2011-12

  

24.3.12     Loiske - ESC         3 - 4  (2 - 0)

Ensimmäisessä Liigakarsinta- ottelussa Ykkösen ESC oli nälkäisempi ja vei pisteet lopulta numeroin 3-4. Ensimmäinen jakso oli paremmin Loiskeen hallussa, mutta toiselle puoliajalle vieraat tulivat nälkäisemmin.
Vajaan seitsemän minuutin kohdalla isännät siirtyivät johtoon Topi Viinamäen toimesta. Mitään hienouksia ottelu ei juuri tarjonnut ja näytti siltä, että kotijoukkue ottaa pisteet kotiin tekemällä tarvittavat maalit, kun ajassa 13:21 Tommi Ahola murjoi kropalla pallon väkisin maaliin Sami Lahtisen syötöstä. Pari loistavaa paikkaa oli lisämaaleihinkin, mutta paikkoja ei käytetty hyväksi. Näissä numeroissa mentiin tauolle, 2-0.

Toiselle jaksolle tuli aivan toisenlaisella liikkeellä vierasjoukkue, kun taas kotijoukkueen jalka alkoi painaa ja kaverille annettiin luvattoman paljon tilaa. Jo ensimmäisellä jaksolla muutaman loistokopin ottanut Loiskevahti Esa Saarinen piti joukkuetta pystyssä. Ajassa 24:36 tuli sitten se ilmassa leijunut kavennusosuma. Hetkeksi saatiin taas paremmin pelin juonesta kiinni, ajassa 32:04 Marko Hakala tarjoili Mikko Järviselle ja jälleen oltiin kahden maalin johdossa. Saman tien iski kuitenkin vieraat, vajaa puoli minuuttia ja pallo oli omissa. Maalista hurmoksen saanut ESC- miehistö halusi enemmän voittoa ja tasoittikin pelin pelatessaan viidellä ajassa 34:36. Peli sekosi täysin Loiske-leirissä ja kaveri tuntui onnistuvan hyvällä prosentilla, pelikello näytti 36:17, kun vieraat menivät ensimmäistä kertaa johtoon. Viidellä tasoitusta hakenut kotijoukkue ei saanut jalkaa eikä palloa riittävän tehokkaasti liikkeelle, joten pisteet vieraille numeroin 3-4. Onneton jälkimmäinen jakso ja tuhratut maalipaikat ensimmäisessä erässä koituivat Loiskeen kohtaloksi. Ensi lauantaina Tammisaaressa on vaikea peli tiedossa, mutta varmasti myös Loiske-miehistö on nyt ärsytettynä kova pala kotijoukkueelle.
Loiske-miehistö: Esa Saarinen (mv), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola (1+0), Toni Järvinen, Mikko Järvinen (1+0), Marko Hakala (0+1), Niko Björksten, Teemu Heinonen, Sami Lahtinen (0+1), Topi Viinamäki (1+0) ja Reza Rouh Gandom.

Parhaat:
Koti: Esa Saarinen
Vieras: 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

 FUTSAL-LIIGA 2011 - 2012

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

17.3.1012     Tervarit - Loiske         10 - 8  (5 - 6)

Loiskeella oli edessä kova urakka, kun vain voitto varmistaisi ettei pudota suoraan sarjaporrasta alemmas. Edellisessä kohtaamisessa Tervarit leikittelivät pisteet mukaansa Hakkarista numeroin 6-12. Nyt asenne oli kuitenkin aivan toista luokkaa, kuten muutamassa edellisessä pelissä. Peruuttelulla ei pisteitä oteta, mutta yltiöpäinen hyökkääminen ja lepsu puolustaminen antoi kotijoukkueelle mahdollisuuden hallita puolet ensimmäisestä jaksosta. Jo ensimmäisestä Loiskeen hyökkäyksestä tuli vastaisku ja pallo maaliin 12 sekunnin pelin jälkeen. Hyvällä jalalla liikkunut kotijoukkue lisäsi johtoa ajassa 5:32. Pikkuhiljaa pelin sisään päässyt Loiske kavensi reilu minuutti myöhemmin, kun Mikko Järvisen antaman kulman pommitti sisään Toni Järvinen. Kahdeksan minuutin kohdalla Tervarit lisäsivät kuitenkin johtoaan 3-1. Sitten tuli Loiske, vajaassa puolessa minuutissa kaksi maalia. Ensin Mikko Järvinen taiteili Marko Hakalan syötöstä ja hetkeä myöhemmin Joona Ojala ohjasi Esa Saarisen maaliheiton päällä maaliin. Ajassa 12:03 kotijoukkue jatkoi maalintekoaan, jälleen vastahyökkäyksestä. 4-4 tasoituksen survoi väkisin maaliin Marko Hakala, Mikko Järvisen syötöstä ajassa 15:09. Puoli minuuttia myöhemmin Loiske siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon, kun Tommi Ahola tuikkasi kulmasta pallon maalille ja pallo ohjautui maaliin Tervari-pelaajasta. Ajassa 19:15 oli kotijoukkueen vuoro saada lahjamaali, kun Oskari Tervon laukoma pallo ohjautui Tommi Aholan jalasta omaan maaliin. Vielä ennen taukoa iski kuitenkin vielä Loiske, kun kotijoukkueen virhetili täyttyi ja Toni Järvinen pääsi 10m pilkulle, pallo varmasti ohi maalivahdin. Loiske tauolle 5-6 johdossa.

Toinen jaksokin tarjosi viihdettä koko rahan edestä, voitto oli tarjolla kummallekin, mutta lopulta kotijoukkue teki tarvittavat maalit lopussa viidellä. Erä alkoi kuitenkin Loiskeen komennossa, ajassa 22:31 Mikko Järvinen lisäsi johtoa kulman jälkitilanteesta. Ajassa 24:58 oli jälleen kotijoukkueen vuoro, Loiskeen puolustuksen nukkuessa. Ajassa 29:23 puolustettiin jälleen löysästi ja takatolpalle unohtunut Tervari-pelaaja sai siirtää pallon rauhassa tyhjiin. Vielä kerran tarjottiin voittoa, kun Joona Ojala taisteli pallon väkisin maaliin Tommi Aholan syötöstä ajassa 37:39. Viidellä kenttäpelaajalla rutinoitunut kotijoukkue kuitenkin käänsi lopussa pelin itselleen, vain 46 sekuntia ennen loppua tasoitus ja kun Loiskeelle kelpasi vain voitto, sai tervarit Loiskeen ylivoimahyökkäyksen jälkeen vastaiskupaikan, eikä Liigan yksi parhaista pelaajista, Oskari Tervo erehtynyt. Vielä viidellä yrittänyt Loiske-miehistö joutui taipumaan kerran, kun lentävänä pelannut Manu Helminen ei ehtinyt ylänurkkaan menneen vedon eteen. Loistava taistelu ei tuonut tulosta, mutta Loiskeen onneksi ACE ei pystynyt ottamaan täysiä pisteitä TP-Kaarlesta, joten ACE putosi Ykköseen ja Loiske karsii Liigapaikasta ESC:n kanssa. Toni Järviselle Liigan maalikuninkuus ja pistepörssin kolmas sija (28+12), Mikko Järvinen saavutti pistepörssissä sijan seitsemän (18+17).

Oranssipaidat: Esa Saarinen (mv,0+1), Tommi Ahola (0+1), Toni Järvinen (2+0), Manu Helminen, Mikko Järvinen (2+2), Marko Hakala (1+1), Niko Björksten, Topi Viinamäki ja Joona Ojala (2+0).

Yleisöä: 76.
Parhaat pelaajat:
Koti: Jukka Korhonen., Tervarit
Vieras: Mikko Järvinen., Loiske

Kulta: Heikki Halmet, Tervarit.
Hopea: Mikko Järvinen, Loiske.
Pronssi: Oskari Tervo, Tervarit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.3.12     Loiske - SoFo         8 - 4 (3 - 1)

Edellisen pelin asenne ja taisteluilme jatkui, eikä vierailla ollut oikeastaan koko pelissä mahdollisuuksia voittoon. Jo 15 sekunnin pelin jälkeen Loiske siirtyi johtoon, kun Toni Järvinen vapautti Mikko Järvisen maalin tekoon. Seuraava maali nähtiin jo reilun minuutin kuluttua, kun Topi Viinamäki passasi maalin eteen Marko Hakalalle, joka laukoi pallon verkkoon. Hetkeksi peli tasaantui, mutta kotijoukkue kuitenkin hallitsi kenttätapahtumia. Ajassa 6:16 maalit saivat jatkoa, kun Mikko Järvinen vapautti kulmasta Toni Järvisen maalintekoon, kova pommi upposi lähes keskelle maalia, molarin ollessa hyvässä maskissa. Vielä ennen taukosummeria vieraat saivat aikaiseksi kavennusmaalin, kotijoukkueen merkkausvirheen jälkeen. Puoliaikatulos 3-1.

Toinen puoliaika lähti liikkeelle rauhallisemmin, SoFon pikkuhiljaa päästessä paremmin mukaan pelin juoneen. Vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen vieraat pääsivätkin kaventamaan, mutta vain puolitoista minuuttia tästä Loiske iski ratkaisevan tuntuisen maalin, Topi Viinamäki syötti ja Toni Järvinen pommitti pallon verkkoihin. Jälleen mentiin reilu minuutti ja taas tapahtui, tällä kertaa syötön tarjosi Marko Hakala ja pallon puttasi verkkoihin Topi Viinamäki. Seuraavaakaan maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, loistavasti jälleen tolppien välissä torjunut Loiske-vahti Leo Rantanen avasi torjunnan jälkeen Toni Järviselle joka viritteli puolen kentän tuntumassa ja pommitti pallon takakulmaan kellon näyttäessä 29:03. Vielä ennen erän puoltaväliä vieraat kavensivat tilanteeksi 6-3. Ajassa 32:14 kellon pysäytti Topi Viinamäki, joka riisti pallon keskialueella, purjehti läpi ja sijoitti pallon ylämummoon. Minuutti myöhemmin pari hyvää paikkaa hukannut Mikko Järvinen lisäsi johtoa Topi Viinamäen syötöstä. Vieraat pelasivat muutaman minuutin viidellä, mutta paikat olivat kiven alla Loiskeen puolustaessa omaa maaliaan huolellisesti. Kerran pallo kuitenkin löysi tiensä Loiskeen maaliin, ajassa 38:21 vieraat sinetöivät loppunumeroiksi 8-4.

