2009-10

Piirinsarja

Ti 13.10 18.30 Loiske - Ilves FS 3 - 10  (1 - 4) Hakkarin lh., Lempäälä

Liiga 2009 - 2010

La 24.10. 15.00 Ruutupaidat - Loiske 3 - 0 (1 - 0) Variska, Vaasa
La 31.10. 15.00 Loiske - Tervarit 4 - 11 (1 - 5) Hakkarin lh., Lempäälä
Su 1.11. 15.00 Loiske - FTK 2 - 8 (1 - 4) Hakkarin lh., Lempäälä
La 7.11. 12.00 TPK - Loiske 8 - 0 (5 - 0) Samppalinnan ph., Turku
Su 8.11. 15.00 Loiske - GFT 0 - 8 (0 - 3) Hakkarin lh., Lempäälä
La 14.11. 15.00 Ilves FS - Loiske 7 - 1 (5 - 0) Spiral-halli, Tampere
La 21.11. 17.30 PoPa - Loiske 5 - 1 (2 - 0) Porin ut., Pori
Su 13.12. 15.00 Loiske - Ruutupaidat 3 - 2 (2 - 1) Hakkarin lh., Lempäälä
Ti 15.12. 19.00 Loiske - Ilves FS 2 - 9 (1 - 3) Hakkarin lh., Lempäälä
La 19.12. 13.00 MadMax - Loiske 5 - 0 (3 - 0) Apian lh., Valkeakoski
La 2.1. 15.00 Loiske - KaDy 1 - 6 (0 - 1) Hakkarin lh., Lempäälä
Ke 6.1. 15.00 GFT - Loiske 9 - 2 (3 - 1) Leppävaaran lh., Espoo
La 23.1. 15.00 FTK - Loiske 9 - 3 (2 - 1) Idrottshallen, Haaparanta
Su 24.1. 14.00 Tervarit - Loiske 11 - 2 (2 - 0) Oulun ut., Oulu
La 30.1. 15.00 Loiske - TPK 2 - 6 (1 - 3) Hakkarin lh., Lempäälä
La 6.2. 15.00 Loiske - MadMax 1 - 10 (1 - 6) Hakkarin lh., Lempäälä
Su 7.2. 15.00 KaDy - Loiske 5 - 3 (1 - 0) Huhtaharjun koulu, Jyväskylä
La 13.2. 15.00 Loiske - PoPa 3 - 6 (1 - 1) Hakkarin lh., Lempäälä

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE PÄÄTTI LIIGATAIPALEENSA

Viimeisessä liigaottelussaan Hakkarin liikuntakeskuksessa Loiske kohtasi PoPan, joka oli varmistanut liigapaikkansa edellisessä ottelussaan. Panosta silti ottelussa oli, sillä kukaan ei halua kauttaan lopettaa tappioon.

Loiske aloittikin hyvin, ja onnistui tekemään ottelun avausmaalin. Riku Rinne laukoi ja Mika Koikkalainen ohjasi pallon riemastuttavasti maaliin. PoPa kuitenkin tasoitti ottelun, ja loput maalipaikat isännät onnistuivat tuhraamaan, niin taukotulokseksi jäi tuo 1-1.

Toinen jakso oli tasaista pelaamista, joskin huikea määrä maalipaikkoja hukattiin todella ihmeellisesti. Tuntui, ettei millään pallo löydä vastustajan maalia, vaikka tahtotila maalin tekemiseen oli kova. Tai sitten ehkä juuri siksi. Maaleja tehtiin kuitenkin tasatahtiin. Loiskeen maalit takoi Mika Koikkalainen toistamiseen Toni Järvisen hyvästä tarjoilusta ja Toni Järvinen iski itse kerran vastustamattomasti takanurkkaan. Ottelun ratkaisu tuli lopussa, kun Loiske haki maalia ilman maalivahtia. Loppulukemiksi tuli 3-6, joka kertoo tylyä kieltä siitä, ettei maalinteon vaikeuksia pystytty ratkaisemaan tällä kaudella, kuten ei puolustuspelinkään kiemuroita. Pelkkä hyvä tahtotila kun ei riitä tappioita voitoiksi kääntämään.

Yksi aikakusi on nyt ohi, ainakin toistaiseksi. Futsal-liigan sarjataulukossa on näiden 12 vuoden aikana näkynyt joka vuosi ainoastaan yhden seuran, joukkueen nimi. Se on Sääksjärven Loiske.

Melkoinen saavutus kyläseuralta isompien seurojen puristuksessa. Nyt se on siis ohi. Iso kiitos kaikille pelaajille, jotka ovat vuosien saatossa panoksellaan sen mahdollistanut. Olitte mahtavia. Kiitos myös kaikille taustajoukoille. Aina kun jotain loppuu, niin jotain tulee aina tilallekin. Ei siis murehdita sitä, että se on ohi. Iloitaan siitä että se on ollut mahdollista.

Annetaan pallon pyöriä jatkossakin. Niin kuningas jalkapallon kuin prissi futsalinkin osalta.

Esa Kuusisto

 

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE VIERAILI JYVÄSKYLÄSSÄ

Sääksjärven Loiske lähti vieraspeliinsä ilman Markus Sairialaa ja Jani Lehtimäkeä. Samoin liukas Juha Kivistö oli reissussa ja maalivahti Janne Peltonen puuttui matkasta loukkaantumisen takia. 

Loiske oli ottelussa kauttaaltaan paremmin hereillä kuin eilen. Kotijoukkue toki oli enemmän niskanpäällä, mutta helpolla Loiske ei KaDyä päästänyt. Avausjakson lopussa syntyikin vasta ottelun avausmaali, kolme sekunti ennen taukoa, 1-0 siis taukotulos KaDylle.

Toinen jaksokin taisteltiin tasaisesti, tosin maalit teki kotijoukkue. Vasta tilanteessa 4-0 Loiske sai avausmaalinsa, ansaitusti. Urakalla niitä olikin jo ehditty hukkaamaan. Kaksi ensimmäistä osumaa iski Toni Järvinen, molemmat Sami Vartiaisen syötöistä. 4-3 kavennuksen iski kapteeninnauhaa kantanut Hannu Immonen nimipäiväsankari Riku Rinteen syötöstä. Lopun ajan Loiske haki tasoitusta ilman hyvin pelannutta maalivahtiaan, onnistumatta. Vastustaja rankaisi vielä kerran erikoistilanteesta loppulukemiksi 5-3.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin maalivahti Joonas Haapasaari, joka hetkittäin piti joukkuetta pystyssä. Alisuorittajia ei tänään ollut. Pelaajat laittoivat itsensä likoon. Samanlaisella intensitiivillä kun vielä viimeinen ottelu pelataan kotisalissa viikon päästä, voidaan pistetilikin  vielä vaikka tuplata.

