2008-09

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE UUDISTUNEENA UUTEEN KAUTEEN

 

 

Sääksjärven Loiske lähtee futsal-liigaan hiukan muuttunein ilmein. Osa muutoksista hyvinkin harkittuja, osa loukkaantumisten tuoman murheiden tulosta.

Koko liigahistorian ajan Loisketta valmentanut Esa Kuusisto antoi  päävastuun valmennuksesta Pasi Alatörmälle, joka on varsin vahva mies valmentajana, ajatellen vaikka koko lajia Suomessa.

Hänellä on apunaan Antti Kuusisto, joka pelaajana ei esittelyjä kaipaa. Moninkertainen liigan maalikuningas sekä pistepörssin voittajanakin tunnettu, hyvän pelisilmän omaava Loiskeen kasvatti futsalissa.  Antin paikkaa kentällä tuskin pystyy paikkaamaan kukaan, mutta onneksi joukkue sai hänestä taitavan pelinlukijan joukkueen valmennukseen. Valmennustiimiä täydentää Esa Kuusisto, joka vastaa kuten aiemminkin myös joukkueen johdosta.

Huoltajana jatkaa monivuotinen luottomies Gunnar Lehtinen.

Pelaajapuolella Loiske on nostanut edustusjoukkueeseen pelaajia A-junioreista sekä kakkosjoukkueesta. Loiske on ehkä ainoita joukkueita Suomessa, ja liigassa ainakin, joka on kasvattanut pelaajia oman juniorityön tuloksena yli kymmenen vuotta. Hieno suoritus. Toiminta ei kovin laajaa voi ollakaan pienen kyläseuran resursseilla, mutta hatun noston arvoista. Siitä kiitosta lankeaa mm Pauli Impolalle, Raimo Aholalle, Vesa Hakalalle ja Loiskeen juniorien valmentajille ja taustahenkilöille.

Loiskeen kakkosjoukkue pelaa piirin kakkosta valmentajinaan juuri Raimo Ahola, Vesa Hakala ja huollossa Jarkko Altonen.

Samoin A-juniorin pelaavat piirin sarjassa.

Näistä pelaajista odotetaan jatkossakin pelaajia Sääksjärven Loiskeen lippulaivaan, edustusjoukkueeseen.

 

Palloiluterveisin,

Esa Kuusisto
*************************************************************

Futsal-liiga 2008-2009

Futsal-liigassa pelataan kaksinkertainen kymmenen joukkueen sarja, jonka neljä parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin. Välierissä pelaa runkosarjan voittaja neljänneksi sijoittunutta vastaan ja toiseksi sijoittunut kolmatta vastaan. Välierissä ja finaalissa pelataan kaksi ottelua (lauantai ja sunnuntai), joista jälkimmäinen runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Välierissä jatkoon menee ja finaalissa mestaruuden voittaa kahdessa ottelussa enemmän pisteitä kerännyt joukkue. Jos pisteet ovat tasan, pelataan 2x5min jatko-ottelu. Jatko-ottelussa ovat voimassa toisen osaottelun varoitukset ja ulosajot sekä toisen jakson kumuloituvat virheet. Jos jatko-ottelun jälkeen peli on tasan, ammutaan rangaistuspotkukilpailu.

Pronssi ratkaistaan yhdessä pronssiottelussa runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Runkosarjassa kymmenenneksi jäänyt joukkue putoaa Futsal-ykköseen kaudeksi 2009-2010. Yhdeksänneksi sijoittunut joukkue karsii Futsal-liigapaikastaan Futsal-ykkösen nousukarsintaottelun hävinneen joukkueen kanssa.

Välierät pelataan 28.2. ja 1.3. ja finaalit 7.-8.3. Pronssiottelu pelataan 7.3.

JOUKKUEET
Futsal Mad Max (Mad Max), Valkeakoski 
Golden Futsal Team (GFT), Espoo 
Ilves FS, Tampere 
Porin Palloilijat (PoPa), Pori 
Ruutupaidat, Vaasa 
Jalkapalloseura FC YPA (Sievi Futsal), Ylivieska 
Sääksjärven Loiske (Loiske), Lempäälä 
Tervarit, Oulu 
Turun Pallokerho (TPK), Turku 
Vantaan Veturi, Vandas Lokomotiv (VALO), Vantaa 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKEEN KAUSI PÄÄTTYI KOMEAAN KOTIVOITTOON (14.2.09)
Loiske - VALO 6 - 5 (1 - 1)

 

Sääksjärven Loiske kukisti komeasti maalein 6 – 5 kauden viimeisessä ottelussaan VALON Vantaalta. Tulos tiesi Loiskeelle komeatta kuudetta sijaa liigassa ja VALO:lle sarjan vaihtoa futsal ykköseen. Ottelussa Loiskeen sankariksi nousi kolme maalia viimeistellyt Mika Järvinen. Muista maaleista vastasivat Markus Sairiala, Jani Lehtimäki sekä Mika Koikkalainen.

 

Sääksjärven Loiskeen kausi oli hyvä, ja varsinkin loppukausi erinomainen.

Joukkueen valmennus Pasi Alatörmän johdolla oli erinomaista. Liigatasolla Loiskeella on varmastikin huippuosaaja valmentajana, mielestäni jopa paras. Hienoa Pasi.

Joukkueen maalivahtipeli oli menneellä kaudella varmastikin parasta, mitä kahden maalivahdin Janne Kumpulaisen ja Janne Peltosen johdolla Loiske on esittänyt futsal-liigassa. Kaksi voittavaa maalivahtia joukkueessa on kova juttu missä tahansa sarjassa tai joukkueessa. Janne Peltonen nosti vasta nyt tasoaan selvästi, vaikka on vastuuta saanut jo monena vuotena. Hyvä Pömppö ja Japa.

Sääksjärven Loiskeen pelaajiston kapteenina on pitkään, miehekkäästi ja ansioituneesti toiminut Jani Lehtimäki. Voitontahtoinen, joukkueen hengenluoja on todella tärkeä lenkki omalla panoksellaan joukkueen kokonaisuudessa. Hyvä Japo.

Markus Sairiala on joukkueen maestro ollut jo pitkään. Taitava, vahva, monipuolinen, peräänantamaton Markus on pelaaja, jollaista jokainen joukkue kaipaa ja tarvitsee. Markus ratkaisee otteluja jopa yksinään. 
 

