Loiske joutui tyytymään tasuriin TPT:n isäntänä

18.6.2021

Loiskeen toinen ottelu kaudella 2021 päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 2-2 (0-0) Hakkarin stadionilla.

Ensimmäinen jakso eteni 27 asteen helteessä tasaisesti. Molemmilla joukkueilla oli muutamia tekopaikkoja, mutta maaleja ei kuitenkaan nähty. Tauolla muutettiin pelaajaryhmitystä, ja se toi tulosta heti toisen jakson alussa: Sääksjärven kentällä hiottu kulmapotkukuvio johti maaliin, viimeistelijänä uusi topparihankinta, Ville Mikkola.

TPT pääsi tasoittamaan läpiajosta. Loiske siirtyi 2-1 johtoon kauniin pelin tuloksena, näyttävän esityön maaliin teki Joona Nieminen ja pallon koteloon siirsi toinen uusi hankinta, Joonas Ritonen.

Ottelua oli pelattu peräti 96 minuuttia, kun tuomari ei huomannut seurata pelikelloa. TPT:lle annettiin vapaapotku vaarallisesta paikasta, ja vierasjoukkue iski ottelun tasoihin äärimmäisen harmittavasti. Ottelu pelattiin lämpimässä säässä, mutta ei se juomatauko 6 minuuttia kestänyt. Tuomarin antama lisäaika oli täysin liioiteltu. Nuori päätuomari saa muistella tätä erhettä tulevaisuudessa ja ottaa opiksi.

Pistetili on kuitenkin nyt avattu ja oranssi, nuorennusleikkauksen kokenut joukkue janoaa lisää. Seuraavaksi vastaan asettuu IkU eli Ikaalisten Urheilijat 3.7. Ottelu pelataan vieraskentällä.