Esa Kuusisto

 

LOISKE NUKKUI PELIN ALUN

Sääksjärven Loiske kohtasi kotonaan hyvässä vireessä olevan Mad Maxin, joka hakee mestaruutta vahvasti. Ottelu oli ratkaistu jo kolmen minuutin jälkeen, niin syvässä unessa kotijoukkue oli. Ajassa 2.20 syntyi jo ottelun voittomaali. Siinä ei mitään selittelemistä ole. Jakso ensimmäiset ja viimeiset 3 minuuttia Loiske nukkui syvää unta. Siinä ajassa naapuri takoi kolme maalia alkuun ja loppuun. Muu aika, se neljätoista minuuttia mentiinkin tasatahtiin, sillä aikalisän jälkeen Loiskekin alkoi laittamaan edes hanttiin. Riku Rinne kavensikin 1-3 komealla laukauksella. Puoliaikatulos oli kuitenkin jo 6-1 hyvin liikkuneelle vastustajalle.

Toinen jakso oli vaan pelattava pois. Loiske sai hyviäkin tilanteita, mutta jopa ihan tyhjästä maalistakin saatiin palloa ohi ja yli. Mad Max iski silloin tällöin ja kierrätti pelaajiaan, iskien siinä sivussa neljästi. Loppulukemat olivat rumat, mutta oikeutetut, 1-10 vierailijoille. 

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin Riku Rinne, joka siis teki myös Loiskeen ainoaksi jääneen osumankin. Myös maalivahti Joonas Haapasaari otti monta hyvää koppia, joten loppunumerot olisivat voineet olla isommatkin. Vastustajajoukkueen parhaana palkittiin hyväpotkuinen Joni Pakola.

Joukkueen tasoerosta ehkä kertoi sekin, että ensimmäiset liigaottelunsa Sääksjärven Loiskeessa viime kaudella pelannut, Loiskeen kasvatti Juhana Jyrkiäisen panosta Mad Max ei tarvinnut sekunninkaan vertaa. Loiskeessahan hän oli ylivoimainen maalitykki ja vastuun kantaja viime kaudella.

Esa Kuusisto

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKE KOHTASI TPK:n 

Sääksjärven Loiske sai vastaansa TPK;n, joka jahtaa vielä tiukasti mitalipeleihin. Vastustajan kokoonpano on todella laaja, kokenut ja kova, joten mitalipelien ulkopuolelle jääminen pitäisi olla iso pettymys. Loiskeella kausi on kulkenut kauttaaltaan mollivoittoisesti, niin tänäänkin.

Pelissä kotijoukkue pysyi hyvin mukana. Vastustajan maalit olisi voinut ensimmäisellä puoliajalla kaikki estää tiukemmalla pelaamisella, mutta ei. Silti jakso oli aika tasainen, ja kyydissä pysyttiin. Taukotulos oli tiukka 3-1 vieraille. Loiske sai maalinsa, kun Hannu Immonen nousi hyvin päättäväisesti ja pisti tiukan matalan keskityksen maalille ja sen vierailijat siirsivät itse omaan maaliin.

Toinen jakso oli Loiskeelta vielä parempaa, mutta maalit teki kuitenkin vierailija. Ottelun käännekohta oli, kun Loiske hölmöili itselleen punaisen kortin ja sieltä ei enää noustu tappelemaan pisteistä. Kolmekymmentäneljä minuuttia tapeltiin pisteistä, sen jälkeen vierailijat menivät menojaan, taas. Lopputulos 6-2 vierailijoille.

Hyvästä pelimoraalista vaikeassa tilanteessa pitää kuitenkin nostaa pelaajille hattua. Varmasti kaivertaa sisintä, mutta oranssipaita päällä pelataan reilusti vastustajaa haastaen jatkossakin.

Sääksjärven Loiskeesta jokainen onnistui tavallaan. Huonoa suoritusta tai yrittämisen puutetta ei näkynyt. Parhaana palkittiin Loiskeelta Toni Järvinen, joka teki toisen jakson ainoan Loiskeen maalinkin Sami Vartiaisen syötöstä.

Esa Kuusisto

 

 

 

KOVAKUNTOINEN TERVARIT HAASTOI LOISKEEN

Sääksjärven Loiske kohtasi Oulussa kärkipään joukkueen Tervarit. Loiskeen rivit olivat vähän harvenneet, sillä kokoonpanoon olisi helposti mahtunut muutama pelimies lisääkin. Joukkue jaksoi taistella urhoollisesti tänäänkin noin 34 minuuttia. Sen jälkeen Tervarit meni menojaan lopullisesti. Selvästi parempi joukkue voitti. Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueelle 2-0. Loiske ei omista vähäisistä paikoistaan onnistunut. Toisella jaksolla maaliteossa onnistui Juha Kivistö Markus Sairialan syötöstä. Markus itse taisteli ja taiteili joukkueen toisen maalin esimerkillisesti.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin ansaitusti Markus Sairiala. 

Viikonlopusta käteen ei jäänyt kuin elämyksiä ja kokemuksia. Pistetili ei karttunut, mutta ottelut jatkuvat ja joukkue haluaa kuitenkin tehdä parhaansa jäljellä olevissa otteluissaan.

Rankan viikonlopun osalta joukkue ansaitsee kiitokset, vaikka pelillistä menestystä ei tullutkaan. Jokainen laittoi itsensä likoon, ja se antaa odottaa vielä parempaa loppukauteen.

Esa Kuusisto

 

 

LOISKE VIERAILI HAAPARANNASSA

Sääksjärven Loiske vieraili Haaparannassa Kemi-Tornion vieraana. Pitkän bussimatkan jälkeen jäsenet eivät välttämättä ole aina herkimmillään. Loiske tosin esitti kohtalaisen hyvän ottelun, ja haastoi kotijoukkueen hyvin kolmekymmentäviisi minuuttia. Sitten kolmella rangaistuspotkulla vastustaja repi eron ja meni menojaan.

Ottelu oli tasaista ja tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä. Kotijoukkue aloitti maalinteon mennen jo 2-0 johtoon pienoisella Loiskeen avustuksella. Ennen taukoa kuitenkin Töni Järvinen teki tärkeän kavennusmaalin Juha Kivistön syötöstä, joten puoliaika luvut olivat tiukat 2-1 kotijoukkueelle.

Tasaista oli toinenkin jakso, alussa. Maaleja tehtiin vuoron perään, toki vastustaja aina yhden edellä. Loiskeen maalit tekivät toisella jaksolla Riku Rinne ja Saku Virkorinne; molemmat Markus Sairialan syötöstä. Ottelun käännekohta oli, kun vastustaja sai rangaistuspotkun ja Loiskeen virhetilikin täyttyi. Kolme maalia pilkulta, ja ottelu oli paketissa. Viimeinen viisi minuuttia oli liikaa, vastustaja meni menojaan. Isoimmat menetykset tulivat kuitenkin pelaajapuolelta. Janne Malmi ja Sami Vartiainen loukkasivat itsensä ja ilmeisesti ovat poissa seuraavasta liigapelistä, jossa Loiske kohtaa kovakuntoisen Tervarit Oulussa.