Koko runkokaarti ansaitsee ison kiitoksen. Ilmiömäisen Mika Koikkalaisen, vasurien vasurin Mikko Merikarin, Mika Järvisen, joka löysi piilossa olleet tehonsa vasta viime kierroksilla, johdolla. Tomi Lahtinen oli joukkueen paras pistemies. Vielä hiukan kokematon Tomi on kahden liigakaudenkin jälkeen, mutta pystyy jatkossa varmasti henkilökohtaisesti vielä paljon parempaan. Hyvä Tomi.

Sami Vartiaisen toinen liigakausi toi Loiskeelle varsinaisen joukkuepelaajan sekä taitavan syöttökoneen. Todella vahva kausi ja nostaa profiiliaan jatkossa varmasti. Hienoa Sami.

Juhana Jyrkiäinen on luku sinänsä. Jyrkiä varmasti harmittaa ainoastaan se, miksi vasta nyt uskalsi lähteä aiemmista kyselyistä huolimatta edustusjoukkueen matkaan. Komea, nousujohtoinen kausi ja 14 liigamaalia puhuu nuoren ja lupaavan pelaajan puolesta. Hyvä Juhnu.

Hannu Immosen ja Jussi Kuusiston pitkäaikaiset loukkaantumiset sotkivat joukkueen kuvioita jonkin verran, mutta omilla Loiskeen kasvateilla aukot paikattiin. Saku Virkorinne ja Marko Hakala selvisivät liigakaudestaan hienosti. Ja lisää nuoria kaivataan jatkossakin reservijoukkueesta. Toivottavasti tämän kauden esimerkit antaisi uskoa ja rohkeutta muillekin nuorille, sillä vastuuta on seuran sisällä jaossa. Reservijoukkueen valmennuksesta ovat hienosti vastanneet Raimo Ahola sekä Vesa Hakala. Tiivis yhteistyö kantaa varmasti jatkossakin hedelmää. Kiitokset siitä.

Sääksjärven Loiskeen kausi toi siis liigassa upean kuudennen sijan liigassa. Suomen Palloliiton Tampereen piirinsarjassa joukkue voitti myös piirin mestaruuden.

Iso kiitos siis päävalmentaja Pasi Alatörmälle, joukkueen monivuotiselle huoltajalle Gunnar Lehtiselle, sekä Jarkko Altoselle, joka kakkosjoukkueen huoltaja roolista ehti tuuraamaan myös Gunnariakin. Iso kiitos hienoille pelaajille joka mahdollistaa tämän kaiken. Kiitos toimitsijoille, kuuluttajille, lipunmyynnille sekä futsaljaostolle.

 

Toivottavasti joukkueemme pysyy jatkossakin yhdessä, sillä näistä lähtökohdista olisi mielettömän upeaa jatkaa myös kaudelle 2009-2010. 

Sääksjärven Loiske Futsal kiittää menneestä kaudesta katsojia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia mukana hengessä eläneitä. Kiitos!

 

LOISKE PEITTOSI MAD MAXIN (11.2.09)

Mad Max - Loiske 1 - 3 (1 - 2)

 

Sääksjärven Loiske kohtasi kauden viimeisessä vieraspelissään Mad Maxin Valkeakoskella. Panosta pelissä oli riittämiin, sillä kotijoukkue kaipasi vielä pisteitä varmistaakseen suoran sarjapaikan ensi kaudellekin. Kotijoukkue aloittikin ottelun vauhdilla, ja vyörytti tilanteita Loiskeen maalille. Avausmaalin teki kuitenkin Loiske. Todella hyvän pelin pelannut Loiskeen maalivahti Janne Kumpulainen avasi nopeasti ja tarkasti pitkällä heitolla, Markus Sairiala osoitti oivaa pelinäkemystään pudottaen kerrasta pallon maalin eteen, josta Juhana Jyrkiäinen iski kauden neljännentoista osumansa sisään. Ja jatkoa seurasi. Maestro Markus Sairiala taiteili kantapäällään Tomi Lahtisen syötön sisään ja lukemiin 2-0. Ennen taukoa vastustajakin onnistui maalinteossa ja kavensi, joten taukotulos oli äärimmäisen niukka 2-1-Loiskeelle.

 

 

Toisella jaksolla mentiin päästä päähän. Janne Kumpulainen esitti upeita torjuntoja kaikilla raajoillaan. Kesken pyörityksen iski Loiske ja Sairiala. Vastustaja pyöritti ylivoimaa ja taas kerran maestro Markus Sairiala riisti pallon puhtaasti ja iski loppunumeroiksi 3-1 Loiskeelle.

Kentän ylivoimaiset kuninkaat olivat 2+1 tehot iskenyt Markus Sairiala, jonka pelissä ei pysynyt mukana Mad Max, eikä pyttykerhokaan, sekä maalissa Janne Kumpulainen, joka pelasi jäähyväispelinsä tällä tasolla todella upeasti. Hieno päätös "Pömpölle" lopettaa hieno futsal ura voittoon ja hyvään otteluun. Kiitos Pömppö.

 

 

Sääksjärven Loiskeen koko miehistö pelasi hyvällä sykkeellä, ja ansaitsee tunnustuksen uurastuksestaan ja vierasvoitostaan.

Sääksjärven Loiskeen kauden viimeinen ottelu on ensi lauantaina Hakkarissa ja vieraaksi saapuu VALO Vantaalta.

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE ILOITTELI HAKKARISSA (7.2.09)
Loiske - TPK 9 - 1 (2 - 0)

 

Sääksjärven Loiske kohtasi kotonaan liigasta mitalia jahtaavan TPK:n Turusta.

Loiskeella olisi voiton myötä mahdollisuus varmistaa sarjapaikkakin seuraavalle liiga kaudelle.

Kotijoukkue sai varsin iskukykyisen joukkueen jalkeille. Poissa oli ainoastaan pitkäaikaispotilaat Hannu Immonen ( Hannu jo haisteli ilmapiiriä vaihtopenkillä) sekä Jussi Kuusisto. Liukasjalkainen Pekka Kemppainen oli myös poissa kokoonpanosta omien kiireittensä takia. Pekan panos oli todella merkittävä edellisessä Loiskeen pelissä. 

 

Ottelussa siis panosta riitti ja se näkyikin puolin tosin todella tarkassa pelaamisessa, jossa virheitä pyrittiin välttelemään. Avausmaali avasi peliä, ja sen iski Loiske, ja  vahvasti pelannut Markus Sairiala Tomi Lahtisen syötöstä. 2-0 puoliaikatulokseksi iski Juhana Jyrkiäinen Sami Vartiaisen syötöstä. Kyseiset pelaajat olivat kaikki varsin tehokkaalla pelipäällä iskien kukin huikeat neljä tehopistettä ottelussa. 

