Team 90 aloitti futsal-sarjan kahdella voitolla.

4.12.2005

Raholan liikuntahallissa pelatuissa peleissä ensin vastaan asettui paikallisvastustaja Leki, Team 90 voitti ottelun 7-1, toinen vastustaja oli FJK Forssasta joka oli -89 syntyneitten joukkue ja Team 90 voitti ottelun upean taistelun jälkeen 2-1-

  • Leki-Loiske Team 90 7-1. LEki aloitti maalinteon ajassa 1,39 viimeistelijänä Mohammed Al-Itawa,  Vesku kertoi vielä nukkuneensa eikä pystynyt jalkojen väliin suuntautunutta laukausta torjumaan. Maalista toipuminen vei muutaman minuutin ja tasoittavan maalin teki ajassa 8.40 Tommi Ahola, Juhana Jyrkiäisen syötöstä. Juhana taas teki 2-1 johtomaalin Tommin syötöstä, ajassa 13.54. Olli koskisen vuoro oli maalata 1-3 ajassa 14.14, joka oli myös puoliaikatulos.
  • Toisen puoliajan 22 minuutilla Jussi Rantahakala teki Vesa Impolan syötöstä 1-4 ja viides maali oli Mikko Ylimäen käsialaa Juhanan syöttäessä. Juuso järvenpää tyylitteli 1-6 maalin  35 minuutin kohdalla ja kellon näyttäessä 35.24 päätöslukemat 1-7 teki Olli joka oli hänen toinen maalinsa ottelussa, maalin syötti Juuso.
  • Toinen ottelu FJK:ta vastaan alkoi tunnustellen millainen joukkue on vastassa, kun aikaisempaa kokemusta ei Forssalaisista. FJK:n pojat olivat vuotta vanhempia kuin Teamin 90 pojat. Alun totuttelun jälkeen pojat aloittivat prässipelin joka tuotti ensimmäisen maalin ajassa 5.18 ja laukojana Olli Koskinenja syöttäjänä  Juuso Järvenpään. Ottelu jatkui kiihkeänä ja ehkä vähän liiankin konktaktipitoisena. Ajassa 14.27 Markus Siitonen riisti vastustajalta pallon kovan väännön päätteeksi ja karkasi maalintekoon, laukaus maalivahdin jalkojen välistä muutti lukemat 2-0:n. Veskun hyvät torjunnat olivat viedä uskon Forssalaisilta, mutta toisella puoliajalla ajassa 27.06 Forssalaisten kavennuksen teki Iiro Riponiemi. Lisämaaleja ei tehty sillä Loiskeen pojat pelasivat Veskun hyvien torjuntojen siivittämänä erittäin hyvällä pulostustaktiikalla ja vievät voiton ansaitusti 2-1.


Lisätietoja: /jalkapallo/joukkueet/team_90_c-15/