Loiske hävisi sarjanousija AS Moonille

17.10.2015

17.10.2015        AS Moon – Loiske 6-3 (5-2)

Loiske hävisi sarjanousija AS Moonille

Loiske lähti Raaheen hakemaan kolmea pistettä sarjanousija AS Moonin vieraana. Tunnelmat ennen peliä olivat hyvät. Ennen pelin alkua painotettiin ottelun alun tärkeyttä, koska parissa viime matsissa omissa on soinut heti alussa. Jälleen kävi hassusti ja omissa soi jo toisessa vaihdossa. Tämän jälkeen Loiskeen peli aaltoili päästä päähän. Hyviä suorituksia oli, mutta vastustaja iski taululle 4-0, kun peliä oli pelattu 13 minuuttia. Loiske otti tämän jälkeen aikalisän ja yritti nostattaa vähän joukkueen mielialaa. Se onnistuikin 15. minuutin kohdalla. Otteluennakossa jo mainittu Otso Suonpää täräytti vastustamattomasti vasemman jalan kutinsa vasempaan alanurkkaan.

Loiskeen peli ei ollut uomissaan tämän jälkeen, mutta Loiske sai vastahyökkäyksen ja Juuso Järvenpään luja syöttöyritys osui vastustajan omaan pelaajaan ja meni maaliin, tilanne 4-2. Mutta mitä vielä, aivan ensimmäisen puoliskon lopussa vastustajan pelaaja teki todellisen vahinkomaalin: pallo kimposi vastustajan kädestä maaliin, mutta tilannetta ei vihelletty vieraitten hyväksi. Taukotulos siis 5-2.

Toinen puoliaika alkoi Loiskeelta paremmin, ja tehtiin niitä asioita, mitä oli sovittu. Siltikin välillä miehet karkailivat ja kommunikointi oli aika heikkoa. 23. minuutin kohdalla vastustaja rokotti jälleen Loiskeen virheestä ja teki taululle lukemiksi 6-2. Tämän jälkeen peli meni päästä päähän ja paikkoja oli molemmilla. Lopussa Loiske otti reikäpaidan kentälle ja alkoi pyörittää peliä. Se olikin Loiskeelta hyvännäköistä pyöritystä ja maltillinen pallon pyörittäminen toi vielä kavennusmaalin aivan pelin lopussa. Maalintekijä oli Otso Suonpää ja syöttäjänä Markus Sairiala. Loppulukemat 6-3. Tästä ei auta muu kuin nostaa mieli pois maasta ja keskittyä ensi viikon treeneihin ja suunnata katseet kohti viikonloppua, jolloin Loiskeella on kaksi peliä. Lauantaina Hakkariin saapuu SC Riverball ja sunnuntaina PJK Pirkkalasta. Tulkaa kannustamaan Loiske voittoon.