Loiskeelle makoisa voitto Helsingissä

21.12.2015

 

Loiskeelle makoisa voitto

 

Loukkaantumisten runtelema Loiske kohtasi Helsingissä Zenithin pauhaavan kotiyleisön edessä. Valmennuksen oli vaikea saada ääntään kuuluviin pelaajille, ja Zenith menikin johtoon ja tuntui, että menee menojaan kuudennen kenttäpelaajansa turvin, mutta sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta Vulli iski päivän ensimmäisen osumansa ja tauolle mentiin numeroissa1-1.

Toinen puoliaika alkoi yhtä tasaisissa merkeissä kuin ensimmäinenkin, kunnes Vulli iski päivän toisensa Tiensuun syötöstä. Sitä ennen Akseli oli pyöritellyt Zenith-pelaajia mielensä mukaan, vielä kun poika oppisi tekemään maaleja niin hyvältä näyttäisi. Loiske meni vielä turvallisen tuntuiseen 4-1 johtoon Järvenpään ja Akselin maaleilla ja peli näytti selvältä, mutta ei. Zenith tuli jossain viidessä sekunnissa maalin päähän ja Loiske-paniikki oli valmis. Onneksi kestettiin ja kolme pistettä matkasi Hakkariin.

Joukkue taisteli ja näytti osaamistaan laajalla rintamalla. Tästä on hyvä jatkaa. Ehkä käsijarru on nyt pois päältä, ja Loiske näyttää parastaan - mutta vasta ensi vuonna. 

Loiske toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

 

Maalintekijät

19Vanninen Markus
(Hakola Niko)
16'
27Axerud Johannes
(Puotiniemi Juha)
39'
22Hakola Niko
(Axerud Johannes)
39'
11Järvinen Mikko
(Sairiala Markus)
19'
11Järvinen Mikko
(Tiensuu Akseli)
25'
21Järvenpää Juuso
(Ahola Tommi)
34'
14Tiensuu Akseli
(Helminen Manu)
37'

 

Varoitukset

28Merikari Mikko35' (A)
4Ahola Tommi36' (A)