Tytöt T13-15

Tervetuloa Sääksjärven Loiskeen joukkueen T13-15 (s.2009-2011) kotisivuille!

Loiske T12 keväällä 2023. Ylärivi vasemmalta: valmeentaja Miikka Köykkä, Inari Köykkä, Linnea Virtanen, Hilla Näsi, Kerttu Sinisalo, Silja Tulla, Eleanoora Tuomisto, Erika Matilainen, Aino-Maija Koikkalainen, Ethel Råtts Alarivi vasemmalta: Kitta Paajala, Olivia Kotro, Matleena Tuomi, Fanni Viinamäki, Ronja Kaivosoja, Emilia Mäkelä, Vivian Vainionperä, Lumi Hellsten, Pinja Hernesaho Kuvasta puuttuvat: Oona Hakala, Isla Hämäläinen, Lumia Hakkarainen, Janni Koskela, Janne Tuomisto, Altti Näsi, Matti Sinisalo
Loiske T14 keväällä 2023. Ylärivi vasemmalta: valmentaja Laura Karppinen, Ella-Maaria Stenberg, Taru Karppinen, Ethel Råtts, Sofia Johansson, Kiia Karppinen, Meea Kemppainen, Lana Lehtinen, Silja Tulla, Minea Tuomi, valmentajat Touko Sarkaniemi ja Miikka Köykkä Alarivi vasemmalta: Adalmiida Hämäläinen, Aino-Maija Koikkalainen, Inka Haapajoki, Eleanoora Tuomisto, Anna Kulonen, Hilla Näsi, Enni Fredriksson, Lilia Ruunu, Sonja Savela Kuvasta puuttuvat: Pihla Kärenlampi

Loiskeen T13-15-joukkueeseen kuuluu noin 30 tyttöä 2008-2012 ikäluokista. Tämä iloinen joukko jakautuu pääasiassa kahteen porukkaan, T13 (2011-2012) ja T15 (2008-2010). Harjoitustaustaa suurella osalla on jo useamman vuoden ajalta, mutta mukana on myös harrastuksen hiljattain aloittaneita ja harjoituksissa jakaudutaankin ikäryhmiä tärkeämmin tasoryhmiin kehittävien ja motivoivien treenien aikaansaamiseksi kaikille.

Tavoitteet ja niiden saavuttaminen:

Harjoitukset pyörivät ympäri vuoden kolme kertaa viikossa, joko liikuntasalissa, - hallissa, juoksuradalla tai jalkapallokentällä – tavoitteena on kehittää sekä jalkapallotaitoja ja -taktiikkaa että peruskuntoa ja lihasvoimaa tukemaan futiskentällä pärjäämistä. 

Tavoitteena vuosina 2023-24 on viedä eteenpäin joukkuepeliä kokonaisvaltaisesti niin, että jokainen pelaaja tietää, miten peliä tulisi rakentaa, kuinka peliryhmityksen muoro muuttuu siirryttäessä kentänosalta toiselle ja miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa joukkueen menestymiseen. Vanhemman ikäluokan kohdalla pyritään lisäksi kehittämään 11v11-pelien vaatimaa kestävyyskuntoa, nopeutta, ryhmityksen muutosta pelin sisällä ja "ison pelin" pelipaikkojen vaatimia erityistaitoja.

Pelitoiminta talvella 2023-24:

Talven 2023-24 harjoitusmäärä on keskimäärin kolme viikossa. T13 ja T14/15 joukkueet treenaavat vuoroviikoin kaksi harjoitusta salissa ja yksi hallissa. Talven aikana on tavoitteena järjestää harjoituspelejä Valkeakosken hallissa. 

Kesällä 2024 tavoitteena on harjoitella kolme kertaa viikossa Sääksjärven tekonurmella tai Hakkarin nurmilla. Joukkue osallistuu Palloliiton sarjoihin: T13 kakkoseen ja T15 kakkoseen. Lisäksi tarkoitus on osallistua useampiin turnauksiin.

Tärkeintä kaikessa joukkueen toiminnassa on avoin, innostava, turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jotta ylläpidetään kiinnostus ja motivaatio lajiin.

Tiedot joukkueen harjoitus- ja pelitapahtumista löytyy joukkueen SuomiSport-ryhmästä.

Kausimaksu ja maksutiedot

  • Maksun saaja: Sääksjärven Loiske ry / tytöt 09-11
  • Tilinumero: FI35 5228 3440 0175 71
  • Summa: 
  • Viesti: pelaajan nimi

Lisäksi jokainen pelaaja hankkii itsenäisesti pelipassin sekä urheilutoiminnan kattavan vakuutuksen. Myös varustehankinnat veloitetaan erikseen.

Keväällä 2021

Lisää valokuvia ja joukkueen tapahtumia Instagramissa: @loisket0911 ja @loisket14