Sääksjärven Loiskeen parhaana ottelussa palkittiin oikeutetusti Toni Järvinen.

 Esa Kuusisto

 

GFT VAHVA KOTONAAN

Sääksjärven Loiske vieraili loppiaisena Espoossa GFT:n vieraana. Tuliaisina ei ollut kuin pelaamisen riemu, siksi vahva oli kotijoukkue kokonaisuudessaan. Loiskeen peli oli kontrolloitua ainoastaan 19 minuuttia. Sen jälkeen vastustaja meni menojaan. Mutta se ensimmäisen jakson 19 minuuttia oli varsin mukavaa menoa. Joukkue puolusti hyvin ja iski vastaiskuja hyvin. Viimeistely vaan tuottaa yhä edelleen suurta tuskaa. Maaleja ei tahdota saada millään. Maalipaikkoja tarvitaan ihan tuhottomasti yhden maalin tekemiseen.

Kotijoukkue meni johtoon Loiskeen hyökkäyspuolen erikoistilanteen epäonnistumisesta. Mutta Loiske tasoitti pelin ansaitusti 1-1 Toni Järvisen hienolla suorituksella. Pallo oikeaan alakulmaan.

Jakso viimeisen minuutin aikana kotijoukkue iski terävästi kaksi maalia ja se oli tämän ottelun kulminaatiopiste. Sieltä ei enää noustu. Kavennusosuman ja Loiskeen ottelun toisen maalin nosti hallitusti Riku Rinne Toni Järvisen syötöstä. Kotijoukkue hioi kuvioitaan viidellä kenttäpelaajalla kymmenen minuuttia pelin jo ratkettua. Loppulukemat olivat varsin tylyt 9-2. Selvästi parempi joukkue voitti. Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin ansaitusti Toni Järvinen. 

Esa Kuusisto

 

 

LOISKEELLA NOUSIJAJOUKKUE VIERAANA 

Sääksjärven Loiske isännöi vuoden avaus ottelussaan Jyväskyläläistä sarjanousijaa, Kampuksen Dynamoa vastaan. KaDy on pelannut vahvan alkukauden, joten ottelusta ei panosta puuttunut.

Molemmat joukkueet aloittivat hyvin intensiivisesti. Vauhtia oli välillä liikaakin, ja tilanteisiin mentiin miehekkäästi. Jakso oli erittäin tasainen, Loiskeella jopa enemmän maalitilanteita kuin hyvin liikkuneella vastustajalla. Jakson lopussa kuitenkin vieraat avasivat maalihanansa, ja tauolle mentiin 0-1 lukemissa.

Toiselle jaksolle tuli päättäväinen Loiske. Mutta päättäväisyys ei riittänyt, sillä yli-innokkaasti iskettiin tilanteisiin, miesvartiointi petti, ja vastustaja pääsi iskemään kahdesti peräkkäin kotijoukkueen virheistä. Sieltä ei enää noustu. Hyvin yritteliäästi pelannut Mikko Ylimäki teki ensimmäisen liigamaalinsa ja samalla Sääksjärven Loiskeen ottelun ainoan maalin.

Maaleja päästiin yrittämään jopa rankkaripilkulta, mutta ei vaan saatu sisään. 

Loiskeen parhaana palkittiin hetkittäin ihan liekeissä pelannut Toni Järvinen ja Kampuksen Dynamon parhaan Loiskeen viime kauden toiseksi tehokkain pelaaja, Tomi Lahtinen, tehoilla 2+1.

Sarja jatkuu jo loppiaisena, jolloin Loiske testaan kovan GFT:n nykykunnon.

Esa Kuusisto

 

 

LOISKEEN MAALITON VIERAILU VALKEAKOSKELLA

Sääksjärven Loiskeen vuoden viimeinen liigapeli toi selvän tappion numeroin 5-0 Valkeakoskella Mad Maxin vieraana. Loiske pysyi kohtalaisesti pelissä mukana, mutta vastustaja oli selkeästi liikkuvampi ja tasaisempi joukkue. Taukotulos oli 3-0 Mad Maxille. Toinen jakso oli vähän samanlainen. Kumulatiivisia virheitä tuli vähän ja varoituksiakaan ei yhtään. Kertoo osaltaan sen, että varovasti mentiin, eikä parasta meininkiä löytynyt missään vaiheessa. Liikaa pallonmenetyksiä hyökkäyksissä ja niihin lähdöissä. Niistä rankaistiin armotta.

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin maalivahti Janne Peltonen, jonka tulo loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon on nostanut koko joukkueen osaamista. Muista Loiskeen pelaajista Markus Sairiala oli vahvasti esillä, samoin hyvin peliä lukeva Toni Järvinen.

Esa Kuusisto

 

 

LOISKE EI PYSYNYT VAUHDISSA

Sääksjärven Loiskeen edustusmiehistö ei ehtinyt palautua riittävästi vahvaa ja nopeaa Ilvestä vastaan sunnuntain voitokkaasta Ruutupaidat ottelusta. Yksi palauttavapäivä ei riittänyt. Ilves oli vahva ja liikkuva joukkue. Ainoastaan ensimmäisen jakson kotijoukkue pysyi jotenkin mukana. Puoliajalle lähdettiin 1-3 lukemin. Loiskeen ainokaisen laukoi joukkueen kapteeni Jani Lehtimäki. Mutta toisella jaksolla jalka painoi ja virheitä tuli solkenaan. Ilves meni menojaan ja lukematkin oli suuret 9-2 vierailijoille. Loiske hyökkäsi ja haki miehekkäästi maalia, mutta vastaiskuilla lujaa iskenyt vierailija oli tehokas maalipaikoissaan. Loiskeen kavennuksen teki konkari Mika Koikkalainen Riku Rinteen syötöstä.

Jossiteltavaa ei jäänyt. Parempi joukkue voitti. Sarja jatkuu Loiskeen osalta heti lauantaina Valkeakoskella, jonka jälkeen joukkue jää joulun viettoon.

Esa Kuusisto

 

 

LOISKE OTTI ANSAITUSTI  KAUDEN AVAUSVOITTONSA

Sääksjärven Loiskeen vieraaksi saapui Ruutupaidat Vaasasta. Ruutupaidat jättivät kauden avausottelussa Loiskeen ilman maaleja ja pisteitä, joten nälkä oli kotijoukkueella kova tähän otteluun. Loiske saikin miltei kaikki pelaajat mukaansa tähän tärkeään kuuden pisteen otteluun. Varsinkin maalivahti Janne Peltosta oli odotettu pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisensa jäljiltä. Loiske aloittikin vahvasti. Marko Hakala lähti tiukkaan vasta hyökkäykseen määrätietoisesti ja tulosta tulikin heti. Jatkopallon iski sisään Riku Rinne ja Loiske riemastuttavasti johtoon. Ruutupaidat kavensi onnekkaasti. Pallo meni sisään Loiskeen pelaajasta, jolle hyvin pelannut Janne Peltonen ei mitään voinut. Mutta Loiske tuli taas. Toni Järvinen tykitti puoliaikatulokseksi 2-1 Loiskeelle. 

