Loiskeen KKI-35 selvitti tiensä SM-lopputurnaukseen

26.2.2016

Karsintaottelussa kaatui SoVo Somerolta jännittävien vaiheiden jälkeen vasta rangaistuspotkukilpailussa.

Hakkarin keskiviikkoillassa pelattu ottelu oli tiukka ja maaleja tehtiin vuoron perään. Maalinteon aloitti SoVo, mutta Loiskeen kulttipelaaja Mika "Koide" Koikkalainen ohjasi Miika Saarenrinteen vedon verkon perukoille ja tasoitti ottelun.

Toisen jakson alussa Markus Sairiala johdatti joukkueensa johtoasemaan. Johtoasema ei kauan säilynyt, vaan SoVo pääsi hieman onnekkaasti tasoittamaan. Kun ottelua oli pelattu 34 minuuttia, Sami Vartiainen teki upean maalin käännettyään rangaistusalueen rajan tuntumaan annetun kulmapotkun aivan ylänurkkaan suoraan ilmasta. SoVo tuli vielä kerran tasoihin pelattuaan viimeiset minuutit viidellä kenttäpelaajalla.

Rangaistuspotkukilpailussa molemmista joukkueista valittiin kolme laukojaa, jotka ratkaisisivat pelin. Loiskeesta Markus Sairiala, Sami Vartiainen ja takavuosien maalitykki Antti Kuusisto onnistuivat kaikki maalinteossa, ja kun neljännellä kierroksella Loiskeen maalivahti Jarmo Hankela venyi näyttävään torjuntaan, oli Loiskeen lopputurnauspaikka sinetöity.