 

Sääksjärven Loiske esitti kauden parastaan ja mitalia jahtaava TPK iskettiin lukemin 9-1 kotimatkalle. Loiskeella onnistui vihdoinkin miltei kaikki osa-alueet. Hyvä taktiikka, maalivahtipeli, koko joukkueen puolustus sekä maalitilanteet hyödynnettiin todella kovalla prosentilla. Tästä on mahtava jatkaa kilpailukauden loppuun asti.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin Juhana Jyrkiäinen. Muut palkitut olivat Janne Peltonen, Markus Sairiala, Tomi Lahtinen. Toki olisi voinut palkita kenet tahansa, sillä esitys oli niin vahva koko joukkueelta.

Sääksjärven Loiskeen viimeinen kotiottelu on ensi lauantaina Hakkarissa Valoa vastaan.

 

SIEVI FUTSAL ENSIMMÄISTÄ KERTAA LOISKEEN KOTILUOLASSA (31.1.2009)
Loiske - Sievi Futsal 7 - 5 (3 - 3)

 

Sääksjärven Loiske kohtasi liigatulokkaan Sievi Futsalin Hakkarissa. Ensimmäisen kohtaamisen Loiske käänsi kokemuksellaan Sievissä vierasvoitokseen. Joskin hinta oli kova. Jussi Kuusiston kausi päättyi loukkaantumiseen.

Ottelu oli ns. kuuden pisteen ottelu. Molemmat joukkueet janosivat liigapisteitä ja olivat valmiita laittamaan peliin kaiken tietotaitonsa.

Ottelu olikin tasaista ja tarkkaa puolin toisin. Tosin maalejakin tehtiin tasatahtiin. Kotijoukkue Sääksjärven Loiske aloitti maaliteon. Juhana Jyrkiäinen teki ottelun avausmaalin Sami Vartiaisen syötöstä. Sievi Futsal tasoitti. Loiske iski taas. Tomi Lahtisen syötöstä Juhana Jyrkiäinen 2-1. Vierailija tasoitti taas. Riemukkaasti ensimmäisen jakson lopussa Loiske 3-2 johtoon Mika Järvisen ohjatessa Jani Lehtimäen syötön sisään. Vaan ei riittänyt. Vierailija kuittasi heti perään ja ottelun tauolle siis 3-3 tasalukemin.

Toinen jakso eteni samaan malliin. Loiske johtoon, vierailija tasoitti 4-3 iski Sami Vartiainen maalivahti Janne Kumpulaisen syötöstä. Nopeajalkainen Pekka Kemppainen lisäsi Loiskeen johtoa Mika Järvisen syötöstä ja taas tuli vierailija maalinpäähän. Vahvan pelin pelannut Markus Sairialan urakka ja uurastus palkittiin tahtomaalilla, joka jäikin Loiskeen voittomaaliksi. Vierailija tuli vielä kerran maalin päähän pyörittäessään hienosti peliä viidellä kenttäpelaajalla, mutta Mika Koikkalainen kaksi sekuntia ennen loppua lopetti vierailijan pyristelyt maalillaan, johon syötön tarjoili Mika Järvinen.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin kaksi maalia iskenyt Juhana Jyrkiäinen. Tehot 1+2 iskenyt Mika Järvinen oli toinen tehomies. Koko joukkue pelasi hyvällä moraalilla, ja tunnettakin oli pelissä sen verran, että näki, että tosissaan oltiin.

Voitto oli ansaittu ja todella tärkeä Loiskeelle. Tästä on hyvä jatkaa pisteiden metsästystä loppukauden osalta. Seuraavaan otteluun Sääksjärven Loiske saa vastaansa sarjakolmosen TPK:n Turusta. 

 

LOISKE KAATOI KOTONAAN TERVARIT (24.1.09)
Loiske - Tervarit 2 - 1 (2 - 0)

 

Sääksjärven Loiske kaatoi kotonaan tiukassa kotiottelussaan Oulun Tervarit. Molemmat joukkueen lähtivät otteluun ilman muutamaa runkopelaajaansa, joten vastuuta oli jaettu. Loiskeessa vastuuta oli annettu kauden tulokkaille varsin runsaasti, ja pelaajat kantoivat vastuun varsin miehekkäästi toteuttaessaan valmentaja Pasi Alatörmän luomaa taktiikkaa päivän otteluun.

Ottelun avausmaalin Loiske iski jo toisella minuutilla. Markus Sairiala tarjoili ja Tomi Lahtinen kiitti ja iski ottelun avausosuman. Loiskeen toisen maalin teki Juhana Jyrkiäinen Tomi Lahtisen syötöstä. Näistä 2-0 lukemista mentiinkin ottelun tauolle.

Toisella jaksolla vierailija pyöritti peliään paljon viidellä maalivahtinsa kautta. Se toikin Loiskeelle tukin hyviä vastaisku hyökkäyksiä, joita kotijoukkue ei pystynyt kuitenkaan hyödyntämään.

Tervarit kuitenkin kavensivat, mutta tasoihin he eivät kuitenkaan yltäneet. Sääksjärven Loiskeelle siis tuiki tärkeä voitto ja pisteet.

Sääksjärven Loiskeen parhaana ja suurimpana vastuunkantajana hääri Markus Sairiala. Tehomies Tomi Lahtinen oli myös pelipäällä, samoin Janne Peltonen maalissa. Loiskeen nuoret kantoivat vastuunsa hienosti. Marko Hakala, Saku Virkorinne pelasivat vahvasti puolustuksen kautta ja Juhana Jyrkiäinen ehti iskemään ottelun voitto-osumankin. Joukkueen kapteeni Jani Lehtimäen ollessa kuumeessa, kokenut Janne Kumpulainen kantoi hienosti kapteenin nauhaa kannustaessaan joukkuettaan vahvaan suoritukseen ja oli valmennuksen apuna ja tukenakin mies paikallaan.

 

LOISKE HAASTOI RUUTUPAIDAT VAASASSA (17.1)
Ruutupaidat - Loiske 4 - 3 (1 - 2)

 

Sääksjärven Loiske matkusti rapeassa pakkassäässä Vaasaan Ruutupaitojen vieraaksi. Loiske ei saanut matkaan jalkeille täyttä miehitystään Syynä oli iloisia ja onnellisia asioita, sekä myös loukkaantumiset ovat vaivanneet joukkuetta jonkin verran.