Oranssiarmeija: Leo Rantanen (mv,0+1), Tommi Ahola, Toni Järvinen (3+1), Manu Helminen, Mikko Järvinen (2+1), Marko Hakala (1+1), Niko Björksten, Teemu Heinonen, Sami Lahtinen, Topi Viinamäki (2+3), Reza Rouh Gandom ja Joona Ojala.

Yleisöä: 48
Parhaat pelaajat:
Koti: Toni Järvinen, Loiske
Vieras: Mikko Matinaro, SoFo

Kulta: Toni Järvinen, Loiske
Hopea: Topi Viinamäki, Loiske
Pronssi: Mikko Matinaro, SoFo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.3.2012     Loiske-KaDy         4 - 6 (2 - 2)

Sairasteluista jo useamman pelin kärsineen Loiskeen ongelmat jatkuivat, kun kaksi runkopelaajaa oli viikolla kuumeessa ja vatsataudissa ja maaliruisku Toni Järvinen häähumussa Rovaniemellä. Asenne oli kuitenkin huippuluokkaa ja vaikka pisteittä jäätiin, oli peli yksi kauden parhaista. Harmittavasti kuitenkin sama kaava jatkui kuin niin monessa aiemmassakin pelissä tällä kaudella, oltiin voitossa kiinni neljä minuuttia ennen loppua, mutta niin vaan kaveri tuli lopussa ohi.
Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 4:44, kun Teemu Heinonen tarjoili loistavalla poikittaissyötöllä Tommi Aholalle tilaisuuden edetä keskeltä läpi, eikä Toba erehtynyt, vaan niittasi pallon alakulmaan. Tasoitus tuli ajassa 8:57 ja kaksi ja puoli minuuttia ennen taukoa vieraat menivät 1-2 johtoon. Taisteluilme kuitenkin säilyi hyvin, esimerkin siitä antoi minuuttia myöhemmin Mikko Järvinen, joka kuin keiloja pujotellen murtautui puolustuksen läpi ja tasoitti pelin. Tauolle mentiin tilanteessa 2-2.
Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäisellä jaksolla jäätiin, tasaista vääntöä ja muutamia paikkoja kumpaankin päätyyn. Maalejakin tuli ja ensimmäisestä vastasi vieraat, ajassa 27:09 KaDy meni 2-3 johtoon. Loiske taisteli edelleen ja ajassa 31:40 joukkueen Nestori, Reza Rouh Gandom pommitti jälleen kotijoukkueen tasoihin. Vajaat kolme minuuttia myöhemmin vieraiden pakka sekosi ja Loiske rankaisi hyökkäyspään rajapotkusta. Manu Helminen oli unohdettu yksin maalille ja Topi Viinamäki passasi Maukalle namupaikan, pallo varmasti rysään. Tämän jälkeen kävi niin kuin niin monesti aiemminkin, oma peli sekosi ajoittain, kaverin hyökätessä viidellä. Ajassa 36:13 KaDy pääsi tasoittamaan ja vielä puoli minuuttia ennen loppua KaDy puhkoi ylipelanneen Loiske- prässin ja meni johtoon. Lopussa Loiske otti vielä viidennen kenttäpelaajan kehiin, mutta johtoaseman menettämisen tuska oli ylitsepääsemätön ja syöttövirheen jälkeen vieraat kaunistelivat loppulukemiksi 4-6, vain kahdeksan sekuntia ennen loppua. Kuten niin monta kertaa, tuntui siltä, että reilu 35 minuuttia hyvää duunia oli tehty turhaan. Putoamispeikko alkaa kummittelemaan tosissaan, kun sarjajumbo ACE otti pisteet Mad Maxilta ja nousi maalieron turvin Loiskeen edelle. Kaksi kierrosta jäljellä ja pisteitä on tultava molemmista peleistä, mikäli halutaan välttää suora putoaminen. Tosin jos pystytään pelaamaan koko 40 minuuttia saman lailla kahdessa jäljellä olevassa, kuin KaDy pelissä 35 minuuttia, niin pisteitä tuleekin.

Oranssipaidat: Leo Rantanen (mv), Tommi Ahola (1+0), Manu Helminen (1+0), Mikko Järvinen (1+0), Marko Hakala, Teemu Heinonen (0+1), Sami Lahtinen, Topi Viinamäki (0+1), Reza Rouh Gandom (1+0), Niko Björksten ja Aki Lehtinen.

Yleisöä: 48
Joukkueiden parhaat:
Koti: Leo Rantanen, Loiske
Vieras: Jarkko Ojala, KaDy

Kulta: Jarkko Ojala, KaDy
Hopea: Leo Rantanen, Loiske
Pronssi: Matias Juvonen, KaDy

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.2.2012     PoPa- Loiske         2 - 2 (0 - 1)

Edellisellä kierroksella Loiske vei pisteet helposti Porilaisilta, mutta tehottomuus vieraissa piti kotijoukkueen loppuun saakka mukana pelissä. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin vain yksi maali, jonka viimeisteli tarkalla alanurkka laukauksella Mikko Järvinen, Toni Järvisen syötöstä. Lisämaaleihin oli kummallakin joukkueella paikkansa, mutta tauolle mentiin Loiskeen vierasjohdossa 0-1.
Toisella puoliskolla maalipaikkoja tuhrittiin oikein urakalla. Kotijoukkueen maalivahti piti joukkuettaan pelissä mukana loistavilla torjunnoillaan, vaikkei aina edes nähnyt koko palloa. Pari lisämaalia olisi varmaankin lopettanut kotijoukkueen mukana pyristelyn, niin aseettomia olivat vieraiden prässin alla. Toisin kuitenkin kävi, erän puolivälin jälkeen PoPa tasoitti ohjaamalla maalivahdin heiton maalin edestä Loiskeen verkkoon. Edelleen paikkoja luotiin lähes liukuhihnalta kotijoukkueen maalille ja viimein onnistui, kun Marko Hakala laukoi Loiskeen jälleen johtoon Mikko Järvisen syötöstä ajassa 37:03. Kotijoukkue haki tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla, joka onnistui vajaa kaksi minuuttia ennen summeria. Pisteet jaettiin siis numeroin 2-2. Täydet pisteet olivat tarjottimella, mutta pistekin oli tärkeä putoamista vastaan taistelevalle Loiskeelle. Tuomarit antoivat tällä kertaa joukkueiden pelata eikä turhia kaatuiluja vihellelty, tosin joissain tilanteissa linja oli ehkä liiankin anteeksi antava, esimerkiksi kotijoukkueen pelaaja haukkui tuomaria idiootiksi ja selvisi olankohautuksilla. Myös yksi täysin vahingoittamistarkoituksella tehty pallottoman pelaajan taklaus, sekä kotijoukkueen vaihtopenkiltä heitetty juomapullo Loiske pelaajan päähän pukuhuonekäytävälle jäivät tuomareilta huomaamatta. Onneksi ei kukaan kuitenkaan loukkaantunut.

Oranssipaidat: Esa Saarinen (mv), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Toni Järvinen (0+1), Manu Helminen, Mikko Järvinen (1+1), Teemu Heinonen, Topi Viinamäki, Reza Rouh Gandom, Marko Hakala (1+0), Mikko Ylimäki ja Leo Rantanen.

Yleisöä: 97
Parhaat pelaajat:
Koti: Eero Mäkinen, PoPa
Vieras: Mikko Järvinen, Loiske

Kulta: Eero Mäkinen, PoPa
Hopea: Samuli Niemi, PoPa
Pronssi: Toni Järvinen, Loiske

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.2.12     Sievi Futsal - Loiske         3 - 3  (3 - 0)

Pitkän bussimatkan aiheuttamat jumit avattiin koripallo- höntsyillä. Viime peleistä muutosta haettiin lähinnä puolustuspeliin, joka onnistui erittäin hyvin. Ensimmäisellä jaksolla paikkoja nähtiin molemmissa päissä, mutta vain kotijoukkue hyödynsi paikkansa. Ajassa 13:27 Sievi teki avausmaalin ja jo 15 minuutin pelin jälkeen molempien virhetili täyttyi ja kotijoukkue viimeisteli toisen maalinsa. Loiske pääsi pilkuille kerran, mutta Toni Järvinen laukoi päin vastassa ollutta Sievi- molaria, josta pallo kimpoili omiin päin ja tietysti Sievin pelaajan lapaan, joka pääsi yksin läpi ja laittoi varmasti pallon maaliin. Sievillä pilkkuja oli kaksi, joista toinen ohi ja toisen nappasi loistavasti flunssassa torjunut Esa Saarinen. Puoliajalla mentiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.
Toiselle puoliskolle lähdettiin hyvällä jalalla ja kotijoukkue laitettiin ahtaalle. Ensimmäinen palkinto hyvästä duunista tuli ajassa 23:31, kun Toni Järvinen sijoitti vaparista pallon tolpan juureen. Kovaa prässäystä jatkettiin ja ote siirtyi Loiskeelle. Lisää maaleja oli luvassa jo vajaan kahden minuutin jälkeen, kun Mikko Järvinen riisti hyökkäyspäässä pallon ja vapautti Järän iskemään jo toisen maalinsa. Vaikka paikkoja oli useampaankin maaliin, ottelun viimeinen nähtiin ajassa 32:25, kun Reza Rouh Gandom pelasi pallon maalin eteen Manu Helmiselle, joka rouhi pallon väkisin tolpan kautta maaliin. Ottelun lopussa molemmilla oli vielä huikeita paikkoja, mutta tällä kertaa päädyttiin tasatulokseen. Hyvä tulos Loiskeelle, verraten muutamaan edellispeliin, mutta Sievin koutsi tuskin silitteli pelin jälkeen omiaan.