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. Peli oli tarkkaa ja ajoittain hyvin vauhdikastakin, molempien joukkueiden janotessa maaleja lisää. Ja Loiske onnistui. Osat vaihtuivat, Riku Rinne syötti ja Marko Hakala iski ottelun voittomaaliksi jääneen osuman 3-1. Ruutupaidat nostivat maalivahtinsa ylös peliä pyörittämään, ja tekivätkin ansaitun kavennusosumansa 3-2, mutta sen lähemmäksi he eivät päässeet. Riemukas voitto Loiskeelle ja samalla Loiske luotsi Raimo Aholalle ensimmäinen päänahka liigatasolla. Sääksjärven Loiskeella pelaajat onnistuivat tasaisesti. Kaikki pelasivat joukkueen eteen, jokainen pelasi tasollaan, alisuorittajia ei ollut ja tulostakin tuli. Joukkueen parhaana palkittiin Marko Hakala, jonka tulemista onkin jo odoteltu muutama vuosi. Todella vahvan paluun kentälle teki maalivahti Janne Peltonen, joka piti joukkuetta pystyssä vahvoilla torjunnoillaan sekä pelin lukemisella ja ohjaamisella.

Seuraavaksi Loiskeen nykykunnon testaa jo tiistaina Ilves FS. Paikallispelit ovat aina mielenkiintoisia. Tervetuloa kannustamaan.

Esa Kuusisto

 

 

LOISKEEN PORIN REISSU EI AVANNUT PISTETILIÄ

Sääksjärven Loiske matkusti Poriin PoPan vieraaksi. Ottelusta ei tuomisia tullut. Isännät veivät ensimmäisen jakson lukemin 2-0. Koko ottelun 5-1, ja pisteet siis jäivät Poriin. Toki Loiskekin kolisteli tolppia ja tilanteita oli, mutta yhtä maalia enempää joukkue ei saanut aikaiseksi. Toni Järvinen iski Riku Rinteen syötöstä kavennuksen 3-1, mutta lähemmäksi ei siis päästy. 

Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin jälleen kerran Markus Sairiala. Loiske kaipaa kokoonpanoonsa kaikkia runkopelaajiaan yhtä aikaa, jotta saataisiin se rutiini esiin, joka joukkueella kuitenkin on. Iloisuus ja itseluottamus on avainasioita, jota pelaaminen alkaisi tuntua järkevältä ja totta kai mukavammaltakin.

Esa Kuusisto

 

 

PAIKALLISOTTELUSSA LOISKE EI HAASTANUT VASTUSTAJAA

Kauden ensimmäisessä paikallisottelussa Tampereella Ilves FS:ää vastaan Loiske ei edes haastanut kotijoukkuetta. Ensimmäisestä vaihdosta alkaen koko joukkue oli todella vaatimaton. Molemmille kentällisille tehtiin jo ensimmäisessä vaihdossa maali. Maalivahti Joonas Haapasaarella ei ollut edes mahdollisuutta päästä peliin, niin huonosti hänelle annettiin tukea puolustuspelissä. Valmentaja Raimo Ahola reagoi nopeasti ja teki vaikka mitä kurssin kääntämiseksi, mutta mikään ei auttanut. Jakso oli murheellinen ja aneeminen luvuin 5-0. Kauden huonoin jakso siis takana. Toisella jaksolla vastustajakin löysäsi ja Loiskekin piti palloa pitkiä jaksoja. Kavennusmaalikin saatiin aikaiseksi Mika Koikkalaisen toimesta, Sami Vartiaisen toimiessa syötäjänä. Toinen jakso oli siis kaikilta edes hieman parempi. Loppuluvut 7-1 kertoo kyllä totuuden. Vaikka poissaolojakin oli pelaajapuolella Loiskeella, silti koko joukkueen panos oli anteeksiantamaton ja aneeminen.

Parasta antia oli Loiskeen Toni Järvisen kuntoutuminen ja ensimmäiset askeleet joukkueen riveissä. Hyvällä näkemyksellä ja taidolla Toni tuo varmasti jatkossa omat panoksensa monin kerroin joukkueelle, kun tuntuma paranee ja hän saa muutaman ottelun alle. Sääksjärven Loiskeen parhaana palkittiin ansaitusti Juha Kivistö.

Esa Kuusisto

 

 

SÄÄKSJÄRVEN LOISKEEN TOINEN TUPLAPELI VIIKONLOPPU 7.-8.11.2009

 Sääksjärven Loiske matkasi tutun joukkueen, TPK:n tuttuun kotiluolaan Turkuun. Loiske ei saanut kaikkia pelaajiaan mukaan erinäisistä syistä, mutta toisaalta, sunnuntaillekin jää tuoreita miehiä käyttöön kotiotteluun kovaa GFT:tä vastaan.

Turussa Loiske pysyi kotijoukkueen vauhdissa neljätoista minuuttia, sitten repesi. Joka osa-alueella jäimme jälkeen. Puoliaikatulos murheellinen 5-0. Toinen jakso oli Loiskeelta selvästi parempi. Vasta viimeinen minuutti oli synkkä, ja kotijoukkue rokotti armotta virheistä. Lopputulos 8-0 kertoo totuuden. Toki hyvääkin löytyi, vaan liian vähän. Loiskeen selvä ykkönen oli jälleen Markus Sairiala, jonka asenteesta kaikki voisivat ottaa oppia. Tekopaikkoihin muutaman kerran hyvin pääsi kapteeni Jani Lehtimäkikin, mutta ylähirttä lähemmäksi pallo ei tietään löytänyt.

Oppirahat ovat olleen karvaat alkukaudesta. Toivottavasti ei rumat lukemat ole tulleet turhaa, vaan joukkue olisi oppinutkin jotain.

Pitkäaikaispotilaita Jussi Kuusistoa sekä maalivahti Janne Peltosta joukkue kaipaa, saadakseen lisää leveyttä pelaajamateriaaliinsa.

 

Sunnuntaina Loiske sai vieraakseen maajoukkue miehiä vilisevän GFT:n. Loiske sai mukaansa myös Hannu Immosen sekä Sami Vartiaisen, jotka loistivat Turussa poissaolollaan. Vastaavasti lauantain kokoonpanossa olevista puuttui joukkueen selkäranka, Markus Sairiala sekä Riku Rinne.

Vahva GFT oli selkeästi parempi joukkue, ja vei ensimmäisen jakson 3-0, ja koko ottelun ansaitusti 8-0. Kotijoukkueen parasta antia oli kuitenkin puolustuspeli rumista lukemista huolimatta. Se oli paljon parempaa kuin edellisenä päivänä. Pari maalia tuli rangaistuspotkuista sekä pari ylivoimalla, sillä ottelussa laitettiin miehiä huilimaankin kesken ottelun. Kotijoukkueesta kaksi pelaajaa ja vierasjoukkueesta valmentaja.