Silti päättäväisinä pistejahtiin lähdettiin, sillä pisteitä kaipaa jokainen joukkue, sillä panoksena ovat pudotuspelipaikat mitalipeleihin sekä sarjapaikat tulevallekin kaudelle. 

Ottelun alku oli kotijoukkueen hienoista hallintaa, mutta avausmaalin teki Loiske. Saku Virkorinne vei riemastuttavasti Loiskeen johtoon uransa ensimmäisellä liigamaalillaan.

Ruutupaidat tasoitti hyvän hyökkäyksensä päätteeksi, mutta Loiskeen Sami Vartiaisen hieno pelinluku, pallonriisto ja vapauttava syöttö Juhana Jyrkiäiselle, vei Loiskeen uudestaan johtoon. Ottelun tauolle mentiinkin Loiskeen johtaessa 2-1.

Toisella jaksolla ottelun käsikirjoitus oli saman suuntainen. Ruutupaidat tasoitti, Loiske johtoon uudestaan upealla vastahyökkäyksellä. Mika Järvinen ja Markus Sairiala sahasivat Ruutupaitojen puolustuksen hajalle, ja Sairiala iski Loiskeen 3-2 johtoon..

Ruutupaidat tulivat takaisin peliin rangaistuslaukauksella, jolla tasoittivat ottelun jälleen. Loiske antoi hiukan liikaa löysää, ja Ruutupaidat iski vielä kerran, siirtyen ensimmäisen kerran johtoon. Loiskeen aikalisäkään ei tuonut tulosta, ainoastaan mehukkaita maalintekopaikkoja, mutta todella hyvistä paikoistakaan ei maalia syntynyt..

Tasaisesta ottelusta huolimatta pisteet jäivät Vaasaan. Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin maalinkin tehnyt Juhana Jyrkiäinen. Toinen vahva onnistuja oli maalivahti Janne Kumpulainen. 

Hyvän päivätyön jälkeen ei käteen jäänyt kuin maalin tappio ja kokemus. Taisto jatkuu liiga pisteiden metsästyksen osalta viikon päästä kotiluolassa Hakkarissa, jolloin vastaan asettuu Oulun Tervarit.

 

PAIKALLISTAISTOSSA LOISKE KOHTASI ILVEKSEN (9.1.09)
Ilves FS - Loiske 3 - 1 (0 - 0)

  

Sääksjärven Loiske kohtasi vieraissa Ilves FS. Etukäteen ottelusta odotettiin tasaista, sillä joukkueet tuntevat toisensa hyvin. Näin kävikin. Ottelu oli tasaista, maalipaikoilla ei juurikaan herkuteltu, kotijoukkue oli toki aktiivisempi ja hallitsi ottelua. Tauolle mentiin pyörein tasalukemin 0-0. 

Toiselle jaksolle jo odoteltiin maalejakin syntyvät. Ja näin kävikin. Hienon hyökkäyksen päätteeksi Loiskeen Markus Sairiala tarjoili hyvän poikittaissyötön Jani Lehtimäelle, joka iski hienosti Loiskeen ja koko ottelun avausmaalin. Ilves vastasi. Joukkue tasoitti ottelun Loiskeen pienen nukahduksen seurauksena. Toinen nukahdus ja kotijoukkue johtoon. Loiske haki aktiivisesti tasoitusta, mutta toisin kävi. Ilman maalivahtiaan peliä pyörittänyt Loiske, teki viimeisellä minuutilla virheen, josta kotijoukkue rankaisi tyhjään maaliin 3-1, joka jäi myös ottelun lopputulokseksi. 

Hyvästä tekemisestä huolimatta Loiskeelle ei jäänyt kuin kokemusta käteen. Sääksjärven Loiskeen voimahahmoina häärivät voitontahtoiset, Loiskeen parhaanakin palkittu maalivahti Janne Kumpulainen, vahva Markus Sairiala sekä joukkueen kapteeni Jani Lehtimäki.

 

LOISKE TAISTELI TASAPÄISESTI KÄRKIJOUKKUEEN KANSSA (3.1.09)
Loiske - GFT 3 - 3 (3 - 1)

 

Sääksjärven Loiske sai vieraakseen maajoukkue miehiä vilisevän kärkijoukkueen, GFT:n Espoosta. Ottelun käsikirjoitus piti olla selvä. Taitava naapuri vie peliä miten tahtoo. Loiske pelasi viisaasti. Puolusti hyvin ja tiiviisti sekä iski vastaan terävästi ja tehokkaasti.

 

Ottelun avausmaalin iski Sääksjärven Loiskeen kasvatti ja kauden tulokas Juhana Jyrkiäinen hienon oivalluksensa ja Tomi Lahtisen hyvän syötön päätteeksi. Vastustaja onnistui pelin tasoittamaan, mutta Loiske ei lannistunut. Mika Järvinen vei Loiskeen uudestaan johtoon Pekka Kemppaisen esityöstä ja riemastuttavasti ennen taukoa Mikko Merikari antoi vasurinsa puhua Mika Järvisen syötöstä, joten upeat 3 -1 lukeman jäivät puoliaikatulokseksi.

 

Toiselle jaksolle vastustaja lisäsi vauhtia ja laittoi Loiskeen vieläkin ahtaammalle. Koko joukkue pelasi isolla sydämellä ja taisteli hienosti. Janne Kumpulainen piti joukkuetta pystyssä läpi ottelun hyvillä torjunnoillaan ja pelinlukemisellaan. Loiskeen koko energia meni puolustamiseen. Sen pelaajat tekivät uhrautuvasti ja esimerkillisesti työllä, taidolla ja tunteella. Maali roikkui ilmassa moneen otteeseen ja viimein vastustaja onnistuikin kaventamaan. Maalin johdossa mentiin viimeiselle minuutille asti. Ylivoimapelillä GFT pyöritti peliä onnistuneesti. 33 sekuntia oli ottelua jäljellä kun vastustaja tasoitti 3-3 lukemiin joka jäi siis lopputulokseksi. Viimehetken voiton menetys ei tuntunut tietenkään hyvältä, mutta peli oli asenteellisesti hieno, puolin toisin.

Sääksjärven Loiskeella ei alisuorittajia ollut. Pasi Alatörmä oli luonut voittavan taktiikan, joka riitti siis pisteeseen kärkijoukkueelta. Loiskeen parhaana palkittiin ottelun avausmaalin tehnyt Juhana Jyrkiäinen. Palkintopöytää putsasi myös Mika Järvinen 1+1 tehoillaan, joita tehoja on jo joukkueessa odoteltukin. GFT:n ja ottelun parhaana palkittiin Lasse Lind, joka jätti joukkueensa maajoukkuemiehet täysin varjoonsa.