Taistelussa mukana: Esa Saarinen (mv), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Toni Järvinen (2+0), Aki Lehtinen, Manu Helminen (1+0), Mikko Järvinen (0+1), Marko Hakala, Teemu Heinonen, Topi Viinamäki ja Reza Rouh Gandom (0+1).

Yleisöä: 178
Parhaat pelaajat:
Koti: Jarmo Junno, Sievi
Vieras: Mikko Järvinen, Loiske

Kulta: Juho Alasuutari, Sievi
Hopea: Toni Järvinen, Loiske
Pronssi: Tatu Ahonen, Sievi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.2.2012     Loiske - GFT         2 - 12 (2 - 5)

Viikko takaperin Ilves myllytti Loiskeelta pisteet ja tällä kertaa oli GFT:n vuoro. Ottelun alku oli vielä hyvin hanskassa ja hyville maalinteko paikoillekin päästiin, mutta tehottomuus jatkui. Kahdeksan minuutin pelin jälkeen vieraat siirtyivät johtoon ja vajaa kaksi minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 0-2. Taas kahden minuutin päästä pallo oli verkoissa, mutta tällä kertaa onnistui kotijoukkue. Mikko Järvinen tarjoili ja Topi Viinamäki ohjasi. Vieraat kuittasivat kuitenkin nopeasti, kun jo seuraavassa vaihdossa tilanne oli 1-3. Vieraat lisäilivät johtoaan sitä myöten, kun kotijoukkue menetti pallon omassa päässä. Erän lopussa vieraiden virhetili täyttyi ja Toni Järvinen pääsi tälläämään 10m pilkusta puoliaikatulokseksi 2-5. Jälleen omien virheiden takia kaveri päästettiin karkumatkalle, josta ei noustu taistelemaan pisteistä.
Toisen puoliajan alku oli hyvää taistelua kotijoukkueelta, mutta kun vieraat pääsivät vajaan yhdeksän minuutin pelin jälkeen lisäämään johtoaan, oli peli pikku hiljaa pelattu. Kaiken kaikkiaan seitsemän maalia onnistui GFT takomaan Loiskeen maaliin. Ilman maalivahtia useamman minuutin pyörittänyt GFT ei jättänyt Loiskeelle mahdollisuuksia päästä peliin enää mukaan. Lopputulos siis ruma 2-12.

Oranssipaidat: Leo Rantanen, Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Toni Järvinen (1+0), Mikko Ylimäki, Juuso Järvenpää, Mikko Järvinen (0+1), Marko Hakala, Niko Björksten, Topi Viinamäki (1+0), Reza Rouh Gandom ja Aki Lehtinen.

Yleisöä: 36
Parhaat pelaajat:
Koti: Kai Jyrkiäinen
Vieras: Pekka Sihvola

Kulta: Pekka Sihvola, GFT
Hopea: Lasse Lind, GFT
Pronssi: Ville Spangar, GFT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.2.2012     Ilves - Loiske         6 - 1 (1 - 0)

Paikalliskamppailun ennakkosuosikki Ilves ei päässyt helpolla, ainakaan ensimmäisellä jaksolla. Ensimmäisen jakson Loiske jaksoi karvata ylhäältä ja puolustaa tarkasti omaa maalia. Tilanteita luotiin molempiin päihin, mutta ensimmäistä maalia saatiin odottaa 17 minuuttia. Avausmaalin teki Ilves, vaparikuvion päätteeksi Loiskeen unohtaessa Jarno Majamaan maalin eteen. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.
Toiselle jaksolle Ilves tuli Loisketta terävämpänä ja iski kaksi maalia reiluun kahteen minuuttiin. Mikko Järvinen kavensi läpiajon päätteeksi tilanteeksi 3-1, mutta lähemmäs ei päästy, vaan kotijoukkue kaunisteli numeroita loppujen lopuksi kolmella maalilla. Erän puolivälin jälkeen Ilves haki lisämaaleja viidellä, joten Loiskeen oli tyytyminen puolustamiseen. Lopputulos 6-1. Ensimmäinen jakso tarjosi katsojille hyvää futsalia, mutta toinen jakso oli väsytystaistelua Loiskeen maalilla erän puolivälistä lähtien.

Oranssipaidat: Leo Rantanen, Toni Järvinen, Mikko Järvinen (1+0), Topi Viinamäki, Mikko Ylimäki, Sami Lahtinen, Reza Rouh Gandom, Manu Helminen, Marko Hakala, Esa Saarinen, Niko Bjöksten ja Aki Lehtinen

Yleisöä: 80
Parhaat pelaajat
Koti: Jarno Majamaa
Vieras: Mikko Järvinen

Kulta: Jarno Majamaa, Ilves
Hopea: Timur Inapshba, Ilves
Pronssi: Leo Rantanen, Loiske

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.1.12     Loiske - TPK         1 - 4 (1 - 1)

Harmittava tappio edellispäivänä siivitti kotijoukkueen parempaan suoritukseen TPK:a vastaan. Vaikka vajaan neljän minuutin kohdalla pallo sössittiin omiin, oli peli kuitenkin hyvin hallussa. Tilanteita luotiin molempiin päihin, mutta puolustus piti molemmissa päissä. Ajassa 12:33 Loiske tuli tasoihin kun Toni Järvinen syötti ja Manu Helminen pamautti tasoituksen. Koko ensimmäinen jakso sujui malliikkaasti, muutamaa harhasyöttöä lukuun ottamatta. Puoliajalle mentiin tasanumeroissa 1-1.
Toiselle jaksolle kotijoukkueen taso, sekä tuomareiden linja muuttui täysin. Ensimmäisellä jaksolla virheitä vihellettiin kaiken kaikkiaan kaksi kappaletta, kun taas toisella puoliskolla niitä vihellettiin 16 virhettä. Alle kuudessa minuutissa Loiskeen virhetili näytti neljää, suhteellisen ansaitusti, mutta tästä eteenpäin virheitä vihellettiin heppoisesti. Pakka sekosi osaksi tästä ja vieraat menivät viiden ja puolen minuutin kohdalla 1-2 johtoon. Pitkän aikaa taistelussa oltiin mukana, kun loistavasti maalissa torjunut Esa Saarinen piti joukkuetta pystyssä torjuessaan kolme neljästä 10m pilkusta. Ajassa 37:19 Esa joutui taipumaan ja siihen taistelu alkoi hiipumaan. Lopussa pelattiin ilman maalivahtia, mutta kunnon paikoille ei tahdottu päästä, sen sijaan vieraat pääsivät kaunistelemaan loppunumeroiksi 1-4.
Parempi viimeistely ja omat virheet pois niin tulos viikonlopulta olisi ollut toisenlainen. Muutama pelaaja saisi jo päästä pois sairastuvalta. Lisäharmia sairaustilanteeseen toi Tommi Aholan varoitustilin täyttyminen ja Teemu Heinosen suora punainen käsivirheestä.

Oranssit: Esa Saarinen, Tommi Ahola, Toni Järvinen (0+1), Mikko Ylimäki, Aki Lehtinen, Manu Helminen (1+0), Marko Hakala, Teemu Heinonen, Topi Viinamäki ja Reza Rouh Gandom.

Yleisöä: 35.
Parhaat pelaajat:
Koti: Esa Saarinen
Vieras: Marko Laaksonen

Kulta: Marko Laaksonen, TPK
Hopea: Esa Saarinen, Loiske
Pronssi: Tomi Tuominen, TPK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.1.2012     MadMax - Loiske         6 - 3  (3 - 0)

Loiske lähti hakemaan revanssia Valkeakoskelta, mutta puhti ei riittänyt viemään pisteitä Sääksjärvelle. Ottelun ensimmäiset 12 minuuttia kotijoukkue sai liikaa tilaa ja aikaa pyörittää peliä ja se näkyi tulostaululla. Muutama hyvä tilanne oli myös kotijoukkueen maalilla, mutta vain Loiskeen päässä pallo löysi tiensä verkon perille, kolmesti. Sitten saatiin omakin peli paremmin haltuun ja enemmiltä takaiskuilta ensimmäisellä puoliskolla vältyttiin. Puoliajalle mentiin Maxien 3-0 johdossa.
Toiselle puoliajalle mentiin paremmalla jalalla ja nostettiin karvausta. Kotijoukkue joutuikin ajoittain vain roiskimaan palloa rajoista yli kun ei syöttöpaikkoja ollut. Kova työ palkittiin jo kahden minuutin pelin jälkeen, kun Toni Järvinen kavensi Topi Viinamäen syötöstä. Neljä minuuttia myöhemmin kotijoukkueen tehomies Timo Kopola kuitenkin vei isännät jälleen kolmen maalin johtoon, sekavan maalinedustilanteen jälkeen. Vielä kuitenkin päästiin taisteluun mukaan, kun ajassa 31:47 Marko Hakala tuikkasi kärjellä kavennuksen Mikko Ylimäen syötöstä. Parikymmentä sekuntia myöhemmin Topi Viinamäki laukoi pallon maskista ylänurkkaan ja yhtäkkiä oltiin jo maalin päässä. Paikkoja lisämaaleihin oli riittävästi, mutta enempää palloja ei Maxien maaliin saatu. Suurin into laantui, kun pari minuuttia kavennuksen jälkeen iski jälleen Kopola. Loppuaika maaleja haettiin viidellä kenttäpelaajalla, mutta hyvin pelannut Max- molari Marko Juvonen oli pallon tiellä. Kotijoukkue kaunisteli vielä lopussa numeroiksi 6-3. Toisella puoliajalla kotijoukkue oli ajoittain niin pulassa, että maaleja olisi pitänyt pystyä tekemään enemmän. Samanlaista taistelua ja asennetta, mutta parempaa tarkkuutta maalinteossa vaaditaan huomenna TPK:a vastaan, mikäli mielitään pisteitä ottamaan. Yllättäen Valkeakoskella kaikki veikkauksen tähdet menivät kotijoukkueelle.

Oranssipaidassa: Leo Rantanen, Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Toni Järvinen (1+0), Mikko Ylimäki (0+1), Manu Helminen, Mikko Järvinen, Marko Hakala (1+0), Teemu Heinonen, Sami Lahtinen ja Topi Viinamäki (1+1).