Loiskeen nuoret pelaajat oppivat peli peliltä lisää. Jää nähtäväksi, riittääkö joukkueella aika nopeatempoisessa sarjassa, jotta pistesarakekin näyttäisi toisenlaiselta kuin nyt. Kotijoukkueen parhaana palkittiin yritteliäs Juha Kivistö, joka myös on monen muun pelaajan tavoin pelannut ensimmäiset liigapelinsä tällä kaudella.

Yrittänyttä ei laiteta. Viikon päästä pelataan paikallisottelu, ja pisteitä on taas jaossa. Niistä olemme mekin kiinnostuneita.

 Esa Kuusisto

Sääksjärven Loiske

 

 

ALKUKAUSI VAIKEA UUSIUTUNEELLE LOISKEELLE

Sääksjärven Loiskeen kahdennentoista Futsal-Liiga kauden alkukausi on tuottanut tappioita kolme kolmessa ottelussa. Vaasassa kohtalainen avauspeli Ruutupaitoja (3–0) vastaan tuotti tappion, ei avausmaalia. Kotiavaus toi avausosumat, mutta ei avauspistettä tai pisteitä. Selkeät tappiot tulivat pohjoisen joukkueille, Oulun Tervareille (4-11) sekä Kemi-Torniolle (2-8). Toki omat etsikkoajat olivat myös kotijoukkueellakin jokaisessa pelissä. Isot loppunumerot tuli ilman maalivahtia pelaten riskillä, joka tuloksellisesti ei todellakaan toiminut.

Joukkue ajaa sisään omia kasvatteja oikein urakalla. Hyviä, kehityskykyisiä Loiske kasvatteja, jotka eivät kukkaan voinekaan puhjeta ihan heti. Kärsivällisyyttä siis kaivataan, kaikilta, tuoreelta valmentajaltakin, Loiske kasvatilta, Raimo Aholalta.

Sääksjärven Loiskeen alkukauden selvästi pirtein on ollut konkari, Loiske ikoni Markus Sairiala. Tulevaisuuden pelaaja, Juha Kivistö on lyönyt itsensä läpi nopeasti, ja nopeilla jaloillaan itsensä joukkueeseen sisään, ja on joukkueen paras maalintekijäkin tällä hetkellä.

Harjoittelua, terveyttä, nöyryyttä ja oppimishalua kaivataan jokaiselta. Ja tietysti niitä avauspisteitä Sääksjärvelle.

Palloiluterveisin,

Esa Kuusisto

Sääksjärven Loiske

Loiske/2 2009-10:

 

Loiske/2- FC Vapsi           7.2.2010

Viimeinen sarjapeli pelattiin kotiluolassa, jossa ei tappioita ole koko kaudella tullut, eikä tänäänkään. Ensimmäinen erä oli ihme kyllä aikamoista tunnustelua, eikä pelaamisen iloa juuri näkynyt. Tilanne oli puoliajalla 2-1, Loiskeen hyväksi. Toisella puoliajalla peli-ilo löytyi ja lopussa nautittiin ehkä liikaakin, kun vielä maaliviivalta syötettiin kaverille. Komeita maaleja tehtiin kuitenkin kahdeksan kappaletta, vaikka paikkoja olisi ollut varmaankin n. 20 maaliin. Maalivahtipulan vuoksi tolppien väliin asettui Pete (1.puoliaika), ja Essi (2.puoliaika). Hyvää työtä kummaltakin. Kausi kokonaisuudessaan ei varmaan kenenkään mielestä mennyt täysin nappiin, mikä johtui mielestäni paljolti siitä, että harvassa pelissä pelattiin samalla kokoonpanolla. Edustus, armeija, pelikiellot sekä loukkaantumiset syynä siihen. Hyvin kuitenkin saatiin joka peliin miehiä paikalle, joukkueessa pelasi kauden mittaan 25 pelaajaa. Kiitos kuluneesta kaudesta, ensi kausi onkin vielä hämärän peitossa siltä osin, että pelataanko yhdellä vai kahdella joukkueella ja missä sarjassa...

Kokoonpano: Topi Viinamäki (1+3), Teemu Heinonen (0+1), Manu Helminen (2+1), Petteri Väänänen (mv, 2+1), Eselala Ampafo (mv, 1+0), Mikko Järvinen (2+3), Kai Jyrkiäinen (1+0) ja Aki Lehtinen (1+1)

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

FC Melody- Loiske/2           3.2.2010

Loiskeelle sijoituksen kannalta merkityksetön kampailu pelattiin pirkkahallin kumilattialla, joka on tuottanut joukkueelle ongelmia koko kauden. Melody taisteli nousupaikasta, eli kova vastus oli vastassa. Melody aloittikin terävästi ja siirtyi johtoon kolmen minuutin jälkeen, tässä vaiheessa vielä hyvin pelissä mukana ollut Loiske kuitenkin tasoitti heti perään. Sitten kotijoukkue meni menojaan, paremmalla viimeistelyllä ja oman maalin vartioinnilla oltaisiin pysytty hyvin mukana, mutta pallo poltteli jaloissa ja väsykin taisi aika moneen pelaajaan iskeä. Puoliaikatulos oli Melodyn hyväksi 8-3. Toinen puoliaika maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin molempiin päihin, kummankin löysätessä entisestään omaa puolustusta. Lopputulos 15-8.

Kokoonpano: Saku Virkorinne (mv), Teemu Heinonen, Topi Viinamäki (1+1), Sami Lahtinen, Mikko Järvinen (3+2), Eselala Ampafo, Juuso Järvenpää (1+1), Tapio Ranta, Petteri Väänänen (3+0), Kai Jyrkiäinen ja Aki Lehtinen (0+1)

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

Loiske/2- FC Rovers           23.1.2010

Sarjan jumbo sai juuri ja juuri porukan kasaan Loisketta vastaan. Se näkyi kentällä, kun viiden minuutin pelin jälkeen homma oli jo selvä. Maaleja ahkerasti iskenyt kotijoukkue johti puoliajalla jo 10-2. Toinen puolisko pelistä olikin sitten lähinnä leikittelyä ja erikoistilanteiden harjoittelua, paljon paikkoja tuhrittiin, mutta myös komeita maaleja nähtiin. Päivän tehokkaimmat nostivat itseään pistepörssissä parhaimmillaan kymmenen sijaa ylöspäin. Itse pelistä ei jäänyt paljoakaan kerrottavaa, muistutti lähinnä treenipeliä, epäreiluilla jaoilla. Lopputulos 20-3.

