Kesäteatteriin Valkoeakoskelle? Loiskeelta liput!

12.4.2022


Loiske myy lippuja Valkeakosken kesäteatterin Aira-musikaaliin

Jos olisin luomalla luonut itselleni imagon, ei minua olisi julkisesti olemassakaan. Satun vain olemaan tällainen kuin olen.” – Aira Samulin

Mitä löytyykään kaikkien tunteman, naurua hersyvän, punatukkaisen ja iloista energiaa välittävän tanssitaiteen uranuurtajan pinnan alta? Aira Samulinin elämäntarina sisältää uskomatonta naisenergiaa, elämänvoimaa, sinnikkyyttä sekä herkkyyttä.

Yli 90 vuoden mittainen tarina alkaa Raja-Karjalan sota-ajasta ja vie Helsingin tanssipiirien kautta kohti tätä päivää. Saamme nähdä kuinka Airan menestyksekäs ura viihteen ja muodin parissa on syntynyt 40- ja 50-luvun Suomessa. Musikaalissa käsitellään myös elämän tragedioista selviämistä sekä Airan loppumatonta intohimoa tanssia, luovuutta ja mielen hyvinvointia kohtaan. (teksti: suomenkesateatteri.fi)

Sääksjärven Loiske myy lippuja kesällä 2022 kesäteattereihin tulevaan Aira-musikaaliin Valkeakosken Apianniemen kesäteatteriin. Loiske myy lippuja ennakkoesitykseen keskiviikkona 15.6.2022 klo 19.00. Lipun hinta on 30,00€. Lippuja voi tiedustella seuran puheenjohtaja Esa Kuusistolta sähköpostilla esa.kuusisto@vaasan.fi tai puhelimitse 040 5898490. Voit myös laittaa viestiä seuran kelle tahansa joukkuetoimijalle. 

Jalkapallon lisäksi, kulttuuria kesääsi! 

Lue esityksestä lisää tästä.