Yleisöä: ??
Parhaat pelaajat:
Koti: Timo Kopola
Vieras: Teemu Heinonen

Kulta: Timo Kopola, Mad Max
Hopea: Joni Niskavaara, Mad Max
Pronssi: Marko Juvonen, Mad Max

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.1.2012     Loiske- TP-Kaarle         6 - 8 (5 - 4)

Alku oli tasaista peliä, mutta jälleen kerran kaveri pääsi yllättämään, kun turhaan ryntäiltiin. Vain minuutti kellossa ja vieraat 0-1 johtoon. Heti maalin jälkeen Loiske sai vapaapotkun läheltä maalia ja muuri saatiin kyllä liikkeelle, mutta veto kohdistui päin maalivahtia. Ykköskenttä sai jatkossakin luotua tilanteita ja ajassa 2:46 Leo Rantanen vapautti torjunnan jälkeen Mikko Järvisen maalintekoon. Kolme minuuttia myöhemmin vieraat menivät jälleen johtoon, vaikka peliä oli tähän mennessä pelattu enemmän Kaarlen päädyssä. Jälleen maalin jälkeen kotijoukkue sai vaparin hyvästä paikasta, mutta viimeistä syöttöä ei saatu aivan lapaan. Ajassa 10:24 Toni Järvinen kaadettiin ja kun vierailla oli virhetili täynnä, pääsi Järä kokeilemaan 10m pilkkua. Mutta liikaa puristusta, eikä pallo löytänyt tietään maalipuiden sisään. Muutaman sekunnin päästä uusi yritys, mutta ei osunut vieläkään. Hetkeä myöhemmin hieman kyseenalainen palautus- vihellys tuomarilta ja kaverille vapari kaarelta. Lexa maalissa oli kuitenkin hyvin mukana ja torjui pallon sivurajaksi. Hetkeä myöhemmin Järä riisti pallon, kuljetti ja laukoi takanurkkaan tasoituksen. Reilu minuutti myöhemmin palloa liikuteltiin hyvin ja Manu Helmiselle avautui paikka katsoa ja laukoa rauhassa pallo maaliin. Loiske ensi kertaa johtoon, 3-2. Erän viimeiseen reiluun neljään minuuttiin nähtiin vielä neljä osumaa, ensin Tommi Ahola lisäsi johtoa ja reilu kaksi minuuttia ennen puoliaikaa Järä passasi Jäkälle paikan 5-2 johto- osumaan. Erän viimeiset 20 sekuntia olivat myrkkyä jo puoliaikaa odottaneille Loiskeen pelaajille, kaksi osumaa omiin. Puoliaikatulos siis 5-4.
Toiseen erään kotijoukkue tuli hyvällä liikkeellä, mutta kaveri tuli ja teki tarvittavat maalit kotijoukkueen syöttöpelin ja viimeistelyn takerrellessa. Ajassa 24:55 prässinpurku meni suoraan maalivahdille, joka avasi nopeasti, veto maalille ja maalin edestä ohjaus, eikä Lexa mahtanut tilanteessa mitään. Vajaa minuutti myöhemmin kotijoukkueen pelaajat protestoivat tuomarin vihellystä ja vieraat käyttivät tilanteen hyväkseen, syöttö maalin edessä olevalle kaverille ja pallo pussiin. Tämän jälkeen pakka sekosi täysin, jälleen minuutin päästä oli pallo omissa. Loiske sai kuitenkin mahdollisuuden nousta takaisin peliin mukaan, mutta Jäkän vetämän 6m pilkun maalivahti torjui hienosti. Pari muutakin hyvää paikkaa oli, mutta palloa ei vaan saatu kaverin maaliin. Sitten rankaisi Kaarle, sivuraja puolesta kentästä, nosto pystyyn ja suora laukaus takanurkkaan. Kaarle johti jo 5-8. Samaan aikaan, ajassa 34:27 Loiske otti aikalisän. Viides kenttäpelaaja kehiin, mutta palloa ei meinattu saada millään maaliin. Manu Helminen kuitenkin siirsi Järän syötön maaliin ajassa 37:40. Tämän lähemmäs ei kuitenkaan päästy, vaikka Manu pääsi tälläämään vielä lopussa pilkun 10 metristä. Kaverikin sai vielä kympin, mutta hyvin maalissa pelannut Lexa esitti hienon jalkatorjunnan. Jälleen oli tyytyminen kokemuksen kartuttamiseen, vaikka hyvääkin pelistä löytyi. Loppunumerot siis 6-8.

Oranssipaidassa: Leo Rantanen (mv/0+1), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola (1+0), Toni Järvinen (1+2), Manu Helminen (2+0), Juuso Järvenpää, Mikko Järvinen (2+1), Marko Hakala, Teemu Heinonen, Topi Viinamäki ja Reza Rouh Gandom.

Yleisöä: 40.
Parhaat pelaajat:
Koti: Mikko Järvinen
Vieras: Mikko Venetpalo

Kulta: Mikko Venetpalo, TP-Kaarle
Hopea: Mikko Järvinen, Loiske
Pronssi: Niko Kalliokoski, TP-Kaarle

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.1.2012     ACE - Loiske         2 - 4 (1 - 3)
 

Edellinen peli Loiskeelta meni täysin penkin alle, mutta toista sarjanousijaa vastaan jätkät syttyivät jälleen pelaamaan täydellä sydämellä. Alusta asti jalka liikkui hyvin, eikä kotijoukkuetta päästetty ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana hätyyttelemään Loiskevahti Leo Rantasta. Kotijoukkueen maalille tilanteita luotiin kohtuu hyvin ja ajassa 10:36 syntyi avausmaali, kun Toni Järvinen syötti maalin eteen nousseelle Mikko Järviselle, joka kääntyi ja nosti pallon yläkulmaan. ACE hakkasi päätään seinään yrittäessään murtaa Loiskeen puolustusta ja ajassa 14:21 kotijoukkue ottikin aikalisän. Hieman lisäpotkua suorittamiseen kotijoukkue saikin ja ajassa 14:59 Loiske puolustukselta karkasi kotijoukkue puolittaiseen läpiajoon, syöttö maalille ja lujaa alaspäin tullut Tommi Ahola yritti potkaista pallon yli päätyrajan, mutta epäonnekseen laukoi pallon suoraan omaan maaliin. Viimeinen kaksi minuuttia olikin sitten Toni Järvisen showta, normaalisti vain vasurilla laukova Järä pommitti suoraan kulmasta oikealla jalalla pallon yläriman kautta maaliin, maalivahdin ihmetellessä että mikäs se sieltä tuli. Minuutti ennen loppua ACE:n kulman katkaisi Joona Ojala ja Järä lähti mukaan vastahyökkäykseen, pallo Järälle, pysähdys, omiin päin rynnänneet ACE:n pelaajat tekivät hyvän maskin ja puttaus nätisti tolpan juureen. Puoliajalle mentiin Loiskeen 1-3 johdossa.
Jälkimmäinen puoliaika alkoi vauhdikkaasti. Joona zippasi pallon pystyyn Järän juoksuun ja Järä tykitti jälleen oikealla jalalla volleysta pallon takanurkkaan, kun toinen erä oli vanhentunut vain 10 sekuntia. Tämän jälkeen kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan ja sai luotua paikkoja Loiskeen maalille. Viimeistely kuitenkin ontui ja ne paikat jotka tulivat Loiskeen maalille asti, loistavasti tolppien välissä pelannut Lexa nappasi kiinni. Kunnes ajassa 27:24 ex-Loiske, Juhana Jyrkiäinen pommitti kulmatilanteesta pallon etuylänurkkaan. Pelissä alkoi olla vauhtia riittämiin, joka näkyi virhetilin täyttyessä molemmilla. Loiskeen virhetili täyttyi reilun kuuden minuutin pelin jälkeen ja ACE:n yhdeksän minuutin kohdalla. Loiskeelle tarjoutui kuitenkin vain yksi 10m pilkku, jonka Järä laukoi päin maalivahtia. ACE sen sijaan pääsi pilkuille kolme kertaa, mutta Lexa ei ollut yllätettävissä. ACE myllytti lopussa ilman maalivahtia, mutta taisteleva oranssi- armeija piti pintansa loppuun asti, eikä lisämaaleja nähty. Loistavan taistelun jälkeen pisteet Sääksjärvelle. Tärkeä voitto joukkueelle kaikin puolin, putoajan paikalta päästiin pois ja itseluottamuskin kavoi varmasti. Ensi lauantaina on jälleen odotettavissa tiukka kamppailu pisteistä, kun TP-Kaarle, Kokkolasta saapuu Loiskeen vieraaksi.

Oranssi-armeija: Leo Rantanen (mv), Tommi Ahola, Toni Järvinen (3+1), Manu Helminen, Mikko Järvinen (1+1), Marko Hakala, Teemu Heinonen, Sami Lahtinen, Topi Viinamäki, Reza Rouh Gandom ja Joona Ojala (0+2).