Kokoonpano: Joonas Haapasaari (mv), Topi Viinamäki (4+2), Tommi Ahola (2+1), Mikko Järvinen (1+5), Marko Hakala (2+3), Sami Lahtinen (0+1), Eselala Ampafo (3+3), Petteri Väänänen (5+3), Tapio Ranta, Mika Järvinen (1+0) ja Aki Lehtinen (1+1)

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

Comeback FS- Loiske/2           17.1.2010

Kauden tähän asti tärkein peli pelattiin Ylöjärvellä kun vastaan asettui Comeback. Ensimmäisen kohtaamisen Loiske voitti kotona selvästi 9-1, mutta vastustajan odotettiin tulevan täysillä tähän matsiin. Näin kävikin, yhdeksän minuutin kohdalla kotijoukkue meni johtoon, vaikka Loiske hienokseltaan hallitsikin pelin kulkua. Tasoitus saatiin aikaiseksi 13 minuutin kohdalla, mutta Comeback rankaisi heti puolen minuutin jälkeen. Puoliajalle mentiin siis kotijoukkueen 2-1 johdossa. Toinen erä oli kokonaisuudessaan hyvin Loiskeen hallussa ja viiden minuutin pelin jälkeen johdettiinkin 2-3. Vähän ennen erän puoliväliä kotijoukkue tasoitti, mutta Loiske kuittasi saman tien johdon 3-4:n. Paikkoja oli ratkaista peli tässä vaiheessa, mutta vaikka hyviä maalipaikkoja luotiin, oli maalinteko tehotonta. Kotijoukkue tuli tasoihin, ja ohi kun oli pelaamatta kolme minuuttia. Aikalisä, ja viisi kenttäpelaajaa kentälle. Ylivoimapyöritys tuotti jälleen hedelmää, kun vain 20 sekuntin pyörityksen jälkeen tehtiin tasoitus. Lopussa kuitenkin tehokkaasti pelannut kotijoukkue rankaisi lukemiksi 6-5. Lievä laiskuus oman maalin edessä ja tehottomuus toisessa päässä ratkaisivat tänään pisteet kotijoukkueelle. Kotijoukkueella oli pelin aikana n.10 maalintekopaikkaa ja kuudesti pallo kaivettiin verkoista, kun toisen pään viiteen maaliin tarvittiin varmasti 15 paikkaa. Lisää vaikeuksia loppukauden peleihin toi pistepörssikärjen, Manun suora punainen.

Kokoonpano: Eselala Ampafo (1+0), Manu Helminen (1+0), Topi Viinamäki (1+1), Mikko Järvinen (0+1), Joonas Haapasaari (mv 0+2), Ali Al-itawa ( 1+0), Tapio Ranta (0+1), Juha Kivistö (1+0), Teemu Heinonen ja Riku Rinne.

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

Loiske/2-PJK/2           10.1.2010

Tuplaviikonlopun toinen peli pelattiin Hakkarissa, johon oli saapunut muutama katsojakin. Päivän teema oli selkeä; aloitetaan siitä mihin edellispäivänä jäätiin. Tällä kertaa asenne olikin alusta asti erittäin hyvä, omaa maalia suojeltiin tehokkaasti ja maalipaikkoihin päästiin hyvinkin helposti. Ensimmäinen erä oli varmaankin parasta Loisketta, jota tällä kaudella on nähty. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen johtaessa 4-0. Myös toisen erän ensimmäiset seitsemän minuuttia olivat selkeää Loiskeen hallintaa, mutta sitten PJK rynnisti kohti kotijoukkueen maalia osuen kahdesti. Taas oli heräämisen aika ja niin kävikin, viimeisen kymmenen minuutin aikana Loiske osui viidesti, tehden sellaisia maaleja, joita kelpaisi katsella urheiluruudustakin. Tänään asenne ja osaaminen oli huipussaan, hienolla pelillä palattiin voittojen tielle. 

Kokoonpano: Erkki Vuorinen (mv), Teemu Heinonen (1+0), Sami Lahtinen, Topi Viinamäki (1+5), Tapio Ranta (0+2), Manu Helminen (3+0), Mikko Järvinen (3+2), Eselala Ampafo (3+0), Marko Hakala, Tommi Ahola, Jussi Rantahakala ja Kai Jyrkiäinen.

Valmentaja Aki Lehtinen

 

Mad Max/2-Loiske/2           9.1.2010

Tuplaviikonlopun ensimmäinen peli pelattiin Valkeakoskella kovassa iskussa olevaa Mad Maxia vastaan. Muutaman minuutin tunnustelun jälkeen kotijoukkue otti pelin haltuunsa ja iski neljä maalia ensimmäisessä erässä Loiskeen verkkoon, Loiskeen tehdessä vain yhden. Puoliajalla luotiin henkeä joukkueeseen ja sovittiin että toisessa erässä taistellaan joka pallosta, ja rakennetaan yksinkertaisin syötöin peliä eteenpäin. Toisen erän ensimmäiset neljä minuuttia oli kuitenkin edelleen kotijoukkueen hallintaa, tilanne neljän minuutin pelin jälkeen oli jo 7-1. Sitten heräsi Loiske, joka tilanne taisteltiin loppuun saakka ja maalipaikkoja luotiin tuhlattavaksi asti. Ajassa 15.47, päivän pisterohmu, Topi Viinamäki tasoitti pelin tilanteeseen 7-7. Voittomaalin tekoon tarvittavia paikkoja oli runsaasti, mutta kuten niin monesti, liika hyökkäysinto toi vastahyökkäyspaikkoja kotijoukkueelle, joka hyvällä prosentilla teki niistä maalin. Hieman huonoa tuuriakin oli matkassa, mutta taas oli kotijoukkue kaksi maalia edellä ajassa 18.16. Oli aikalisän paikka ja viidennen kenttäpelaajan ottaminen peliin mukaan. Yksi maali saatiinkin aikaiseksi pilkulta, mutta aika loppui kesken saadaksemme pelin tasoihin. Pelaamalla vain toisen puoliajan ei yleensä pisteitä tule, ei tänäänkään, mutta erittäin hyvää asennetta osoitti koko joukkue taistelemalla toisen puoliajan, tullen kuuden maalin takaa tasoihin. Pisteet jäivät siis Valkeakoskelle numeroin 9-8.

Kokoonpano: Joonas Haapasaari (mv), Teemu Heinonen, Tommi Ahola, Tapio Ranta (1+0), Topi Viinamäki (4+1), Eselala Ampafo, Manu Helminen (1+1), Ali Al-itawa, Kai Jyrkiäinen (0+1), Mikko Järvinen (2+2) ja Sami Lahtinen. 