 

LOISKE HAASTOI KOTONAAN PORIN YLPEYDEN (20.12)
Loiske - PoPa 5 - 6 (1 - 3)

 

Kotijoukkue Sääksjärven Loiskeen rivit ovat huolestuttavasti harvenneet. Joukkueen tukipilarit Jussi Kuusisto ja Hannu Immonen ovat pitkään sivussa loukkaantumisten myötä. Jussin kausi ollut jo pulkassa jonkin aikaa, kuntoutus käynnissä ja palaa tositoimiin aikaisintaan puolen vuoden päästä. Hannu loukkasi nivusensa viikolla harjoituksissa, ja todennäköisesti myös pitkään sivulla. 
Kun vielä lisätään Mikko Järvisen omat kiireet, jotka ovat toistaiseksi pitäneet miehen poissa peliparketilta, luulisi, että vaikeaa on. Mutta vastuunkantajia on perään kuulutettu jo pitkää, ja nyt siihen on myös vastattu. Katseet kääntyvät nuorisokaksikkoon, Saku Virkorinteeseen sekä Juhana Jyrkiäiseen, jotka ovat hyvillä esityksillään napanneet aloituskokoonpanosta paikat jo usealla kierroksella Loiskeen lippulaivan riveissä.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, jossa hetkittäin oli vauhtia liikaakin, koska syötöt eivät aina omiaan löytäneet, puolin toisin. Loiskeelle tuli musta hetki, ja annettiin liikaa tilaa vastustajalle, joka rokotti heti, ja kolmesti. Jakson lopulla Loiskeen onnistui kaventamaan puoliaika tulokseksi 1-3.

Toisella jaksolla Loiske lisäsi vauhtia takaa-ajoon. Ja onnistuikin kaventamaan ja tasoittamaankin. Peli aaltoili koko ajan, toki vierailijat olivat koko ajan hiukan kärkkäämpiä ja vaarallisempia maalin edessä. Loiskeen saadessa peli tasoihin, ote herpaantui toistamiseen, ja vastustaja taas kahden maalin karkumatkalle. Mutta taas tuli Loiske. Viimeisellä minuutilla riemastuttavasti tasoihin lukemiin 5-5. Vaan kärsivällisyys ei riittänyt. Maalivahtinsa avulla, PoPa pyöritti ylivoimaa, ja onnistuikin tekemään lopussa vielä voittomaalin, vieden pisteet Poriin lukemin 6-5.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin tehot 2+2 iskenyt Tomi Lahtinen. Sami Vartiainen iski myös kaksi maalia ja Juhana Jyrkiäinen onnistui kertaalleen. Loiskeen maalissa pelasi takaiskuista huolimatta Janne Peltonen todella hyvän ottelun, ottelun, jolla joukkueen kyllä pitäisi pisteitä ottaa.
Nyt joukkue viettää pienen joulutauon, ja liiga jatkuu alkuvuodesta taas Hakkarissa lauantaina, 3.1.2009 klo 15.00, jolloin vastaan asettuu GFT Espoosta.

Sääksjärven Loiske toivottaa kaikille Rauhaisaa Joulua ja Onnellista, Hyvää Uutta Vuotta 2009.

 

LOISKEELLA TASAINEN OTTELU VANTAALLA (13.12)
VALO - Loiske 3 - 3 (1 - 1)

 

Sääksjärven Loiske vieraili Vantaalla, jossa Loiske ei ole koko pistepottia onnistunut kertaakaan nappaamaan. Eikä onnistunut tälläkään kertaa.

Ottelun alku oli aika varovaista puolin toisin. Tarkkaa pelaamista, jossa maalitilanteilla ei herkuteltu. Loiske onnistui tekemään avausmaalin. Tomi Lahtisen syötöstä Juhana Jyrkiäinen viimeisteli Loiskeelle 1-0. Valo onnistui tasoittamaan puoliaikatulokseksi 1-1. Kenttäpeli oli tasaista, mutta maalinteko tilanteita oli Valolla kuitenkin enemmän.

 

Sama tahti jatkui. Valo lisäsi vauhtia, mutta Loiske onnistuikin viimeistelyssään paljon paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla. Kentälle vaihdettu Loiskeen Mika Järvinen syötti, ja toinen Mika, Koikkalainen viimeisteli. Ja jatkoa seurasi. Mika Järvinen tarjoili toistamiseen ja Loiskeen parhaana palkittu Tomi Lahtinen lisäsi Loiskeen johdon riemastuttavasti 3-1.

Valo reagoi nopeasti. Maalivahti pois ja ylivoima pyörimään. Heillä kaikki onnistui ja meni nappiin. Ensin kavennus ja vielä lopussa tasoihin, loppulukemiin 3-3. 

Tyytyväinen ei voi olla hukattuun johtoon lopussa, mutta tilanteiden "valossa" ei tasapelikään vääryys ole. Kaikki pisteet ovat totta kai tervetulleita, eikä niitä ilmaiseksi saa mistään.

Sarja jatkuu Sääksjärven Loiskeen osasta viikon päästä, kun vieraaksi saapuu PoPa Porista.

 

LOISKE KOTIVOITTOON (9.12)

Loiske - Mad Max 4 - 2 (1 - 1)

 

Sääksjärven Loiske saalisti komean kotivoiton miltei paikallisvastustajasta, Valkeakosken Mad Maxistä. Viikolla pelatusta ottelusta huokui alussa todella epävarmoja otteita puolin ja toisin. Molemmat joukkueet saivat pikkuhiljaa tuntumaa ja otetta omaan tekemiseensä. Maaliteon aloitti vierailija, joka Loiskeen virheen johdosta iski läpiajonsa päätteeksi ottelun avausmaalin. Sääksjärven Loiskeen kapteeni, Jani Lehtimäki tasoitti puoliaikatulokseksi varsinaisella kanuunalla vapaapotkusta 1-1.  