Yleisöä: 70
Parhaat pelaajat:
Koti: Rami Korpela
Vieras: Toni Järvinen

Kulta: Toni Järvinen, Loiske
Hopea: Rami Korpela, ACE
Pronssi: Leo Rantanen, Loiske
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.1.2012     Loiske - Tervarit         6 -12 (2 - 5)

Oulun Tervarit saapuivat Hakkariin mittaamaan kotijoukkue Loiskeen päivän kunnon. Helpolla vieraat pisteet lopulta veivät, kotijoukkueen pelistä ei tällä kertaa juurikaan positiivisia asioita löytynyt. Kaiken piti olla kohdallaan, paras reeniviikko osallistumisen ja tekemisen suhteen kuukauteen. Alusta asti oltiin kuitenkin täysin alakynnessä. Jo vajaan puolentoista minuutin kohdalla verkko helisi omassa päässä. Vieraat päästettiin 14 minuutissa neljän maalin johtoon, muutamia paikkoja kotijoukkueellakin oli kavennukseen, mutta palloa ei saatu millään maaliin asti. Sitten onnistui, minuutissa pallo saatiin lopulta kahdesti vieraiden maaliin. Ensin Topi Viinamäki, Mikko Järvisen syötöstä ja minuuttia myöhemmin avausmaalinsa Liigassa teki Reza Rouh Gandom, Tommi Aholan syötöstä. Peliin päästiin mukaan, mutta edelleenkään ei puolustamishaluja löytynyt riittävästi ja vieraat lisäsivät johtoaan 2-5 ennen puoliaikaa.
Puoliajalla esiin kaivettiin sitä tuttua taisteluhenkeä ja asennetta, joka löytyi, mutta hukkui yhtä nopeasti. Kaksi ja puoli minuuttia oli pelattu toista puoliaikaa, kun Toni Järvinen kavensi Mikko Järvisen syötöstä. Sitten alkoi Tervareiden ilotulitus Loiskeen maalille. Kuudessa minuutissa kuusi maalia ja peli oli taputeltu. Lopussa kotijoukkue jälleen terästäytyi hiukan, mutta matka oli aivan liian pitkä. Erän puolivälin jälkeen saatiin aikaiseksi kolme maalia, mutta kun vieraat tekivät vielä yhden, oli taistelu ohi. Maaleista vastasivat Reza, Marko Hakalan syötöstä sekä Järä, Topin syötöstä ja Topi, Jäkän syötöstä. Kaveri oli tällä kertaa selvästi parempi, mutta kun ei jalka nouse, eikä syöttöjä saada omille, niin tulos on mitä on. Lauantaihin asti on aikaa saada peli kuntoon, kun taistellaan elintärkeistä pisteistä ACE:a vastaan.

Kokoonpano: Esa Saarinen, Tommi Ahola (0+1), Toni Järvinen (2+0), Manu Helminen, Mikko Järvinen (0+3), Marko Hakala (0+1), Teemu Heinonen, Sami Lahtinen, Topi Viinamäki (2+1), Reza Rouh Gandom (2+0) ja Leo Rantanen.
 

Yleisöä: 65
Parhaat pelaajat:
Koti: Marko Hakala
Vieras: Oskari Tervo
 
Kulta: Oskari Tervo, Tervarit
Hopea: Adrian Rizvani, Tervarit
Pronssi: Marko Hakala, Loiske

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.12.2011     SoFo - Loiske         6 - 5 (1 - 3)
 

Edellisen parin- kolmen viikon huono reeni- aktiivisuus näkyi Loiskeen pelureiden jaloissa. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, vajaa puoli minuuttia ja pallo oli omissa. Loppuerä oli kuitenkin Loiskeen hallussa ja komeita maalejakin saatiin aikaiseksi. Ensin kolmen ja puolen minuutin kohdalla Manu Helminen vapautti Toni Järvisen maalin tekoon, vajaa pari minuuttia myöhemmin Järä harhautti kulman jälkitilanteesta SoFo- puolustuksen ja tykitti pallon tolpan juureen. Päivän komein kulmakuvio nähtiin juuri ennen erän puolta väliä, viimeisen syötön tarjosi Kai Jyrkiäinen ja Marko Hakala puttasi pallon tyhjiin. Loppuerä oli pelailua molemmissa päissä, tauolle mentiin Loiskeen 1-3 johdossa.

Toinen erä oli lähes painajaista. Jälleen kaveri oli alussa paremmin hereillä ja pallo oli omissa parin minuutin kohdalla. Vielä saatiin kuitenkin muutamia paikkoja luotua kaverin maalille, joista yksi sisään. Reilun viiden minuutin kohdalla Marko vapautti Juuso Järvenpään maalin tekoon. Pari minuuttia myöhemmin SoFon pohjan laukoma pallo kimpoili omista sisään, vajaa kolme minuuttia myöhemmin omat törmäili maalin edessä ja kun samaan kasaan kaatuili SoFon pelaaja, niin pallo vietiin 6m pilkulle. Kaksi maalia omiin nopeaan tahtiin ja paniikki oli valmis. Kotijoukkueen annettiin pyörittää peliä kaikessa rauhassa, eikä merkkaus toiminut alkuunkaan, vaan koko ajan oltiin jäljessä. Seuraava maali roikkui ilmassa, eikä maalissa hyvin torjunut Esa Saarinen mahtanut mitään, kun tolpalle unohdettu SoFon pelaaja sai namupassin ja puttasi pallon verkkoon. Minuutti myöhemmin kotijoukkue lisäsi johtoaan jo 6-4, vieraiden höntyillessä painavilla jaloilla. Muutama viimeinen minuutti kavennusta haettiin ilman maalivahtia, mutta riittävästi paikkoja ei saatu luotua. Kaksi sekuntia ennen loppua Jäkä kaunisteli Järän syötöstä loppunumeroiksi 6-5. Toisesta puoliajasta näki ketkä on viitsinyt uhrata aikaansa reenamalla ja ketkä olivat istuneet pari viikkoa joulupöydässä.. Nyt on aika palautella jätkiä, teputuksia reeneissä on luvassa. Seuraavassa matsissa on taas varmasti aivan toisen näköinen Loiske.

Pelaajat: Esa Saarinen (mv), Kai Jyrkiäinen (0+1), Tommi Ahola, Toni Järvinen (2+1), Mikko Ylimäki, Manu Helminen (0+1), Juuso Järvenpää (1+0), Mikko Järvinen (1+1), Marko Hakala (1+1) ja Topi Viinamäki

Yleisöä: 85
Parhaat pelaajat:
Koti: Juho Pettersson
Vieras: Toni Järvinen

Kulta: Juho Pettersson, SoFo
Hopea: Topi Luukkala, SoFo
Pronssi: Toni Järvinen, Loiske

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2011     KaDy - Loiske         5 -5 (4 - 3)

Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin Jyväskylän monnarilla KaDyn vieraana. Kotijoukkue tuli kovalla asenteella ja jalalla päälle heti alusta asti. Loiske joutui roiskimaan palloa ja tyytymään muutamaa paikkaa lukuun ottamatta vain ja ainoastaan puolustamiseen. Välillä näytti varmasti katsomoon siltä, että KaDy oli tullut reenailemaan erikoistilanteita, Loiskeen toimiessa harjoitusvastustajana. Reilu vartti oli lähes katastrofipalloilua Loiskeelta. Reilun 16 minuutin kohdalla tuomari vihelsi Loiskeelle jo kuudennen virheen ja pallo vietiin 10 metrin pilkulle. Pilkkua asettui ampumaan Loiskeessa uransa aloittanut Tomi Lahtinen, mutta hyvin maalilla pelannut Esa Saarinen torjui pallon alakulmasta. Erän alkupuoliskolla kotijoukkue lähes leikitteli pallon maaliin kolme kertaa ja ajassa 17:49 Tomi lisäsi johdon jo 4-0. Erän loppu oli kuitenkin Loiskeen pyöritystä, parissa minuutissa pallo löysi tiensä kolme kertaa kotijoukkueen maaliin. Ensin asialla oli kahdesti parivaljakko Tommi Ahola ja Marko Hakala, komeiden seinäkuvioiden päätteeksi. Aivan erän viime sekunneilla Toni Järvinen riisti pallon KaDyn pohjapelaajalta ja purjehti läpi ja nosti pallon yli KaDy- veskarin. Puoliajalle mentiin numeroissa 4-3.

Toiselle puoliajalle nostettiin karvausta ja yritettiin saada paremmin jalkoja liikkeelle. Se tuotti nopeasti tulosta, kun jo 21 sekuntin kohdalla Mikko Järvinen neppasi pallon häkkiin Toni Järvisen syötöstä. Kotijoukkue ei saanut juurikaan tilanteita aikaiseksi vieraiden maalille. Niin hyvin oltiin jatkuvasti iholla, että kotijoukkue ei löytänyt väyliä puolustuksen rikkomiseen. Yksi merkkausvirhe kuitenkin tuli ja KaDy käytti sen säälimättä hyväkseen, ajassa 27:12 KaDy oli jälleen karkumatkalla. Entistä sisuuntuneempana Loiske painoi päälle ja ajoi KaDyn puolustuksen ahtaalle. Puolitoista minuuttia edellisestä Manu Helminen tarjoili maalin eteen Mikko Järviselle, joka neppasi jälleen pallon ohi veskarin. Tilanne jälleen tasan, 5-5. Loppupeli oli kovaa taistelua puolin ja toisin ja paikkoja oli molemmissa päissä, mutta lisämaaleja ei nähty. Pisteet jaettiin numeroin 5-5. Jälleen loistava ryhtiliike ja nousu takaa-ajoasemasta mukaan peliin. Asenne oli jälleen ratkaisevassa roolissa, eikä kovassa pyörityksessä 4-0 tilanteessa luovutettu. Aivan viimeisillä sekunneilla Loiskeella oli jopa paikka mennä johtoon ja viedä täysi pistepotti Sääksjärvelle, mutta Kai Jyrkiäisen volley nousi hieman yli maalin. Viime vuoden toiselta finalistilta viety piste tuntuu kuitenkin hyvältä ja antaa uskoa taas seuraaviin peleihin.

Itsenäisyyspäivän taistelussa mukana: EsaSaarinen (mv), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola (2+0), Toni Järvinen (1+1), Manu Helminen (0+1), Juuso Järvenpää, Mikko Järvinen (2+0), Marko Hakala (0+2) ja Teemu Heinonen.

