Edustusjoukkue valmistautumassa kauteen 2022 SPL Lännen Kolmosessa

23.11.2021

Uudet valmentajat nimitetty, taustoja vahvistettu ja pelaajarunko rakentumassa.

Loiskeen edustusjoukkue on nimittänyt uudeksi päävalmentajaksi Reijo Laaksosen (s. 1964). Tämä kokenut jalkapalloasiantuntija on vaikuttanut Lempäälässä jo pitkään, mutta vasta nyt siviilielämän kiireet ovat hellittäneet sen verran, että "Reiska" voi ottaa vastaan päävalmentajan tehtävät. Tätä on toivottu jo pitkään. Hän on toiminut Loiskeen valmennuksen tukena ja neuvonantajana jo vuodesta 2016. Pelaajat ja taustat luonnollisesti iloitsevat tästä uutisesta.

Laaksosen avuksi on valittu niin ikään lempääläläinen Jani Moisio (s. 1978). Hänen tehtäväksi tulee myös maalivahtien valmentaminen. Tavoitteena on vielä rekrytoida kolmas valmentaja, jotta pelaajat saavat tulevalla kaudella yhä henkilökohtaisempaa valmennusta. Huoltajina jatkavat Jarkko Altonen ja Henry Hanhisalo. 

Edustusjoukkueen taustalla vaikuttanut Janne Peltonen saa avukseen Tomi Vikmanin, joukkueen pitkäaikaisen kapteenin. Kolmannen joukkueenjohtajan nimitys aiotaan vielä tehdä lähitulevaisuudessa. Edustusjoukkue aikoo siirtyä uudelle aikakaudelle nimittämällä piakkoin myös myyntipäällikön, jonka tehtäväksi tulee löytää uusia sekä vahvistaa olemassaolevia kumppanuuksia sääksjärveläisen ja koko lempääläläisen edustusjalkapalloilun tueksi ja kehittämiseksi.

Edustusjoukkueen pelaajistossa tapahtuu liikehdintää ja uusia mielenkiintoisia nimiä julkaistaan lähitulevaisuudessa. Edelliskauden runkomiehistöstä ovat jatkamassa ainakin Juuso Tuominen (MV), Akseli Tiensuu, Tomi Vikman (C), Osma Fation, Pessi Suonpää, Mikael Sulkko, Veikka Nieminen, Lauri Suhonen, Erturk Sargin, Joona Nieminen, Miika Saarenrinne, Ilkka Suortti, Otso Suonpää ja Joonas Ritonen

Edelliskauden tärkeät pelurit, kuten Tomi Lahtinen (futsal), Petteri Kajasmaa, Iivari Turkkinen ja Sampo Suonpää (Riika) ovat luonnollisesti toivomuslistalla, mutta pohtivat vielä jatkoaan.

Valmistautuminen kauteen 2022 alkaa ensimmäisen tapahtuman merkeissä joulukuussa. Aika ja paikka julkaistaan piakkoin. Uudet pelaajat kutsutaan paikalle. 

Tiedustelut päävalmentaja Reijo Laaksonen p. 040 724 0771

tai GM Janne Peltonen p. 040 580 1795

"Lämpimästi tervetuloa!" #loisketykittää