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

Loiske/2- TKT           3.1.2010

Joulutauolta palattiin mielenkiintoiseen otteluun TKT:ta vastaan. Kauden ensimmäisen kohtaamisen TKT voitti 8-5 eli odotettavissa oli tiukka vääntö. Ensimmäisessä erässä tehtiin kuitenkin runsaasti maaleja vuoron perään. Tauolle mentiin Loiskeen 4-2 johdossa. Toisen erän alku oli myrkkyä kotijoukkueelle kaikin puolin, jaloissa alkoi selvästi osalla painaa, eikä omaa maalia vartioitu kovin aktiivisesti. TKT hyödynsi Loiskeen löysän puolustusasenteen ja iski reilussa kolmessa minuutissa lukemat tasoihin 4-4. Loppuerä olikin sitten taas hieman sekavaa pelaamista molemmilta, aina viimeisille minuuteille saakka. Loiske sai reilu kaksi minuuttia ennen loppuvihellystä 10 metrin pilkun, mutta vastustajan maalivahti torjui laukauksen. Siitä sisuuntuneena kotijoukkue keräsi viimeiset voimat ja pyöritti hyökkäyksiä kohti TKT:n maalia ja onnistuikin voittomaalin teossa, kun yksi päivän parhaista, Teemu Heinonen latasi vasurilla vastustamattomasti maskista pallon yläkulmaan. Muutamilla oli taistelutahto vielä joulutauolla, mutta eiköhän se saada kuntoon seuraaviin peleihin. Onneksi joukkueesta löytyy johtajia, jotka omalla esimerkillään auttavat tiukkojen tilanteiden yli. Loppunumerot siis 5- 4 Loiskeen hyväksi.

Kokoonpano: Tommi Ahola, Manu Helminen (2+1), Teemu Heinonen (1+0), Jussi Rantahakala, Mikko Järvinen (0+2), Tapio Ranta (2+0), Juha Kivistö (0+1), Eselala Ampafo (0+1), Joonas Haapasaari (mv) ja Aki Lehtinen 

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

FC Vapsi- Loiske/2           19.12.2009

Syyskauden viimeiseen peliin jouduttiin lähtemään hieman vajaalla miehityksellä, johtuen edustuksen sekä reservien loukkaantumisista ja muista poissaoloista. Peli alkoi hyvin rauhallisella tempolla, joka oli enemmän eduksi kotijoukkueelle. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, loiske ehkä hienokseltaan pystyi pyörittämään paremmin omaa peliä ja johtikin ansaitusti puoliajalle mentäessä 2-3. Toinen puoliaika alkoi loiskeen hallinnassa ja viiden minuutin pelin jälkeen loiskeen johto oli 2-5, puoliajan puolessa välissä tuli pimeä puolitoista minuuttinen, jonka vapsi käytti hyväkseen iskemällä taululle numeroiksi 5-5. Muutama minuutti pelailtiin hyvin varovaisesti odottaen sopivaa vastaiskua, jollainen tulikin sitten vapsille ja vapsi siirtyi 6-5 johtoon. Oli aikalisän paikka, viides kenttäpelaaja kentälle ja kova pyöritys vastustajan maalille. Syyskauden viimeisissä peleissä viidellä pelaaminen on sujunut mallikkaasti, vaikkei sitä juuri olla harjoiteltu, niin myös tällä kertaa kun vain 40 sekuntia ennen päätösvihellystä juuson syötöstä manu pääsi laittamaan pallon tyhjään maaliin. Tällä kertaa tyytyminen oli tasapeliin, vaikka kolmea pistettä haettiin vammalasta.

Kokoonpano: Joonas Haapasaari (mv), Tapio Ranta (1+1), Jussi Rantahakala( 1+1), Eselala Ampafo(0+1), Juuso Järvenpää(1+1), Manu Helminen(1+0), Teemu Heinonen(0+1), Tommi Ahola(1+0), Kai jyrkiäinen 

Valmentaja: Aki Lehtinen

 

 

Loiske/2-FC Melody           13.12.2009

Loiske sai hakkariin vieraaksi ehdottomasti yhden sarjan parhaista joukkueista ja ottelusta tulikin todellinen taistelu pisteistä. Maalinteko alkoi kun melody osui n. yhdeksän minuutin kohdalla. Kovalla asenteella liikkeellä ollut loiske tasoitti kuitenkin jo kahden minuutin kuluttua ja meni johtoon kaksi minuuttia ennen puoliaikaa. Melody pääsi kuitenkin tasoittamaan tilanteen puoliajalle tilanteeseen 2-2. Toisessa erässä maaleja tehtiinkin vuoron perään aina viimeisille minuuteille asti, ajassa 37,47 melody kuitenkin karkasi kahden maalin johtoon. Silloin olikin aika ottaa aikalisä ja viides kenttäpelaaja kentälle. Riski kannatti kun alle minuutissa nousimme tasoihin, vain 40 sekuntia ennen päätössummeria. Taistelutahtoa löytyi kiitettävästi koko joukkueelta, jos asenne saadaan pidettyä samanlaisena läpi kauden, voimme taistella aivan kärkisijoista keväällä.

Kokoonpano: Tapio Ranta, Teemu Heinonen (0+1), Sami Lahtinen (1+1), Eselala Ampafo (1+1), Manu Helminen (1+1), Jussi Rantahakala, Tommi Ahola (1+0), Topi Viinamäki (1+1), Kai Jyrkiäinen (1+0), Ali Al-itawa (mv) 

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

FC Rovers- Loiske/2           6.12.2009

Sunnuntai-illan peli oli, niin kuin edellinenkin, odotettua helpompi. Vastustaja oli saanut jalkeille vain kuusi pelaajaa, joista yksi vielä loukkaantui pelin aikana. Rovers pysyi loiskeen kyydissä seitsemän minuuttia, jonka jälkeen alkoi loiskeen maalijuhlat. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-3 loiskeen hyväksi. Toisessa erässä hukattiin arviolta viisi, ehkä kuusi varmaa maalipaikkaa, mutta onneksi maaleja saatiin aikaiseksi kahdeksan kappaletta. Taas nähtiin sekä hienoja yksilösuorituksia, että mahtavia sommitelmia yhden kosketuksen pelillä. Toinen voitettu peli plakkarissa ja komeilla numeroilla, nousu on alkanut.

Kokoonpano: Saku Virkorinne (mv), Riku Rinne, Tapio Ranta (2+0), Eselala Ampafo (0+2), Manu Helminen (2+0), Mikko Ylimäki (2+2), Jussi Rantahakala, Topi Viinamäki (1+4), Tommi Ahola (0+1), Kai Jyrkiäinen (1+1), Teemu Heinonen (3+0) 

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

Loiske/2- FC Comeback           28.11.2009

Ennakkoon kovaksi ajateltu comeback oli vastaantulija loiskeen onnistuessa lähes täydellisesti hakkarin parketilla pelatussa matsissa. Puoli erää molemmat tunnustelivat vastustajansa iskukykyä, kunnes loiske aloitti maalinteon. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli loiskeen hyväksi 4-1. Sama tahti jatkui läpi ottelun, komeita maaleja tehtiin liukuhihnalta. Ensimmäiset täydet pisteet ja huojentunut olo näkyi pelaajien kasvoilta matsin jälkeen. Lopputulos 9-1.

Kokoonpano: Ali Al-itawa (mv 0+1), Toni Järvinen (0+2), Tommi Ahola (1+0), Eselala Ampafo, Topi Viinamäki (1+0), Mikko Ylimäki (2+0), Sami Lahtinen (0+1), Kai Jyrkiäinen (1+0), Riku Rinne (1+0), Tapio Ranta (1+1), Teemu Heinonen (2+1) ja Jussi Rantahakala. 

