Otteluennakko: JoSePa-Loiske klo 15:00 Joutsa

29.10.2015

Otteluennakko 31.10.2015 JoSePa-Loiske klo 15:00 Joutsa

Ensi lauantaina Loiske matkaa parin tunnin ajomatkan päähän Joutsaan. JoSePa on neljästä ensimmäisestä pelistään onnistunut voittamaan vain yhden, joten pistesaldo on kolme ja sija sarjataulukossa 11. Niin ikään Loiskeella alkukausi lähti verkkaisesti käyntiin. Ensimmäisissä kolmessa pelissä päästettyjen maalien keskiarvo peliä kohden oli yli kuusi, ja se teki voittamisesta vaikeaa. Viime lauantaisen SC Riverball -tappion jälkeen onnistuttiin kuitenkin nollaamaan ajatukset nopeasti seuraavaan peliin. PJK kaatuikin komealla taisteluhenkisellä pelillä Hakkarissa 6-5. Päävalmentaja Mika Järvinen painottaa tuon taisteluhengen jatkumista jokaisessa pelissä, kauden loppuun asti. 

Loiske majailee kuudella pisteellä sarjataulukossa sijalla 8. Ehdottomana tavoitteena on purkaa maja ja kivuta ylöspäin taistelemaan kärkisijoista. Kokoonpano, joka JoSePa-peliin saadaan, on vielä arvoitus.  Niin Otso Suonpään, Markus Sairialan, Eeli Huotarin kuin Mikko Järvisenkin pelikunto on toistaiseksi epävarmaa. Voitonhimoisen kahdeksikon löytäminen ei tule kuitenkaan olemaan vaikeaa. 

JoSePa:n pelaajista mielenkiintoisin lienee Olli Malin, joka on tehnyt kolme ja syöttänyt kolme maalia. Mies on ollut siis mukana puolissa kaikissa JoSePa:n tehdyissä maaleissa. Loiskeen kuumat pelaajat ovat tällä hetkellä Samuli Salminen sekä Juuso Järvenpää. Salminen rakentaa rohkeasti peliä ja alkukauden jälkeen on oppinut koko ajan paremmin lukemaan joukkuetovereitansa. Järvenpää taas pystyy ratkaisemaan kovalla vasemman jalan vedollansa yllättävistäkin paikoista.