Yleisöä: 126
Parhaat pelaajat:
Koti: Kerkko Huhtanen
Vieras: Mikko Järvinen 

Kulta: Kerkko Huhtanen, KaDy
Hopea: Marko Hakala, Loiske
Pronssi: Jukka Kytölä, KaDy

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.12.2011     Loiske - PoPa         8 - 4 (6 - 1)

Odotettu pyörremyrsky koitui Porilaisten kohtaloksi. Viimeinkin kova työ palkittiin, eikä vierailla ollut missään vaiheessa mitään mahdollisuuksia voittoon. Heti pelin alkuun iski päivän tehokaksikko Marko Hakala ja Juuso Järvenpää, ajassa 1:54 sivurajasta seinäsyötöllä läpi ja Juuso tuikkasi kärjellä pallon maaliin. PoPa sinnitteli vielä tässä vaiheessa jotenkin pelissä mukana ja saikin tasoitettua pelin 1-1, ajassa 6:15. Sitten löi kotijoukkue ison vaihteen silmään ja maaleja alkoi tulla lähes liukuhihnalta. Jälleen seinäsyötöllä läpi, Mikko Järvinen syötti ja Toni Järvinen sijoitti pallon maaliin. Vain puoli minuuttia myöhemmin toisensa löysi jälleen tehopari, Juuso teki ja Marko syötti. Ajassa 11:20 osat vaihtuivat ja Markokin pääsi maalintekoon. Vieraiden tunteet lämpenivät siinä määrin, että virhetili täyttyi ajassa 16:39. Kerran päästiin kympille, eikä Toni Järvinen erehtynyt, lukemat jo 5-1. Minuutti ennen summeria Järä pääsi kokeilemaan vielä kutoselta, mutta tällä kertaa pallo nousi hieman riman yli. Tosin Järä paikkasi tilanteen muutamaa sekuntia myöhemmin laukomalla Topi Viinamäen passaaman pallon verkkoon. Puoliajalle mentiin tilanteessa 6-1.

Toinen jakso alkoi rauhallisesti Loiskeen pitäessä palloa, muutamia paikkoja oli, pari omaankin päätyyn. Ajassa 29:51 maalinteko taas jatkui. Oman pään tiukan tilanteen jälkeen Leo Rantanen avasi pitkällä heitolla, johon ilmasta kurotti Topi Viinamäki, tilanne jo 7-1. Pari minuuttia ennen loppua Marko kävi vielä tekemässä toisen maalinsa. Tänään pelattiin 38 minuuttia omalla, hyvällä tasolla, mutta taas pari viimeistä minuuttia höntyiltiin ihan päättömästi. Porilaisten profiilipelaaja Vesa Lamminen pujotteli kolme maalia minuutissa. Paljon kuitenkin hyvää omassa pelissä ja vaikka monta hyvää paikkaa tuhlattiinkin, saatiin pallo riittävän monta kertaa kaverin pömpeliin. Niin monta kertaa ollaan oltu jo lähellä voittoa, että nyt oli viimeistään sen aika. Hyvä jätkät!

Taistelussa mukana: Leo Rantanen (mv, 0+1), Toni Järvinen (3+0), Mikko Järvinen (0+1), Juuso Järvenpää (2+1), Marko Hakala (2+2), Topi Viinamäki (c, 1+1), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Saku Virkorinne, Teemu Heinonen.


Yleisöä: 38
Parhaat pelaajat:
Koti: Marko Hakala
Vieras: Vesa Lamminen

Kulta: Marko Hakala, Loiske
Hopea: Toni Järvinen, Loiske
Pronssi: Vesa Lamminen, PoPa
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.11.2011     SIEVI TAISTELI PISTEET LOISKEELTA         3 - 6 (1 - 0)

Sievin kuviteltiin Radik Akhmetkhanovin johdolla hallitsevan ottelua ja pakottavan Loiskeen puolustuskannalle. Mutta toisin kävi. Pallonhallinta ensimmäisellä jaksolla oli hienokseltaan vierailla, mutta kotijoukkue loi vaarallisimmat maalintekopaikat. Ehkä kauden parhainta puolustuspeliä esittänyt kotijoukkue ohjaili vieraiden peliä, eikä maalissa pelannutta Leo Rantasta juuri päästy hätyyttelemään. Erän puolivälissä Sievi ottikin aikalisän, mutta ei saanut siitä joukkueelle juurikaan lisäpotkua. Sievin maalilla sen sijaan tapahtui, ajassa 14:55 Mikko Järvinen kaadettiin maalivahdinalueen rajalla ja tuomari vihelsi vapaapotkun. Pallon taakse asettui Toni Järvinen, Topi Viinamäki ja kaadettu ”Jäkä”. Pikku juoni ja Jäkä puttasi pallon maaliin. Maalin jälkeen pelaaminen maistui entistä paremmalta ja Sievin maalille luotiin useampikin hyvä paikka. Myös Sievi pääsi erän loppupuolella hätyyttelemään ”Lexan” maalia pariin otteeseen. Puoliajalle mentiin kuitenkin Loiskeen 1-0 johdossa.

Toiselle puoliskolle Sievi tuli paremmalla jalalla ja hallitsi peliä, Loiskeen puolustaessa kuitenkin erittäin hyvin. Vajaan kuuden minuutin kohdalla Sievi pääsi vastahyökkäykseen Jäkän pallonmenetyksestä ja kun riittävän monta kertaa sai yrittää, niin lopulta pallo kimpoili maaliin. Sievi sai maalista selkeästi lisäpotkua omaan peliinsä ja laittoi Loiskeen hetkeksi ahtaalle. Kolme minuuttia myöhemmin seuraavasta maalista vastasi kuitenkin Loiske ja Toni ”Järä” Järvinen, Jäkän syötöstä. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, vajaa minuutti ja pallo oli jälleen vieraiden pömpelissä. Tällä kertaa maalintekijänä Topi ”Toivo” Viinamäki, Järän syötöstä. 3-1 johtotilanne kesti aikaan 34:41, mutta sitten ote herpaantui ja pelattiin enemmän hyökkäyspäähän kuin omiin päin. Sievi teki vajaassa kahdessa minuutissa kolme maalia. Viimeisimmän näistä 10m pilkulta, kun kotijoukkueen virhetili täyttyi erän puolivälissä. Sievi pääsi yllättämään vielä kahdesti ilman maalivahtia pelanneen kotijoukkueen, ihan nappiin ei siis viimeinen kuusi minuuttia mennyt Loiskeen kannalta. Ensimmäisellä puoliskolla kortin saanut pistepörssin kärki Radik Akhmetkhanov pelasi toisella jaksolla usean tilanteen vain tarkoituksenaan pysäyttää pelaaja (mm. yksi taktinen virhe), eikä toinen kortti olisi ollut varmaan kenenkään mielestä vääryys. Oliko sitten tuomarin uskallus esteenä punaisen antamiselle, se jää arvoitukseksi. Pisteet kuitenkin Sieville, Loiskeen loistavasta 34 minuuttisesta huolimatta. Pelin voi voittaa muutamassa minuutissa, kuten on tällä kaudella karvaasti koettu useamman kerran. Mutta luotamme siihen, että Loiske taistelee jatkossakin täysillä, täysistä pisteistä.  Ja pisteitä tulee.

Jo mainittujen lisäksi oranssipaidassa taistelivat:  Tommi Ahola, Juuso Järvenpää, Marko Hakala, Saku Virkorinne, Teemu Heinonen, Sami Lahtinen ja Reza Rouh Gandom.

Yleisöä: 49
Parhaat pelaajat:
Loiske: Toni Järvinen
Sievi: Henri Heikkilä

Kulta: Henri Heikkilä, Sievi
Hopea: Toni Järvinen, Loiske
Pronssi: Radik Akhmetkhanov, Sievi
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.11.2011     GFT - Loiske         9 - 3 (2 - 0)

Loiske matkusti Espooseen ennakkosuosikki GFT:n vieraaksi. Luvassa oli samankaltainen puolustustaistelu kuin Ilvestä vastaan. Edellisessä pelissä vastustaja päästettiin kuuden maalin johtoon, ennen kuin pelaaminen alkoi maistua. Pelin alku lupasi huonoa, kun vain puolentoista minuutin kohdalla kotijoukkue meni johtoon. Pelissä oltiin hyvin mukana, vaikka enemmän puolustusasemissa oltiinkin. Muutamia hyviä tilanteita saatiin kotijoukkueenkin maalille, mutta viimeiset syötöt ja laukaukset olivat osoitteettomia. Kotijoukkue lisäsi johtoaan erän puolivälissä. Taukotilanne 2-0.

Loiske on ollut viime peleissä vahva toisella jaksolla, mutta sitä samaa loppuun asti taistelevaa Loisketta ei toisen jakson alussa nähty. Pallon menetyksiä ja harhasyöttöjä tuli aivan liikaa ja rutinoitunut GFT rankaisi hyvällä prosentilla. 32 minuutin jälkeen peli oli ohi, kun kotijoukkue meni jo 6-0 johtoon. Pieni pilkahdus taistelevaa Loisketta nähtiin pelin loppupuolella, kun lentävällä kaunisteltiin numeroita kolmella maalilla. Maalintekijöinä Mikko Järvinen, Manu Helmisen syötöstä ja kaksi maalia tehtaillut Juuso Järvenpää, Marko Hakalan syötöistä. Tosin myös kotijoukkue lisäsi johtoaan ottelun lopussa tyhjiin. Samat ongelmat ja tasoero joukkueiden välillä näkyi kuin edellisessäkin pelissä. Loppunumerot olivat sen mukaiset, 9-3.

Yleisöä: 53
Parhaat pelaajat:
Koti: Teemu Terho
Vieras: Juuso Järvenpää

Kulta: Teemu Terho, GFT
Hopea: Risto Salmi, GFT
Pronssi: Lasse Lind ,GFT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.11.2011     Loiske - Ilves FS         3 - 6 (1 - 6)
 
Ennen kauden alkua Ilves kylvetti kahdesti Loisketta harjoitusotteluissa. Hallitsevan Suomenmestarin ja sarjanousijan välillä näkyi tasoero tänäänkin, vaikka numerot olivat siedettävämmät kuin harjoitusotteluissa. Loiske lähti ilman paineita ja jännittämättä otteluun, vähän liiankin. Jo puolen minuutin pelin jälkeen vieraat rankaisivat kulmasta tilanteeksi 0-1. Sitten mentiinkin päästä toiseen, Ilveksen ollessa kuitenkin hallitsevampi osapuoli. Erän puolivälissä Ilves aloitti maali- iloittelun, Loiskeen puolustuksen uinuessa. 17 minuutin kohdalla tilanne oli jo 0-6. Kaksi minuuttia ennen puoliaikaa Loiske sai lohtua, kun hyvin ajoitetun kulmakuvion päätteeksi illan Loiske-tähti, Toni Järvinen laukoi pallon alakulmaan. Puoliaikatulos 1-6.