Toinen puoliaika alkoi Loiskeen osalta iloisesti. Maalivahti Janne Kumpulaisen hyvän avauksen Tomi Lahtinen käänsi Juhana Jyrkiäiselle, joka iski kotijoukkueen riemastuttavasti 2-1 johtoon. Ja lisää seurasi. Vastustaja kompuroi painostuksen alla pallon omaan maaliin lukemiin 3-1. Vielä tuli vierailija. Hienolla laukauksella ruuhkasta maalin päähän ja aikalisä perään. Ilman maalivahtiaan tasoitusmaalia hakenut vierailija ei onnistunut, vaan Loiskeen Mika Koikkalainen virvelöi taikajaloillaan hienon noston vastustajan maaliin, sinetöiden Loiskeen ansaitun 4.2 voiton.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin kultajalka Mika Koikkalainen. Janne Kumpulainen torjunnoillaan pohjusti Loiskeelle voiton, keräten loput palkintopöydältä.

Voitto oli erittäin tärkeä Loiskeelle, koska joukkueen peli kuitenkin on sujunut hiukan tuloksia paremmin. Kiitos myös aktiiviselle liikuntahallin henkilökunnalle, joka laittoi parketin hyvään ja puhtoiseen kuntoon ennen ottelua.

 

LOISKEELLA TIUKKAA TURUSSA (29.11)
TPK - Loiske 3 - 1 (0 - 0)

 

Sääksjärven Loiske matkasi Turkuun kärkijoukkue TPK:n vieraaksi. Hieno ottelu kuivui lopussa pannukakuksi kun 0-1 vierasjohto kääntyikin TKP:n kotivoittoon 3-1. Loiske oli hienosti pelissä mukana, ja kun liigauransa ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt Juhana Jyrkiäinen onnistui viemään Loiskeen johtoon Tomi Lahtisen syötöstä, alku näyttikin varsin kohtuulliselta.

Mutta ottelun lopussa virheet kasautuivat. Viisi minuuttia ennen loppua Loiske vielä johtikin, mutta sovituista asioista ei pystytty pitämään kiinni, ja virheitä tuli ja vastustaja menikin menojaan liigakärjen arvokkuudella.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin aina luotettava Loiskeen terrieri, Markus Sairiala.

 

TASAINEN TAISTELU LIIGAPISTEISTÄ (22.11)
Loiske - Ruutupaidat 2 - 3 (1-1)

 

Sääksjärven Loiske kohtasi toisessa liiga kotiottelussaan monivuotisen kilpakumppaninsa, Ruutupaidat Vaasasta. Ottelu oli todella tasainen kauttaaltaan. Loiske oli avausjakson hiukan niskanpäällä ison osan ajasta, Jani Lehtimäen tehdessä ottelun avaus maalinkin Tomi Lahtisen syötöstä. Vaikka vierailijoilla ei paikkoja ollutkaan, onnistuivat he kokemuksellaan ottelun ennen taukoa tasoittamaan, joten tauolle lähdettiin tasalukemista 1-1.

 

Toinen jakso oli vauhdikasta ja tilanteitakin syntyi molempiin päihin. Loiskeen onnistui ainoastaan  vaarallisesti tolppaa, jonka vastustaja kuittasi nopeasti johtomaalilla, joka oli todella hienosti viimeistelty, mutta vaatimattomasti kotijoukkueelta puolustettu.

Mutta Loiske janosi pisteitä. Kapteeni Jani lehtimäen syötöstä laukoi sydämensä kyllyydestä näyttävästi Hannu Immonen pelin tasoihin 2-2 lukemiin. Voittomaaliakin joukkueet hakivat aktiivisesti. Sitten taas nukahdus ja vastustaja iski 3-2. Loiske painoi päälle ilman maalivahtiaan. Kulmapotkusta Mika Koikkalainen riemastuttavasti iskikin ottelun tasoihin loppusummerin ja soidessa. Lopputulos. Maalia ei hyväksytty, joten niukka kotitappio Loiskeelle. Koripallo säännöillä maali olisikin hyväksytty.
 

Ottelun olisi voinut voittaa kumpi joukkue tahansa, eikä tasapelikään olisi ollut vääryys.

Tästä on silti hyvä jatkaa eteenpäin. Markus Sairiala saadaan taas mukaan seuraavaan otteluun, mutta Jussi Kuusiston kausi on loukkaantumisen johdosta jo paketissa.

 

LOISKE VIERAILULLA ENSI KERTAA YLIVIESKASSA (9.11.2008)
Sievi futsal - Loiske 3 - 7

 

Sääksjärven Loiske lähti haastamaan liigatulokas Sievi Futsalia ilman luottomiestään, Markus Sairialaa, joka oli pelikiellossa. Loiske teki edellisten tappiollisten ottelujen jälkeen pieniä taktisiakin muutoksia, jotka näkyivät ainakin joukkueen virkeämpänä pelaamisena.

Kotijoukkue aloitti vahvasti, ja onnistuikin ensin maalinteossa. Hyvä kaukolaukaus ja irtopallo sisään 1-0. Sääksjärven Loiskeella oli henki päällä. Eilinen vaisu peli oli mielessä, ja jokainen nosti tasoaan reilusti. Tehoja odoteltu jo koko joukkueelta, ja tänään niitä löytyi. Loiskeen pelaajista "liekeissä" pelasi Tomi Lahtinen, joka tasoitti pelin 1-1. Heti perään Loiskeen Jussi Kuusisto riisti pallon ja iski tarkasti alakulmaan, vieden Loiskeen 2-1 vierasjohtoon. Johtopaikkaansa Loiske ei enää luovuttanut, vaan miltei tuplasi kauden maalimääränsä.

Sääksjärven Loiskeessa onnistujia oli kaikki. Huikeat tehot ja palkintopöydän tyhjensi Tomi Lahtinen tehoilla 4+1. Toinen pistenikkari oli syöttökone Sami Vartiainen tehoilla 1+3. Mikko Merikari onnistui myös kertaalleen maalinteossa.

Sääksjärven Loiskeen kauden avausvoitto tuli hyvän joukkuepelaamisen ansiosta. Toki viikonloppu maksoi myös veronsa. Markus Sairialan kahden ottelun pelikielto sekä Jussi Kuusistolle jouduttiin soittamaan ambulanssi kotijoukkueen vähemmän ystävällisen pelaamisen johdosta. Harvoin onneksi näkee urheilukilpailuissa, kun maassa makaavaa potkitaan. Kahden runkopelaajan puuttuminen tuo varmasti oman lisänsä seuraaviin otteluihin.

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE VIERAILI OULUSSA (8.11.2008)
Tervarit - Loiske 5 - 2

 

Sääksjärven Loiske lähti tiukalle pohjoisen turneelle. Lauantaina Oulussa Loiske kohtaa Tervarit ja sunnuntaina pirteästi aloittaneen liigatulokkaan SieVi:n Ylivieskassa.

