Loiske/2 tasapeliin Comeback FS:n vieraana

23.11.2015

22.11.2015    Comeback FS – Loiske    5­-5 (0­-3)

 

Pikku tauon jälkeen Loiske matkusti kauas Ylöjärvelle katsastamaan Comeback FS:n päivän kunnon. Odotettavissa oli taidokas porukka, joka oli voittanut aiemmat pelinsä suvereenisti. Ehkä eniten jännitti, pelaako Cavani Innanen tukka silmillä, vai onko vanhoista kalsareista leikattu kuminauha pysynyt tallessa. Tallessa oli. Ottelun ensimmäinen kymppi oli aika tunnustelevaa, vaikkakin molemmat saivat joitakin maalipaikkoja luotua. Sitten alkoi tapahtua. Peräti neljän maalin mies, Abdu laukoi ensin Smulin syötöstä ja vielä komean yksilösuorituksen päätteeksi taukonumeroiksi 0-­2.

Sama parivaljakko iski lähes heti toisen jakson alkuun ja peli alkoi näyttää taputellulta. Toisin kuitenkin kävi, yhtäkkiä alkoi tapahtua merkkausvirheitä ja alettiin hätäillä pallon kanssa. Tämän seurauksena pitkä pätkä oltiin vastaanottajan asemassa. Noin taitavalle porukalle kun tilaa antaa, niin alkaa tapahtua. Kaksi minuuttia ja peli oli tasan 3-­3.

Tasatilanteessa mentiin hetken aikaa ja peliä saatiin taas raiteilleen, mutta niin vain kaveri runnoi väkisin ohi. Koko pelin loistavasti pelannut teletappi­osasto otti kuitenkin homman haltuun ja nakutti pallon pitseihin, Api teki ja Vilbert syötti. Kolme minuuttia ennen loppua tuli vielä kerran kylmä suihku niskaan, oman maalin edessä oltiin ajoittain lapasia ja niistä kaveri rankaisi armotta. Näytti jo siltä, ettei taida tällä kertaa jäädä pisteitä oranssien laariin, mutta vielä mitä. Heimopäällikkö Al­-Barkat meni väkisin ohi puolustajasta ja laukoi sydämensä kyllyydestä pallon neljännen kerran pitseihin, vain neljä sekuntia ennen summeria.

Näin päädyttiin pistejakoon numeroin 5-­5. Erittäin hyvä peli nuorisolta, joita tuli uusina miehinä mukaan kentällinen. Myös maalivahtiosastolla nähtiin uusi mies, U21-joukkueesta Teme, joka esitti jokusen loistotorjunnan. Mielenkiintoista on se, että Loiskeella on ollut jokaisessa pelissä eri veskari, joten rosteria riittää. Myös kenttäpelaajia on käynyt kentällä lähemmäs kaksikymmentä.

Willet: Abdu 3w, Ville 2w, Aapo 1w