Loiskeen ensimmäinen junioreiden kevätturnaus

14.4.2012


 Juniorit avasivat turnauskauden 

Alkavana kevätkautena Loiske järjestää pitkän tauon jälkeen kaksi jalkapallon junioriturnausta. Kevään avausturnaus pelattiin lauantaina 14.4. ja siinä mukana olivat vuonna 2003 ja 2004 syntyneet pojat ja tytöt. Päivän aikana kentällä oli yli 160 alle 10-vuotiasta jalkapalloilijaa ja tapahtuman kokonaisosallistujamäärä nousi reilusti yli parin sadan. 

Pelit pelattiin koleassa ja pilvisessä kevätsäässä Sääksjärven tekonurmella. Takatalvesta johtuen kentän kunto oli arvoitus viime hetkiin asti, mutta olosuhteisiin nähden sekä kenttä että maalit olivat mainiossa kunnossa.

Tapahtumaan oli ilmoittautunut yhteensä 16 juniorijoukkuetta. Neljän Loiskeen oman joukkueen lisäksi mukana olivat LeKi-futiksen, Vesilahden Visan, Ilveksen ja Ylöjärven Ilveksen, TP-49:n, TPV:n, Nokian Palloseuran ja Iittalan Pallon joukkueet.

Turnauspäivä sujui kaiken kaikkiaan hyvin ja junnujen peliasenne oli kohdallaan mikä näkyi rehtinä ja tasavertaisena pelaamisena. Kaikki pelaa -hengessä jokainen turnaukseen osallistunut pelaaja sai kotiinviemiseksi kultaisen mitalin. Lisäksi joka joukkueen yritteliäin pelaaja palkittiin tsempparipelaaja-palkinnolla ja jokaisessa pelissä kummankin joukkueen reiluin pelaaja palkittiin Palloliiton vihreällä kortilla.

Toinen Loiskeen junioriturnauksista järjestetään toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-6.5 ja silloin kotikentällä pelaavat vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pojat sekä vuonna 1997 syntyneet tytöt. Syksyllä jatketaan pienpeliturnauksilla.