Loiske aloitti kuin unessa ottelun Tervareita vastaan. Muutama sekunti 1-0. Uudet miehet sisään, ja sama juttu, 2-0. Sitten vasta edes hiukan herättiin. Ottelu ei korkeatasoiseksi kohonnut missään kohtaa. Kuitenkin Loiskeen Markus Sairiala kavensi vapaapotkusta ja hetkeä myöhemmin puolittaisen läpiajonsa päätteeksi Pekka Kemppainen laukoin tarkasti takakulmaan ottelun tasoihin.
Loiske päästi jakson lopussa Tervarit uudelleen johtoon. Ensin helposti 3-2 ja kymmenestä metristä rankkarilla taukotulokseksi 4-2 Loiskeen virhetilin täytyttyä.

Toiselle jaksolle lisättiin liikettä ja vastustaja joutuikin rikkomaan. Virhetilit täyttyivät molemmilla joukkueilla ja ottelun ratkaisua Loiskeelle tarjottiin rangaistuspotkujen muodossa. Loiske sai peräti viisi kymmenmetristä pilkulta, josta olisi koko pistepotin voinut kaapata mukaan, mutta mikään eikä kukaan onnistunut. Tervarit onnistui tekemään vielä yhden maalin, joten kotijoukkueelle jäi pisteet lukemin 5-2. 

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin Loiskeen avausmaalin tehnyt Markus Sairiala.

Kokonaisuudessaan Loiske pelasi selvästi alle tasonsa. Parannettavaa siis riittää meillä kaikilla jokaisella osa-alueella, jos mielitään pistetiliä jatkossa kartuttaa.

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE HUKKASI ETSIKKOAIKANSA (1.11.2008)
Loiske - Ilves FS 2 - 8

 

Sääksjärven Loiske sai liigakautensa kotiavaukseen Ilveksen Tampereelta. Paikallisottelu oli täysin Loiskeen ohjauksessa ottelun alussa. Loiske liikkui ja liikutteli palloa mallikkaasti. Avausmaalin iski Hannu Immonen Mika Koikkalaisen syötöstä. Jatkoa seurasi ja Jani Lehtimäki iski 2-0 Sami Vartiaisen syötöstä. Peli-ilo näkyi ja tilanteitä syntyi, mm muutama puhdas läpiajokin, mutta sitten maalihanat kotijoukkueelta sulkeutuivat. Vierailijat saivat tilaisuutensa, jonka he käyttivätkin.

Ensin kavennus, tasoihin ja ihan jakson lopussa ohikin. Kolme tekopaikkaa ja kolme maalia. Tauolle siis lähdettiin 2-3 lukemin. 

Toisella jaksolla Loiske hyökkäsi innokkaasti ja kokenut Ilves iski vastaiskuin takaisin kovalla onnistumisprosentilla. Ottelun tauottua taululla oli tilanteisiin nähden varsin rumat lukemat, 2-8. Vierailijat onnistuivat kaikessa mitä tekivät.

Loiske siis pelasi varsin mallikkaasti ainoastaan kolmanneksen ottelusta. Lopun ottelusta ohjaksissa olivatkin vierailijat.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin Markus Sairiala ja Ilves FS:stä Teemu Alatalo.  

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE HAASTOI GFT:n ESPOOSSA  (25.10)
GFT - Loiske 1 - 1 (0 - 0)

 

Sääksjärven Loiske lähti kauden toiseen liigapeliinsä Espooseen. Vastaan asettui maajoukkuemiehiä vilisevä GFT. Kotijoukkue aloittaa vasta nyt liigakautensa, Loiskehan jo ehti hakea vieraspisteen Porista.

Sääksjärven Loiskeen kokoonpano muuttui hiukan edellisestä pelistä, mm maalivahti Janne Kumpulainen aloitti kautensa Loiskeen maalin suulla. Muista pelaajista mm. Jussi Kuusisto ja Mika Järvinen olivat tänään poissa.
 

Itse ottelu oli alusta loppuun tarkkaa, vauhdikasta ja tasaista. Muutama maalintekopaikka oli molemmilla joukkueilla, mutta hyvin pelanneet maalivahdit pitivät maalinsa koskemattomina.. Puoliajalle mentiin siis tasalukemin 0-0.
 

Toinen jakso oli vastaavanlainen. Loiske haki aktiivisesti avausmaaliaan. Pallo ja miehet liikkuivat. Ja tulihan se sieltä. Mikko Järvisen syötöstä Loiskeen parhaana palkittu Hannu Immonen laukoi vasurillaan poikkipuun kautta komeasti Loiskeelle 1-0.

Sääksjärven Loiskeen johto kesti miltei loppuun asti. Taitava GFT otti maalivahtinsa pois ja pelasivat lopussa ilman maalivahtiaan. Rohkeus palkittiin ja tasoitusmaali syntyi. GfFT tuntui olevan tyytyväinen tasapeliinkin, sillä loput sekunnit hekin pelasivat normaalisti.

Kaiken kaikkiaan Loiskeelta hyvä ja tasainen ottelu, jossa isoja virheitä ei joukkueelle tullut, ja koko joukkue pelasi tasaisen varmasti. Yhtään alisuorittajaa ei joukkueessa ollut, vaikka koko joukkueen leveydellä vastuuta jaettiinkin. Liiga on siis saatu Loiskeen osalta käyntiin kahdella vierastasapelillä viimekauden liigamestaria ja hopeajoukkuetta vastaan.

Kaiken kaikkiaan olemme onnistuneet siinä, että Sääksjärven Loiskeen omat kasvatit ovat pikkuhiljaa ottamassa vastuuta, mihin heillä on täydet edellytykset. Jalkapallossa ja futsalin osalta on hattua nostettava mm. Marko Hakalalle, Saku Virkorinteelle, Juhana Jyrkiäiselle. Riittävästi rohkeutta ja uskoa ei vielä kaikilla ole ollut, mutta tästä on hyvä jatkaa Toivottavasti muutkin Loiske kasvatit huomaisivat, että töitä tekemällä pärjää, kolmosessa ja jopa liigassa. 

 

LOISKE ALOTTI TASAPELILLÄ LIIGAKAUTENSA (21.10)
PoPa - Loiske 3 - 3 (2 - 2)

 

Liiga pyörähti taas käyntiin. Sääksjärven Loiske aloitti yhdennentoista kautensa liigassa vierastasapelillä Porissa. Loiske pyöritti hienosti peliä koko avausjakson ja oli hivenen hallitsevampi osapuoli. Toki PoPa li erittäin vaarallinen ja tehokaskin. Kohtalaisen helpoilla maaleilla kotijoukkue meni jo 2-0 johtoon, ennen kuin Loiske iski kauden avaus osumansa. Mikko Merikari syötti ja Sami Vartiainen laukoi suoraan syötöstä hienon osuman. Lisää seurasi Mikon syöttäessä Mika Koikkalaiselle, jonka tarkka laukaus upposi maalin takanurkkaan tasoittaen ottelun taukotulokseen 2-2.

