pyörälää Oulun yöstä.