Toisella puoliajalla sama päästä päähän meno jatkui, ilman maaleja. Paljon hyviä maalintekotilanteita hukattiin puolin ja toisin. Muutama minuutti ennen päätössummeria kotijoukkue sai pienen palkinnon kovasta yrityksestä, kahden maalin muodossa. Viimeinen kaksiminuuttinen haettiin lisämaaleja ”liivillä”, joka ei alkanut kovin lupaavasti. Nimittäin tuomari joutui viheltämään pelin poikki ja muistelemaan hieman sääntöjä, liittyen liivimiehen oikeuteen koskea palloon. Onneksi toinen tuomari oli hyvin tilanteen tasalla ja oikaisi tilanteen siten, että peliä jatkettiin erotuomaripallolla. Lisämaaleja ei Hakkarissa nähty, joten loppunumeroiksi jäi 3-6. Kaiken kaikkiaan siisti peli, tuomarit antoivat pelaajien pelata ja vihelsivät vain selkeät virheet. Paljon on vielä tekemistä, mutta onneksi pelaajien asenne on hyvää luokkaa. Seuraavaksi matka käy Espooseen, jossa vastaan asettuu ennakkosuosikkina otteluun lähtevä GFT.

Ilves kruunattiin ottelun jälkeen myös piirinmestariksi. 

Yleisöä: 51
Parhaat pelaajat:
Koti: Toni Järvinen.
Vieras: Markus Sairiala.

Kulta: Markus Sairiala, Ilves FS.
Hopea: Antti Teittinen, Ilves FS.
Pronssi: Toni Järvinen, Loiske.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.10.2011     TPK - Loiske         4 - 3 (1 - 2)
 
Edellispäivän pettymykseen päättynyt peli motivoi pelaajia parantamaan. Ottelu alkoikin lupaavasti, viiden ja puolen minuutin pelin jälkeen Toni Järvinen onnistui Mikko Järvisen syötöstä. Ennakkoon kovana pidetty kotijoukkue hakkasi päätään Loiskeen tiiviiseen puolustukseen, eikä saanut juurikaan vaarallisia tilanteita vieraiden maalille. Erän puolivälissä Loiske lisäsi johtoaan, kun Marko Hakalan upean pystysyötön tuikkasi sisään Tommi Ahola. Noin minuutti myöhemmin Loiskeen maalilla oli melkoinen hässäkkä, josta pallo pomppi usean pelaajan kautta Loiskeen maaliin. Puoliajalle mentiin Loiskeen 1-2 johdossa.

Erien alut ja loput ovat olleet kuluneella kaudella pahimpia aikoja Loiskeen miehistölle, niin myös tänään. Toista puoliakaa oli pelattu vain puolitoista minuuttia, kun kotijoukkue tuli tasoihin. Tuska jatkui, reilun kolmen minuutin pelin jälkeen kotijoukkue meni johtoon. Mutta kuten on jo todistettu, Loiske ei luovuta. Erän puolivälissä Marko Hakala karkasi laidasta ja pelasi Manu Helmiselle avopaikan, eikä Manu erehtynyt. Sama parivaljakko oli siirtää Loiskeen jo johtoonkin, mutta kotijoukkueen maalivahdin paraatipelastus piti numerot 3-3:ssa. Reilu kaksi minuuttia ennen summeria tapahtui se, mitä pelättiin. Maalivahdinalueen rajalla puolustettiin sääntöjen rajamailla, ja kun tuomarilinja toiselle puoliajalle siirtyi enemmän Loisketta vastaan, ei tuomari erehtynyt, vaan löysi pillin huulilleen ja pallo vietiin 6m pilkulle. Maalissa hyvin torjunut Leo Rantanen oli hyvin mukana, mutta pallo painui kuitenkin verkkoon. Viimeiset kaksi minuuttia Loiske yritti vimmatusti viidellä kenttäpelaajalla tasoitusta, mutta tuloksetta. Lopputulos 4-3. Tänään kuitenkin peli näytti jo aivan erilaiselta kuin eilen. Toinen maalin tappio viikonloppuun tietysti harmittaa, mutta tästä on nuoren joukkueen hyvä jatkaa eteenpäin.

Pelimiehet: Leo Rantanen (mv), Tommi Ahola (1+0), Toni Järvinen (1+0), Manu Helminen (1+0), Juuso Järvenpää, Mikko Järvinen (0+1), Marko Hakala (0+2), Saku Virkorinne, Teemu Heinonen, Topi Viinamäki,  Joona Ojala sekä mukana myös Esa Saarinen (mv).


Yleisöä: 111
Parhaat pelaajat:
Koti: Kai Lempinen.
Vieras: Marko Hakala.

Kulta: Iiro Sarparanta, TPK.
Hopea: Marko Hakala, Loiske.
Pronssi: Kai Lempinen, TPK.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


29.10.2011     Loiske - Mad Max         4 - 5 (1 - 3)
 
Yksi kauden ”päävastustaja”, Valkeakosken Mad Max saapui Loiskeen vieraaksi. Odotettavissa oli kuuma ja tiukka kamppailu pisteistä. Vieraat tulivat otteluun selkeästi paremmalla asenteella ja hallitsivat ensimmäistä puoliaikaa. Vieraiden erikoistilanteita ei pystytty puolustamaan riittävän hyvin ja virheitä tuli aivan liikaa. Oliko jännitystä vai mitä, sitä on vaikea sanoa. Vähän ennen erän puoltaväliä vieraat aloittivat maalinteon, viidessä minuutissa omissa soi kolmesti. Neljä minuuttia ennen puoliaikaa saatiin hieman lohtua, kun Topi Viinamäki nosti pitkän loopin poikki kentän ja Manu Helminen puski pallon pussiin. Puoliajalle mentiin numeroissa 1-3.

Puoliajalla heräteltiin asennetta ja kaivettiin pelihuumoria esiin. Pikkuhiljaa otteet paranivatkin ja pystyttiin luomaan tilanteita vastustajan maalille. Vajaan seitsemän minuutin pelin jälkeen Reza Rouh Gandom kaadettiin rankkarialueella. Pallo 6m pilkulle, eikä Toni Järvinen erehtynyt. Taas oltiin pelissä mukana. Kokenut vierasjoukkue kuitenkin pystyi pitämään johtoaseman pelin loppuun asti, vaikka maaleja tehtiinkin vuoron perään. Seitsemän minuuttia ennen summeria vieraat karkasivat taas kahden maalin johtoon. Neljä minuuttia ennen loppua oli taas Loiskeen vuoro, Mikko Järvinen viimeisteli Joona Ojalan syötöstä tilanteeksi 3-4. Loppuaika tasoitusta yritettiin lentävällä maalivahdilla, mutta puoli minuuttia ennen loppua pallo oli omissa. Vieläkään ei täysin luovutettu vaan juuri ennen päätössummeria Joona kaunisteli Järän syötöstä loppunumeroiksi 4-5. Melkoinen pettymys tappio oli koko joukkueelle, mutta kokemattomuus oli tällä kertaa ratkaisevassa roolissa. Huomenna matkataan Turkuun TPK:n vieraaksi ja yritetään uudestaan. Loiske ei luovuta.
 

Yleisöä: 51
Parhaat pelaajat:
Koti: Manu Helminen.
Vieras: Joni Niskavaara.

Kulta: Joni Niskavaara, Mad Max.
Hopea: Manu Helminen, Loiske.
Pronssi: Juho Tuominen, Mad Max.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.10.2011    TP-Kaarle - Loiske         4 - 3 (2 - 2)

Loiske matkusti Kokkolaan Kaarlen vieraaksi. Hyvin kauden aloittanut Loiskeen miehistö aloitti ottelun terävästi. Jo kahden minuutin pelin jälkeen Mikko Järvinen laukoi pallon maaliin Saku Virkorinteen syötöstä. Ottelu oli ajoittain aika hätäistä, päästä päähän peliä. Ylivoimahyökkäyksiä puolin ja toisin. Kuuden minuutin kohdalla Kaarle tasoitti pelin 1-1. Molemmat tuhlailivat lukuisia hyviä maalipaikkoja, kunnes 13 minuutin pelin jälkeen Toni Järvinen syötti pallon laitaa pitkin ja Marko Hakala pommitti pallon verkkoon. Vain reilu minuutti myöhemmin kotijoukkue pääsi tasoittamaan puoliaikatulokseksi 2-2.

Toinen puoliaika jatkui samaan malliin, kuin ensimmäinenkin. Vastahyökkäyksistä ja hienoista syöttökuvioista luotiin lukuisia paikkoja kotijoukkueen maalille, maalinteossa kuitenkaan onnistumatta. Erän puolivälissä kova yritys kuitenkin palkittiin, kun Toni Järvinen ohjasi pallon maaliin Mikko Järvisen syötöstä. Peli tuntui olevan ihan hallussa, mutta neljä minuuttia ennen summeria kotijoukkue tasoitti pelin. Oma peli herpaantui ja kun Saku torpattiin kentän pintaan, eikä tuomari keskeyttänyt peliä, pääsi kotijoukkue myllyttämään ylivoimalla pallon Loiskeen maaliin. Vajaa kolme minuuttia peliaikaa jäljellä ja aikalisän jälkeen ”reikäpaita” kentälle. Muutamia paikkoja saatiin luotua, mutta kotijoukkueen maalivahti pelasi loistavasti, eikä päästänyt palloa selkänsä taakse. Näin pisteet jäivät Kokkolaan. Pelissä oli paljon hyvää, mutta ylivoimahyökkäyksiä tuhlattiin luvattoman paljon.

Pelimiehet: Leo Rantanen (mv), Manu Helminen (c), Mikko Järvinen (1+1), Saku Virkorinne (0+1), Juuso Järvenpää, Toni Järvinen (1+1), Marko Hakala (1+0), Tommi Ahola, Teemu Heinonen ja Topi Viinamäki.