Toinen jakso oli yhtä tarkkaa pelaamista. Molemmat joukkueen hakivat maalia. PoPa onnistui vapaapotkussaan siirtyen taas johtoon.. Loiskeen Markus Sairiala  teki väkevän esityön Loiskeen tasoitusmaaliin. Vahvan yksilösuorituksen päätteeksi Loiskeen monivuotinen kapteeni iski takatolpalta pelin tasoihin 3-3, joka siis jäi ottelun lopputulokseksi..

Loiskeen onnistujia oli koko joukkue. Markus Sairiala oli ehdoton ykkönen, Mikko Merikari kahdella syötöllään vakuuttava. Loiskeen nuorten esiinmarssi on tällä hetkellä vahvempaa kuin seuran jalkapallossa. Marko Hakala sekä ensi askeleensa liigatasolla pelannut Juhana Jyrkiäinen näyttivät, että halutessaan nuoret, Loiskeen kasvatit, saavat vastuuta noilla esityksillään jatkossakin.

Sääksjärven Loiskeen seuraava ottelu on tulevana lauantaina ja vastaan asettuu maajoukkuemiehiä vilisevä Espoon GFT. Loiskeen tämän kauden ensiesiintyminen Hakkarissa on 1.11.2008 klo 15.00, ja vastaan asettuu FS Ilves Tampereelta. 

 

Esa Kuusisto

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE PELASI PIIRIN MESTARIKSI

 

Sääksjärven Loiske pelasi itsensä piirin mestariksi futsalissa. Loiske onnistui niputtamaan Suomenmestari joukkueet, Tampereen ylpeyden, Ilves FS:n sekä Valkeakosken Mad Maxin.

Tampereella pelatussa ottelussa Sääksjärven Loiske kukisti Ilveksen numeroin 5-3. Loiskeen maalintekijöinä kunnostautui Mika Järvinen 2, Jussi Kuusisto, Mikko Merikari, Markus Sairiala.


Hakkarissa pelatussa ottelussa Sääksjärven Loiske kukisti Mad Maxin lukemin 4-2. Maalintekijöinä kunnostautuivat Juhana Jyrkiäinen, Jani Lehtimäki, Mika Koikkalainen. Yksi maali merkattiin omaksi maaliksi.

Pieni kyläseura Sääksjärveltä, Sääksjärven Loiske, pelaa jo yhdettätoista perättäistä kauttaan maan pääsarjassa. Saavutus sinänsä, ja saavutuksethan on tehty rikottavaksi. Työntekoa ja menestystä kaikille Lempäälän urheiluseuroille

Piirin mestaruus siinä sivussa pitkän arkisen aherruksen ja työnteon ohella on palkinto ja tunnustus koko seuralle. Sillä, maasta se pienikin ponnistaa.

 

PM-sarja:   ( Liigan joukkueet )
Joukkueet:    (3)    IlvesFS,  Loiske,  Mad Max

Yksinkertainen sarja ennen liiton sarjojen alkua.
Sarjan voittaja on piirin mestari.
 

Ti 21.10.

klo 19:00PoPa - Loiske Porin urheilutalo  

La 25.10.

klo 15:30GFT- LoiskeEspoonlahden kaup.   

Su 26.10.    

klo 12:30FC Melody - Loiske/2Tre Tenniskeskus  
      
      

La 1.11.

klo 15:00Loiske - Ilves FSHakkarin lh  

La 8.11.

klo 15:00Tervarit - LoiskeOulun ut  

Su 9.11.  

klo 15:00Sievi futsal - LoiskeSievin monitoimih  

Su 9.11.

klo 15:00Loiske/2 - ACE/2Hakkarin lh  

Su 16.11.

klo 17:30TKT - Loiske/2Ylöjärven liikuntakeskus  

La 22.11.

klo 15:00Loiske-RuutupaidatHakkarin lh  

La 22.11.

klo 16:45Loiske/2 - Mad Max/2Hakkarin lh  

La 29.11.

klo 15:00TPK - LoiskeSamppalinnan ph  
      
      

Su 7.12.

klo 12:00TP-49 -Loiske/2Toijalan lh  

Ti 9.12.

klo 19:30Loiske - Mad MaxHakkarin lh  

La 13.12.

klo 14:30VALO - LoiskeTikkurilan ut  

La 13.12.

klo 15:00Loiske/2 - FC VapsiHakkarin lh  

La 20.12.

klo 15:00Loiske - PoPaHakkarin lh  

La 20.12.

klo 16:45Loiske/2- Comeback FSHakkarin lh  
      
      

La 3.1.

klo 15:00Loiske - GFTHakkarin lh  

Pe 9.1.

klo 19:30Ilves FS - LoiskeSpiral-halli  

Su 11.1.

klo 12:30ACE/2 - Loiske/2Tre Tamppi Areena  

La 17.1.

klo 15:00Ruutupaidat - LoiskeVaasan ammattiop  

La 17.1.

klo 15:00Loiske/2 - TKTHakkarin lh  

La 24.1.

klo 15:00Loiske - TervaritHakkarin lh  

La 31.1.

klo 14:30Mad Max/2 - Loiske/2Valkeakosken lh  

La 31.1.

klo 15:00Loiske - Sievi futsalHakkarin lh  
      
      

La 7.2.

klo 15:00Loiske - TPKHakkarin lh  
La 7.2.klo 16:45Loiske/2 - TP-49Hakkarin lh  

Ke 11.2.

klo 19:00Mad Max - LoiskeValkeakosken lh  
To 12.2.klo. 18:30Loiske/2 - FC Melody

Hakkarin lh

  

La 14.2.

klo 15:00Loiske - VALOHakkarin lh  

Su 15.2.

klo 12:00FC Vapsi - Loiske/2Vammala Sylvään koulu  

Ma 23.2.

klo 21:00Comeback FS - Loiske/2Pirkkahalli D3  
      
  2 div. Karsintapeli   
Ti 3.3.klo. 18:30Loiske/2 - WFT/2Hakkarin lh  

28.2-8.3 Futsal-liigan pudotuspelit