P&R-futis kesällä 2017

1.2.2017

Mikä Prinsessa- ja Ritarifutis on?

P&R-futis on tarkoitettu noin 3-5-vuotiaille liikunnasta ja yhdessäolosta kiinnostuneille lapsille. Tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus liikkua erilaisten leikkien ja pelien parissa, tutustuttaa lapset jalkapalloon ja opettaa lapsia toimimaan ryhmässä. Lisäksi P&R-futis on helppo tapa tutustua liikuntaharrastukseen.

Toiminta kesällä 2017

Tänä kesänä toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vuosina 2011-2014 syntyneille vasta-alkajille. P&R-futiksen hinta on 90 euroa sisältäen Loiskeen seurajäsenyyden, varustepaketin (pallo ja paita) sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen osallistujalle.

Mikäli koet aktiivisemman jalkapallon harjoittelun sopivan lapsellesi paremmin, niin suosittelemme pohtimaan liittymistä suoraan ikäkausijoukkueeseen. Tällaisessa tapauksessa tai muissa mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla junioripaallikko.loiske@gmail.com.

2010-2011-syntyneiden poikien joukkueen lisäksi tarkoituksenamme on perustaa tulevaksi kesäksi joukkue myös pienemmille tytöille.

ILMOITTAUTUMINEN kesän 2017 P&R-futikseen

Kesän 2017 P&R-toiminta alkaa toukokuussa Sääksjärven tekonurmikentällä ja jatkuu aina syyskuulle asti. Tämän jälkeen innokkaimpien toivotaan jatkavan talven yli uusille ikäluokille perustettavissa juniorijoukkueissa.