Yleisöä: 372
Parhaat pelaajat:
Koti: Niko Kalliokoski.
Vieras: Toni Järvinen.

Kulta: Niko Kalliokoski, TP-Kaarle.
Hopea: Toni Järvinen, Loiske.
Pronssi: Tuomas Kainu, TP-Kaarle.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2011    Loiske - ACE        5 - 3 (1 - 2)
 
Liiga-avaus. Monelle pelaajalle ensimmäinen koitos Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Puolitoista viikkoa sitten ACE taipui Loiskeelle PM- Cup matsissa numeroin 3-5. Tiedossa oli, että ACE tulee kovalla liikkeellä ja asenteella hakemaan revanssia Loiskeesta. Alku olikin täysin vieraiden hallussa, Loiskeen pelaajien hätäillessä ja jännittäessä. Peliä oli pelattu vain viisi ja puoli minuuttia, kun vieraat johtivat jo 0-2. Pikkuhiljaa peliin päästiin kuitenkin mukaan ja paikkoja saatiin vieraidenkin maalille. Erän puolivälin jälkeen tuli palkinto, kun Marko Hakala haastoi ja upotti pallon väkisin verkon perälle. Tauolle mentiin numeroissa 1-2.

Toinen erä ja aivan uusi ilme kotijoukkueella. Vähitellen pelin ote oli enemmän ja enemmän kotijoukkueen hallussa. Erän puolivälissä kova yritys ja taistelu palkittiin taas, Saku Virkorinne laukoi kohti maalia, Mikko Järvinen ohjasi, ja ACE:n pelaajan kautta pallo löysi tiensä verkkoon. Tasoituksesta ei kuitenkaan kulunut kuin vajaa kolme minuuttia, kun keskialueen pallon menetyksen jälkeen pallo kaivettiin omista. Aikalisä, tasoitusta lähdettiin hakemaan ilman maalivahtia. Reilun puolen minuutin jälkeen Mikko Järvinen karkasi laidasta ja laukoi kohti maalia, josta jälleen ACE:n pelaaja ohjasi pallon omaan maaliin. Tilanne 3-3, maalivahtina loistavasti pelannut Leo Rantanen palasi maalille.  Ote oli Loiskeella ja se käytettiin hyödyksi pari minuuttia myöhemmin, kun hienon syöttökuvion Marko Hakalan syötöstä päätti Toni Järvinen laukomalla pallon yläriman kautta maaliin. Sitten oli vuoro pelata alivoimaa, kun ACE otti reikäpaidan kentälle. Loiske kesti kuitenkin hienosti ACE:n pyörityksen ja Topi Viinamäki pääsi vielä juuri ennen summeria laukomaan loppunumeroiksi 5-3 tyhjään maaliin. Hieno taisteluvoitto jätkiltä, toivottavasti sama vire jatkuu viikon päästä, kun matkataan Kokkolaan. Loiskeen parhaana palkittiin Marko Hakala. Veikkauksen mitalit:

Taistelijat: Leo Rantanen(mv), Topi Viinamäki(c, 1+0), Mikko Järvinen, Saku Virkorinne, Manu Helminen, Marko Hakala(1+1), Toni Järvinen(1+0), Juuso Järvenpää, Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola, Sami Lahtinen ja Teemu Heinonen.

 

Yleisöä: 54
Parhaat pelaajat:
Koti: Marko Hakala.
Vieras: Rami Korpela.

Kulta: Marko Hakala, Loiske.
Hopea: Rami Korpela, ACE.
Pronssi: Kai Jyrkiäinen, Loiske.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.9.2011     PM-CUP, ACE - Loiske         3 - 5 (2 - 3)
 
Loiske lähti ehkä hiukan enemmän haastajana otteluun. Sovittiin, että tunnustellen lähdetään liikkeelle. Ottelu alkoi kuitenkin vauhdikkaasti, jo reilun minuutin pelin jälkeen Saku Virkorinne pamautti maskista Loiskeen johtoon. Sitten alkoi se tunnustelu, molemmat saivat kyllä maalipaikkoja aikaiseksi, mutta maalivahdit ja puolustus piti molemmilla erän puoliväliin asti. Sitten oli ACE:n vuoro onnistua, nopea seinä laidalta keskelle, ja pallo maaliin. Tästä ei kuitenkaan Loiske lannistunut, vaan vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiä ACE:n maalille. Kova yritys palkittiin reilun 15 minuutin jälkeen kahdesti. Ensin Kai Jyrkiäinen luikerteli ACE:n pelaaja reppuselässä laitaa pitkin, ja tarjoili Ilkka Leppäselle avopaikan. Vajaa minuutti edellisestä oli ACE:n maalilla kunnon hässäkkä, irtopalloon ehti ensimmäisenä Manu Helminen, joka latasi yläriman kautta pallon voimalla maaliin. ACE rauhoitti omaa peliään ottamalla aikalisän, ja se tuotti tulosta, vain minuuttia myöhemmin ACE tuli maalin päähän. 2-3 numeroissa mentiinkin puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi täsmälleen samalla tavalla, kuin ensimmäinenkin. Loiske lisäsi johtoaan reilun minuutin pelin jälkeen, kun Manu pujotteli kahden ACE:n pelaajan välistä, ja siirsi pallon maaliin. Seuraavaa maalia odoteltiin melkein erän puoliväliin. Ajassa 28.38 Marko Hakala haastoi laidalla ja meni heittämällä ohi puolustajan, jonka jälkeen tarjoili luukulle josta viimeisteli Juuso Järvenpää. Tilanne jo 2-5. Muutamaa minuuttia myöhemmin ACE otti viidennen kenttäpelaajaan kentälle, ja yritti raivoisasti kaventaa. Loiske kuitenkin taisteli mallikkaasti myös omalla maalilla, eikä paria paikkaa lukuun ottamatta ACE päässyt hätistelemään hyvin maalilla pelannutta Leo Rantasta. Sitten sattui ikävä loukkaantuminen, kun Ilkan polvi vääntyi yli, eikä hän kyennyt jatkamaan peliä. Kahdella kentällisellä peliin lähtenyt Loiske joutui siis muutaman minuutin sekoittamaan kenttiä. Puolitoista minuuttia ennen päätösvihellystä ACE pääsi vielä kaunistelemaan numeroita, mutta voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Peli päättyi numeroihin 3-5. PM-CUP- finaalissa vastaan tulee Ilves, joka voitti Mad Maxin 6-1.

Loistavasti taistelleessa joukkueessa mukana: Leo Rantanen (mv), Topi Viinamäki (c), Mikko Järvinen(0+1), Manu Helminen(2+0), Saku Virkorinne(1+2), Marko Hakala(0+1), Ilkka Leppänen(1+0), Kai Jyrkiäinen(0+1) ja Juuso Järvenpää(1+0).

Aki Lehtinen

 
Kulta: Juho Pettersson, SoFo
Hopea: Topi Luukkala, SoFo
Pronssi: Toni Järvinen, Loiske
 

24.3.12     Loiske - ESC         3 - 4  (2 - 0)

Ensimmäisessä Liigakarsinta- ottelussa Ykkösen ESC oli nälkäisempi ja vei pisteet lopulta numeroin 3-4. Ensimmäinen jakso oli paremmin Loiskeen hallussa, mutta toiselle puoliajalle vieraat tulivat nälkäisemmin.
Vajaan seitsemän minuutin kohdalla isännät siirtyivät johtoon Topi Viinamäen toimesta. Mitään hienouksia ottelu ei juuri tarjonnut ja näytti siltä, että kotijoukkue ottaa pisteet kotiin tekemällä tarvittavat maalit, kun ajassa 13:21 Tommi Ahola murjoi kropalla pallon väkisin maaliin Sami Lahtisen syötöstä. Pari loistavaa paikkaa oli lisämaaleihinkin, mutta paikkoja ei käytetty hyväksi. Näissä numeroissa mentiin tauolle, 2-0.
Toiselle jaksolle tuli aivan toisenlaisella liikkeellä vierasjoukkue, kun taas kotijoukkueen jalka alkoi painaa ja kaverille annettiin luvattoman paljon tilaa. Jo ensimmäisellä jaksolla muutaman loistokopin ottanut Loiskevahti Esa Saarinen piti joukkuetta pystyssä. Ajassa 24:36 tuli sitten se ilmassa leijunut kavennusosuma. Hetkeksi saatiin taas paremmin pelin juonesta kiinni, ajassa 32:04 Marko Hakala tarjoili Mikko Järviselle ja jälleen oltiin kahden maalin johdossa. Saman tien iski kuitenkin vieraat, vajaa puoli minuuttia ja pallo oli omissa. Maalista hurmoksen saanut ESC- miehistö halusi enemmän voittoa ja tasoittikin pelin pelatessaan viidellä ajassa 34:36. Peli sekosi täysin Loiske-leirissä ja kaveri tuntui onnistuvan hyvällä prosentilla, pelikello näytti 36:17, kun vieraat menivät ensimmäistä kertaa johtoon. Viidellä tasoitusta hakenut kotijoukkue ei saanut jalkaa eikä palloa riittävän tehokkaasti liikkeelle, joten pisteet vieraille numeroin 3-4. Onneton jälkimmäinen jakso ja tuhratut maalipaikat ensimmäisessä erässä koituivat Loiskeen kohtaloksi. Ensi lauantaina Tammisaaressa on vaikea peli tiedossa, mutta varmasti myös Loiske-miehistö on nyt ärsytettynä kova pala kotijoukkueelle.
Loiske-miehistö: Esa Saarinen (mv), Kai Jyrkiäinen, Tommi Ahola (1+0), Toni Järvinen, Mikko Järvinen (1+0), Marko Hakala (0+1), Niko Björksten, Teemu Heinonen, Sami Lahtinen (0+1), Topi Viinamäki (1+0) ja Reza Rouh Gandom.

Parhaat:
Loiske: Esa Saarinen
ESC:
 

Futsal-liigan runkosarjan Maalikuningas Toni Järvinen 28 maalilla ja pistepörssin 3:s (28+12=40). Mikko Järvinen sijoittui pistepörssissä 7. (18+17=35)