Valmentaja Aki Lehtinen

 

 

PJK/2- Loiske/2           18.11.2009

Odotettavissa oli tiukka peli, niin kuin aina pjk:a vastaan. Ensimmäinen erä oli lähinnä oman maalin vartioimista molemmilta joukkueilta ja rikkeiden välttämistä ailahtelevan tuomarilinjan takia. Puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa 1-1. Loiske aloitti toisen erän vahvemmin, ja siirtyi johtoon kun oli pelattu vajaa kolme minuuttia toista erää. Erän puolivälissä pjk pääsi tasoittamaan pelin, jonka jälkeen loiskeen peli rupesi takkuilemaan. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa pjk rankaisi ja meni johtoon vapaapotkusta, 3-2. Ilman maalivahtia tasoitusta hakenut loiske joutui antautumaan kun pjk laittoi pallon tyhjään maaliin viime minuuteilla eikä itse saatu luotua riittävästi maalipaikkoja. Pirkkala oli tällä kertaa parempi numeroin 4-2.

Kokoonpano: Aleksandr Svidkovski (1+0), Ali Al-itawa (mv), Eselala Ampafo (0+1), Tapio Ranta, Jussi  Rantahakala, Manu Helminen, Teemu Heinonen, Petteri Väänänen, Mikko Ylimäki (0+1), Matias Riikonen (1+0) ja Aki Lehtinen

Valmentaja Aki Lehtinen

 

Loiske/2-Mad Max/2           14.11.2009

Liigajoukkueiden reservit ottivat mittaa toisistaan Hakkarissa, molemmat ilman liiga-apuja.

Vieraat aloittivat maalinteon ajassa 02,09, josta sisuuntuneena Loiske käänsi ottelun varsin komeilla maaleilla puoliajalle tilanteeseen 3-2. Toinen erä alkoi kotijoukkueelta erittäin hyvin, jälleen iskettiin komeita maaleja Timo Westmanin vartioimaan maaliin. Sitten tapahtui nukahdus, joita nähtiin kaksin kappalein sarja-avauksessa, neljässä minuutissa kolmen maalin johto vaihtui maalin tappioasemaan. Viimeinen kymmenminuuttinen olikin kovaa vääntöä pisteistä, maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin puolin ja toisin. Kumpikaan joukkue ei antanut tuumaakaan periksi, ja se näkyi hiukan kuumentuneina tunteina. Täysi pistepotti oli lähellä, mutta tällä kertaa oli tyytyminen pistejakoon, lopputulos 8-8. 

Kokoonpano: Jarkko Koskinen(mv), Manu Helminen 3+0, Eselala Ampafo 2+1, Mikko Ylimäki 1+0, Matias Riikonen 2+2, Sami Lahtinen 0+1, Tommi Ahola, Jussi Rantahakala, Teemu Heinonen 0+3, Aki Lehtinen 0+1 ja Leki:sta mukana oli lupaavia otteita esittänyt Ali Al-Itawa.

 

TKT-Loiske/2           8.11.09

Ensimmäinen futsal- koitos pelattiin Ylöjärven liikuntakeskuksessa, suurin jännitys voitettiin kahdessa pelatussa harjoituspelissä, mutta ainakin allekirjoittaneella oli hieman perhosia vatsassa.

Joukkue oli hyvin motivoitunut ja se näkyi pelin alussa. Kun ensimmäinen neljännes oli pelattuna, oli tilanne 0-2 loiskeen hyväksi. Siitä tulikin  hetkeksi se ”hyvä olo” ja hetkessä tilanne muuttui 4-2 tappioasemaksi. Hyvä asenne kuitenkin toi meidät takaisin peliin ja ajassa 32.21 kahden maalin mies Manu Helminen iski numerot 4-5: een. Taas tuntui hyvältä ja viimeinen viisiminuuttinen olikin sitten TKT:n juhlaa, Loiske joutui poistumaan areenalta 8-5 tappio niskassa. Liika innokkuus hyökkäyspäähän toi osittain avoimet ovet TKT: hyökkäyksille, siinä parannetaan seuraavaan peliin. Joukkueen yhteispeli sujui kuitenkin hyvin, joten pisteitä seuraavissa kamppailuissa on luvassa.

Kokoonpano: Eselala Ampafo 0+2, Tommi Ahola 0+1, Teemu Heinonen, Saku Virkorinne 1+0, Sami Lahtinen 1+1, Manu Helminen 2+0, Matias Riikonen 1+0, Jussi Rantahakala, Kai Jyrkiäinen(c) 0+1, Jarkko Koskinen (mv), Samuli Lahtinen ja Aki Lehtinen.

Aki Lehtinen, Loiske/2 Valmentaja

PISTEPÖRSSI LOISKE/2 FUTSAL                      7.2.2010

 

           NIMI                                   MAALIT+ SYÖTÖT      YHT.        OTTELUT

 

 1. TOPI VIINAMÄKI                                 15+18               33            9 / 14 

 2. MIKKO JÄRVINEN                                11+17               28            7 / 14 

 3. ESELALA AMPAFO                                11+12               23          13 / 14

 4. MANU HELMINEN                                   18+4               22          11 / 14

 5. PETTERI VÄÄNÄNEN                              10+4               14            4 / 14

 6.TEEMU HEINONEN                                   7+6                13           13 / 14

 7. TAPIO RANTA                                        7+5                12           11 / 14

 8. TOMMI AHOLA                                        5+3                 8           10 / 14

 9. MIKKO YLIMÄKI                                      5+3                 8             4 / 14

10. KAI JYRKIÄINEN                                    4+3                 7             9 / 14

11. SAMI LAHTINEN                                     2+5                 7             8 / 14 

12. MATIAS RIIKONEN                                 4+2                 6             3 / 14

13. AKI LEHTINEN                                       2+4                  6             7 / 14

14. MARKO HAKALA                                    2+3                  5             2 / 14

15. JUUSO JÄRVENPÄÄ                                2+2                  4             2 / 14

16. JUSSI RANTAHAKALA                             1+1                 2             9 / 14

17. ALI AL-ITAWA                                        1+1                 2             6 / 14

18. JUHA KIVISTÖ                                       1+1                  2             2 / 14

19. TONI JÄRVINEN                                     0+2                  2             1 / 14

20. JOONAS HAAPASAARI                            0+2                  2             5 / 14

21. SAKU VIRKORINNE                                1+0                  1              3 / 14

22. ALEKSANDR SVIDKOVSKI                      1+0                  1              1 / 14

23. RIKU RINNE                                           1+0                 1              3 / 14

24. MIKA JÄRVINEN                                     1+0                  1              1 / 14

25. ERKKI VUORINEN                                  0+0                   0              1 / 14

 

 

MAALEJA YHTEENSÄ: 111

 

SYÖTTÖJÄ YHTEENSÄ: 97